fonnes Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 No to teraz zobaczymy jak będzie z trwałością FK :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 12 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Odwaliłeś trochę roboty i efekt widać. Napisze po Twojemu: gratuluję ;) I mam nadzieję, że darmo nie jeździłem z epic'em i amigo, bo coś nie słyszę, żebyś go używał. Spokojnie jest jest będzie użyte :D :D edit: PS. "Panda Team", hehe... Czego to ludzie nie wymyślą. AbsolutnyPSiWcaleNieOfftop. Haha, stary, ja chcę taką bluzę. NO bluze od Panny na urodziny dostałem hehe rzuca się w oczy. Foto zmienione Panda Team dokładnie jak ma się auto to jestem zasady że jest się w klubie danego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Widzę, że chyba mniej więcej w tym samym czasie nakładaliśmy FK ;) Ładnie wyszło :) W czwartek czy piątek ma podobno padać, więc i ja sprawdzę kropelkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 No ja niestety przez te zabawy przy aucie dorobiłem się zapalenia krtani a może to od zapachu FK :lol: :lol: więc Panda do piątku stoi na parkingu. edit: 01.11.2010.: Ostatnie mycie było 12 października jako że auto używane codziennie do jazdy do pracy a pogoda nie była ostatnio łaska. Panda po Prawie 20 dniach parkowana jak zawsze na dworzu wygląda tak. Wiem wiem brudne ale nie bić koledzy spokojnie edit 17.11.2010.: Minęło 37 dni od mycia i 3xFK auto nie myte bo nie ma jeszcze kiedy. Ostatnio pada deszcz a dach i maska wygląda tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 No Panie Szyba, to kiedyś trzeba się zebrać i umyć :) Ciekaw jestem, jak będzie wyglądało kropelkowanie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 po umyciu powinno być nadal fajnie (chodzi mi o kropelki :P) bo na razie przez ten brud widać jakby już prawie nic tam nie było :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shifty Opublikowano 18 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Super robota, Pamiętaj że dobry detailer nawet kiepskimi środkami dobrze wyprowadzi auto ;) Podoba mi się fota z odbiciem kluczy w garażu. Tak trzymaj :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 18 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Dzięki postaram się jakoś umyć i może psiknać QD od PB Akurat miałem na chwile garaż w miare ciepły 1 Foto po myciu PB QD+ 2 Foto po samym myciu. Teraz powiedzcie czy ten FK jeszcze się utrzymał czy już kropelkuje teraz sam QD? Moim zdaniem po samym myciu juz takiego wrażenia nie ma ale mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 23 Grudnia 2010 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2010 QD+ sam z siebie dobrze kropel kuje do pierwszego mycia więc efekt nie jest miarodajny i trudno stwierdzić czy wosk jeszcze jest czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 24 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2010 2 foto jest po samym myciu szamponem bez QD edit 25.02.2011.: Po Ponad 4 miesiącach od mycia 06.10.2011 auto umyte Meguiar's Gold Class aż 2 x bo po 1wszym to po połowie auta woda już czarna więc jednak postanowiłem umyć drugi raz. Moim zdaniem wosk FK chyba dał rade bo jeszcze małe kropelki ale utrzymywały się po myciu. Jednak teraz znów auto brudne i czekam na lepsze cieplejsze dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Chciałbym w końcu umyć auto sam :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Elegancio wyszlo, moj stoi na podziemnym parkingu lotniskowym czeka na swojego Pana, reszta w przydomowym garazu :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 25 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Też bym chciał teraz znów umyć bo całe białe w soli :( edit: Jeszcze takie foto znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2011 Szyba, mój po tygodniu jazdy jest brudniejszy niż twoj po 4 miesiacach ^^ jezdzisz cos w ogole tym autem?? :) ja ostatnio myłem kolo tydzien temu i patrzac na twoje fotki brudnego to mozna powiedziec ze to czyścioch w porownaniu z moim :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Jeżdże codziennie po zaśnieżonych zasolonych ulicach WuWuA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 26 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 nie ma to jak czyste auto w zimie :u wkoło same brudasy haha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2011 Foto z dzisiaj: Wydaje się trochę brudna :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Powiem Ci ze masz bardzo czyste auto :) Moje obecnie wyglada jak 1/10 tego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 Dla mnie baaaaardzo brudne heheh. Myśle co by dzisiaj nie podjechać na bezdotykową i opłukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja zajechałem dziś na bezdotykową (proszek i na koniec plukanie zdemineralizowaną) wyglada odrazu lepiej :) ale po drodze juz złapała troche syfu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 27 Lutego 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 No chyba czas jednak poczekać na cieplejsze dni i samemu się wziąć do roboty :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uri90 Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2011 ja dziś umyłem auto (znów na bezdotyku- 3raz w tą zime) za 5 zł sie wyrobiłem z myciem i płukaniem demineralizowana woda. ale czekam na cieple dni żeby w koncu umyć tak jak sie należy bo nie mogę patrzeć na te zacieki (niby auto czyste ale widać ze zszedł tylko wierzchni brud a taki nalot drobnego brudu dalej siedzi na naucie, zacieki od płynu do spryskiwaczy itp) nie wiem jak ktoś może na bezdotyku umyć swoje auto na 100% - dla mnie jest to jedynie płukanie z grubego brudu, ale w zimie lepiej tak opłukać niż jechać na szczoty albo dać komuś zeby mi gąbką z piachem ciorali auto :lol: aha i w zasadzie na całum aucie brak kropelkowania.... albo Fk padł albo to przez ten brud, taki film, jakby zaschnięty nalot nie do usunięcia bez rękawicy i szamponu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Jako że niedziela była trochę dniem wolnym postanowiłem zająć się kołami. Do czyszczenia APC megsa jak również Autoland do felg. Moim zdaniem wyszło super:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 mogłeś jakimś tar&glue removerem spryskać- a w ostateczności glinka - mówię o pozostałościach po wew. stronie felgi a poza tym to dobra robota zabezpiecz jeszcze czyms;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 14 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Patryk, Wyszło bardzo super :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi