Co Drive Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Jutro sprawdzę czy mi Body Wrap się wypocił i nałapał kurzu. Dla mnie bardzo dobry produkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Chłopaki już jakiś czas temu miałem zapytać Was czy wasze rejexy z grupówki mają się dobrze, pytam bo mój z konsystencji kremowej zmienił się w .... no nie wiem jak to nazwać zgęstniał przy mieszaniu mam wrażenie że to jedna klucha. Możecie popatrzeć jak to u was wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Mój cały czas w mieszkaniu i niestety też przyjął postać stałą. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 mój też cały czas w domu a że do zimy chciałem zacząć przygotowania to 1sza myśl posmaruje rejexem, ale pomimo konsystencji wysmaruje nim, maskę posmarowałem z tydzień temu i rozcierał się w miarę dobrze. edyta ;) tak to u mnie wygląda x_x cały czas w domu w ciemnym miejscu, wstrząsanie, mieszanie nie wpływa na zmiane konsystencji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Krzysiek, jednak mój Rejex to cały czas gęsty krem, nie rozdziela się tak jak u Ciebie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Krzysiek może naszym za ciepło w domu było, bo mój identycznie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 22 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 być może, ale mi tam w sam raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi