mar_1981 Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Pieknie to wygląda panie kolego. Podejrzewam ze w aucie to wszytko da sie zrobic Zanim przeczytałem wypowiedź Martino to sam pomyślałem..."tapicerka" i z plamami spokój ;) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Witam kolejne próbki , testy jak najbardziej ok :D Drewno , strona niezabezpieczona , widać jak nasiąka drewno Wsiąkająca kropla w w miejscu niezabezpieczonym : Kropla na powierzchni zabezpieczonej : Próbka po zalaniu wodą jak w przypadku 1 zdjęcia i wytarta , widać że w ogóle nie nasiąka : Niebawem filmik pokazujący powłokę w działaniu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dosc tych fotek...mow kiedy nam przedstawisz glownego aktora. P.S. masz PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 dorwij jakieś auto i nałóż na lakier! :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Dziękuję za uwagę i dobranoc :D vuKjPuB2apM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Kiedy i gdzie mam podtsawić auto na testy :lol: Kurde bardzo interesujący środek, tymbardziej jak się jeszcze nada na lakier i będzie to tam siedzieć zdrowo to już wogóle :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 25 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2012 uuu stary :D ja z Gdańska jestem :P trochę daleko , póki co się bawię z tym w małych rozmiarach, ale spokojnie , będzie tego więcej :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 uuu stary :D ja z Gdańska jestem :P trochę daleko , póki co się bawię z tym w małych rozmiarach, ale spokojnie , będzie tego więcej :u No to następne spotkanie w Gdansku. Podjedzie kilka fur i będziemy testować :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 zrobiłem na lakierze , zaraz się podzielę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 jak obiecałem lakier próbka na lakierze samochodowym , wzornik mercedesa MORRmOq9shw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Mam jeszcze dla Was taką ciekawostkę , ipod cały czas pięknie działa , jak znajdę wolny telefon to chętnie zademonstruję "podwodnne show" :D oi62O_gFAyo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Jakiś czas temu prosiłem Cię o coś.. Czy możesz potrzeć palcem o palec w tej wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 JJ. naprawię się ;) powoli wszystko idzie , ale zrobię dokładnie tak jak chcesz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 27 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2012 update. Ipod działający pod wodą : 6cv6ZVPVr3g JJ. obiecuje ze zrobię to o co prosiłeś , tylko muszę trochę spraw ogarnąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 JJ. zrobiłem to z tym proszkiem i w wodzie niestety można to zetrzeć z powierzchni palca, chociaż troszkę potrzeć trzeba. Dużo miałem do roboty , ale się pochwalę :) Te powłoki nie są proszkowe. Powłoka na kafelkach , terakocie , glazurze : MUqvwoZKR84 Wsiąkanie wody z powłoki ochronnej , dosłownie woda ewakuuje się na inny materiał który ją absorbuje : A6aHn6om_p0 Drewniany płotek : U3a_T9coRfY Metalowe krzesło : 16shXJ4cP-s Dach : IEd2Z9sFyGs Ceramiczny stół Xdf7qHuVU3o TbdnnaVmd1I Rurka miedziana : GJ9ik_IfpCw Dokładnie pokazane jak powierzchnia nie nasiąka wodą : fkj3dprf3Oo Skoro działa na metalowym krześle i na blachodachówce to czemu ma nie zadziałać na lakierze...mam nadzieję że jutro się dowiem ;) Ps jak macie jeszcze pomysły jak to wykorzystać to proszę pisać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 9 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Kilka zdjęć : Element niezabezpieczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2012 Dobre...moglbys sprobowac troche wieksze ilosci wody polac. No i jak juz jestes to sprobuj na skorze. Podoba mi sie to :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 10 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 s.martino cały dzień chodziłem i wodę lałem na powierzchnie , na sam dach około 20 razy wchodziłem w odstępach czasowych , a ten ceramiczny stół to zalewałem praktycznie non stop , podczas samego jedzenia grilla kilkanaście razy :D i strzykawką i z kubka wodą :P inne rzeczy tak samo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Ok, tak z ciekawosci mowie, ciekawe jak taki stolik pod wieksza iloscia wody sie zachowuje jak szybko wode odprowadza itp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Mini test z powłoką na reflektorze samochodu , i słaba jakość nagrania , ale nie miałem pod ręką aparatu, można się dopatrzeć efektu. Jeśli nie to prawa strona reflektora jest zabezpieczona i podczas puszczania strumyczka wody nie rozlewa się on na boki i "nie namacza" większej powierzchni , zaś lewa strona nie zabezpieczona i widać jak woda rozmywa się ( nie leci jednakowym strumykiem ). cOsvaz2xsnw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Dobra Venom to pisz kiedy te cudo będzie dostępne ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 jeszcze w grę wchodzi przygotowanie powierzchni- oczyszczenie itp itd. mógłbyś się z kimś zgadać żeby przeprowadził korektę jednego elementu i nałożył na to swoją powłokę - wtedy mozna by było podziwiać w pełni efekty twojej pracy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 mógłbyś się z kimś zgadać żeby przeprowadził korektę jednego elementu i nałożył na to swoją powłokę B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 11 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 SzaKal mam nadzieję że już niebawem , niestety papierkowa robota w urzędach jest tragiczna. Jeśli chodzi o przygotowanie powierzchni to prawda , bardzo ważna sprawa, ja myję jakimś płynem i odtłuszczam alkoholem. Nie mam innych produktów czyszczących póki co. Co do przygotowania elementu to i ja jestem również za, ale w przypadku lakieru samochodowego muszę jeszcze pomyśleć :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 Venom Na dzień dzisiejszy jesteś w stanie coś napisać o trwałości ? miesiące ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi