soll Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 W garażu będą bezpiecznie :twisted: składowane. Wydawane będą przy odjeździe żeby sobie nikt kuku nie zrobił tnącą pastą, woskiem sobie tapety nie nałożył, a pędzelka w d.... w ucho nie włożył - TAKA BĘDZIE IMPRA =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 a kiełbaski nie popił Bilberrym ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zlot zaliczam do udanych! Z Czarkiem jeszcze się trzymamy, ale Seba wygląda już słabo. Mówiłem, żeby nie popijał wodą z wiadra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zlot zaliczam do udanych! Z Czarkiem jeszcze się trzymamy, ale Seba wygląda już słabo. Mówiłem, żeby nie popijał wodą z wiadra...T po co dodawales kwasowego do tego wiaderka :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 To dzisiaj ten spot był? czy sobie balecika zrobiliście? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Popili :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Popili :))My pijemy zawsze w pracy nigdy nie pracujemy na trzezwo :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 nigdy nie pracujemy na trzezwoJa też Boje się =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Cholera, podobno zlot dopiero za tydzień... Niepotrzebnie się schlaliśmy :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A dajcie mi proszę na PW namiary na Waszą dziuplę? Lece Warta, Szadek, Lutomiersk, Konsantynów, Łódż.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 A dajcie mi proszę na PW namiary na Waszą dziuplę? Lece Warta, Szadek, Lutomiersk, Konsantynów, Łódż.. Jak se wleznisesz nahttp://www.snblodz.com.pl/kontakt/ se znajdasz leniu jeden :mrgreen: Ul Rewolucji 1905R nr 44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Przepraszam przepracowany jestem.. wybaczcie czarny uni rysujacy się od wiatru zabił mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 czarny uni rysujacy się od wiatru zabił mnie.No co Ty nie powiesz %-( Jeszcze tydzień i :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2012 Fakt, cieszę się bo wreszcie będę mógł poznać na żywo forumowe nicki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Fakt, cieszę się bo wreszcie będę mógł poznać na żywo forumowe nicki ;)Jena znowu będziemy musieli się rozbierać :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Chwila, moment... a SERNIK będzie?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Chwila, moment... a SERNIK będzie?!? Nie tylko wódka koks i dziwki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Chwila, moment... a SERNIK będzie?!? Ta ja pieke :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Nie tylko wódka koks i dziwkibez laserów? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Damian to trzeba zakladać firmowe koszulki http://www.embros.pl/Woda,White,T-shirt-p839.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Czy przewidujecie kartki z nickami jak ostatnio? żeby dopasować twarz do nicka bez podchodzenia :ymalien: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Lepiej nie bo się wyda.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Czy przewidujecie kartki z nickami jak ostatnio? żeby dopasować twarz do nicka bez podchodzenia :ymalien:Bedom bedom mamy duzo tasmy maskujacej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Mam całkiem fajny filc do przeróbki Marolexa (7mm, 700gr/m2) i mam go tyle że na jakiś pierdyliard kółeczek starczy. Chętnie się podzielę. Jeżeli ktoś zainteresowany to niech podejdzie do mnie na spocie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2012 Pany będzie przewidziany jakiś pacjent do wyprania jak to wcześniej było pisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi