JJ. Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jak w temacie. Skończyła mi się Menzerna FG500. Tnie całkiem mocno, ale to jeszcze nie to, potrzebuje czegoś mocniejszego, do pracy z futrem i twardą gąbką. Scholl S03 ze starej linii ostatnio bardzo mnie rozczarował więc jego nie biorę pod uwagę. Pytanie - w co iść? Wziąć nową flaszkę FG500 i nie wymyślać? Czy może spróbować Scholla S2 Orange? A może macie swoje sprawdzone typy? Bardzo proszę o podpowiedzi bo jestem w kropce :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 JJ jak sie mozesz wstrzymac kilka dni paka z S2 Orange leci do Nas a w nastepny wtorek mamy ciekawy projekt chetnie sie podzielimy nasza opinia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jędrzej a FC+ nie bierzesz pod uwagę ? Jak dla mnie FG500 przy FC+ to pasta typu polish ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Jędrzej a FC+ nie bierzesz pod uwagę ? Jak dla mnie FG500 przy FC+ to pasta typu polish ;) A czym przemywasz FC+?IPA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 No właśnie gdzieś tam w myślach ten 3M się przewijał :) A porównanie FC+ do S2? Ktoś jest w stanie się wypowiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 FC+ jest bardziej sucha i mocniejsza ze startu. Ja wziąłbym S2 na srutututuuu... + w combo S17+ i wychodzi już prawie salon. Ewentualnie MEGS 101 :f Można też nie tyle iśc w pasty co w same pady - jeans itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aivars Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Dobry temat, bo sam ostatnio szukam czegos bardziej agresywnego niz fg500 :) Orientuje sie ktos czy FC+ jest sprzedawane w mniejszych opakowaniach niz 1kg? Ewentualnie moze ma ktos odsprzedac jakas mniejsza ilosc? Bo powiem szczerze, ze 1kg pasty nie zuzyje przez dobrych kilka lat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Jędrzej a FC+ nie bierzesz pod uwagę ? Jak dla mnie FG500 przy FC+ to pasta typu polish ;) A czym przemywasz FC+?IPA? Tak IPA, Aivars FC+ jest tylko w opakowaniach 1kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 podjedź do jakiegoś sklepu może ci odleją- mi odlewają- w klakierniku kiedyś był mniejsze opakowania- ale czy nowego czy starego systemu nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Dzięki uprzejmości Seby, za jakiś czas będę miał do przetestowania Scholla S2 Orange. Jeśli ktoś podrzuci mi próbkę FC+, zrobię porównanie na masce jakiegoś VAG-a: S2 Orange, S03, FC+, FG500. To powinno chociaż trochę rozjaśnić sytuację.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 JJ'q chętnie byśmy podrzucili tester: http://www.pielegnowacauto.pl/materialy-polerskie/pasty-polerskie/mocno-i-srednio-scierne/pasta-bardzo-mocno-scierna-presta-super-cut-compound.html tylko ostrożnie z tą Prestą ;) Zgodnie z adnotacją na naszej stronie "UWAGA! Produkt przeznaczony dla profesjonalistów, wymagający doświadczenia w polerowaniu!" Jeżeli jesteś chętny do dorzucenia tej pasty do testu to powiedz- podeślemy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kurczę, chciałbym bardzo ale daleko mi nawet do amatora, pewnie coś zepsuje :roll: Właśnie przeglądałem Wasz sklep i otworzyłem sobie tą pastę w nowej zakładce, zaraz przeczytam co to za cudo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kurczę, chciałbym bardzo ale daleko mi nawet do amatora, pewnie coś zepsuje :roll: Właśnie przeglądałem Wasz sklep i otworzyłem sobie tą pastę w nowej zakładce, zaraz przeczytam co to za cudo. no w tym "cudzie" drzemie moc ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 O prosze, kto by o prescie pomyslal....dobra jest i tnie mocno. Ale jak Nowiccy mowia...trzeba uwarzac :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pasta też ma wpływ na rezultat, ale nie zapomnij o dobrych padach ;) Spider Felxi, Wełna, Square Ubrbana, MF do DA :geek: Paweł, Martino ta Presta to poważnie mocna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 O prosze, kto by o prescie pomyslal No w Polsce Presta nie jest za bardzo znana i doceniania. A szkoda :) Paweł, Martino ta Presta to poważnie mocna ? Ja nie Paweł a Wiolka ale odpowiem, że jest mocna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wiola tutaj tez niestety...dystrybutor sie nie popisal, a szkoda. Szynka tnie mocno i dobrze. Wykancza troche gorzej niz np. FG500 ale tnie wiecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 dystrybutor sie nie popisal, a szkoda. No właśnie o tych produktach to ani widu ani słychu ;) ostatnio szampon Presta Sudzz nam się udało trochę nagłośnić. To samo jest z KochChemie- świetne produkty ale bez marketingowego szumu no i niestety ludzie boją się nowości ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wiola tu to mozna by bylo pisac na 100 stron, jak nie modne to nie kupuja. Pozniej wystarczy ze jakis Dalton pokaze ze uzywa i okazuje sie najlepszym produktem na swiecie.... P.S. szamponu nie probowalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Wiola tu to mozna by bylo pisac na 100 stron, jak nie modne to nie kupuja. Pozniej wystarczy ze jakis Dalton pokaze ze uzywa i okazuje sie najlepszym produktem na swiecie.... Dokładnie. Temat rzeka. P.S. szamponu nie probowalem W tym przedziale cenowym ciężko jest znaleźć coś lepszego, bo za galon trzeba zapłacić 59,90 zł ;) Oczywiście pojawiły się już zarzuty, że na pewno nie jest dobry, bo za tani i podobno zymole zjada ;) wychodzimy z założenia, że dobry produkt sam się obroni :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Hehe...zymola to wszysto zjada...no chyba ze od zymola to nie...tu tez temat rzeka...zeby oni tylko wiedzieli skad te zymole sie biora i jak mozna znalesc cos identycznego za polowe tylko z inna naklejka :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 dawaj pw :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Pewnie...a po co ci pw, poczytaj to znajdziesz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 a co mam szukać- płace i wymagam! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Czerwca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Ej, trzymać się tematu wątku.. [-x Wiola, Paweł, Presta ma jakieś karty ścieralności? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi