karol-lolek Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Witam Wszystkich! Na imię mam Karol mieszkam w Drezdenku(miasto głównie kojarzone z "FSD"czyli Fabryki Samochodów Drezdenko) jednak od pewnego czasu więcej czasu przebywam w Szczecinie. Od dawna interesuje się techniką lakiernictwa oraz kosmetyką samochodową. O forum w ogóle nie słyszałem jednak trafiłem na nie po przeczytaniu tematu na forum www.5er.pl :mrgreen: Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Cześć :-B Liczymy na aktywność a zapewniamy miłą atmosferę :f Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Milo powitac kolejnego smiglowca :lol: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Cześć :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Witam serdecznie, mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej ;) :-h Pokaż swoją piątkę ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol-lolek Posted April 18, 2011 Author Report Share Posted April 18, 2011 Witam serdecznie, mam nadzieję, że zostaniesz z nami na dłużej ;) :-h Pokaż swoją piątkę ;) Za chwilkę znajdę jakąś fotkę (po polerce może się trafi) :mrgreen: Aktualnie zaczytałem się w pastach polerskich(prawdziwa kopalnia wiedzy) itp 8-) Autko szału nie robi skromne poczciwe E34 które staram utrzymać się w oryginale Co do polerki to użyłem -Farecli G3 + Biały Pad(nie wiedziałem ,że jest tyle różnych rodzajów :oops: ) -dokładne umycie auta po paście+ dokładnie wysuszenie -nałożenie mleczka nabłyszczającego Boll Teraz widzę jak mało jeszcze wiem heheh. Choć człowiek uczy się całe życie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
marctwain Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 To się chwali :u Oryginał. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Wybrałeś sobie najgorsze hobby z możliwych ;)) Czytaj, jest tego masa. Tylko pamiętaj aby jeszcze pójść spać ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol-lolek Posted April 18, 2011 Author Report Share Posted April 18, 2011 Wybrałeś sobie najgorsze hobby z możliwych ;)) Czytaj, jest tego masa. Tylko pamiętaj aby jeszcze pójść spać ;) Dam radę :mrgreen: :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fonnes Posted April 18, 2011 Report Share Posted April 18, 2011 Cześć Karol!!! Bunia identiko jak ex moja - arctic silver ;) Jaki tam motorek w niej siedzi??? ja miałem 2,5 TD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
maly_marcin Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Cześć :) Piękna maszyna :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Witamy na forum :) Ładna maszynka tylko lakier mało wdzięczny do prac...sam miałem poprzedni samochód srebrny. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 O forum w ogóle nie słyszałem jednak trafiłem na nie po przeczytaniu tematu na forum http://www.5er.pli to była słuszna decyzja :u Witamy w rodzinie ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 Witamy na forum Karol ! 5tka, klasyk :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karol-lolek Posted April 19, 2011 Author Report Share Posted April 19, 2011 Witamy na forum :) Ładna maszynka tylko lakier mało wdzięczny do prac...sam miałem poprzedni samochód srebrny. Lakier mało wdzięczny to fakt :| Jednak ostateczny efekt moich amatorskich prac też cieszy oko :o jak ex moja - arctic silvermoja sterlinsilber metalic B-) Jaki tam motorek w niej siedzi??? ja miałem 2,5 TD.Motor to slynny i wszechobecny M51B25 czyli TDS :D -> Idelny silnik na długie trasy w mieście średnio mi odpowiada Jeszcze raz witam Wszystkich oraz dziękuje za miłe powitanie :mrgreen: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts