Zybercik Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Już nie 'kce' :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Damian współczuję, bo serce może kołkiem stanąć. Lokalizację dobrze obstawiałem :mrgreen:, ja jako pasażer kiedyś z mamą jechałem i właśnie tam gdzie Wy pojechaaaała, dobrze ze ruchu nie było, trochę cofnęła, ale gorąco że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Gdybym jechał sam to wyłożył bym na to lagę, zwłaszcza że taka akcja pierwszy raz mi się zdarzyła... ale był komplet z małym człowieczkiem na pokładzie i głupio wyszło. Tylko winny się tłumaczy, ale ja jednak wolę jeździć solo :lol: Jak coś to do Łodzi jadę Polo 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Jak do Łodzi to tylko na Zlot do SNB, tranzytem nie warto (drogi mi zapychać :)) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ech, ja już nic nie powiem.. :cry: Minetoo, to jak to w końcu z Twoim powrotem było? Bilety nie wykorzystane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zybercik, oglądam na street view to miejsce i... Łódź to specyficzne miasto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Piotrek, jak paczę na Travoltę psikającego Megsem na szyby to nie wiem :lol: Polska jest specyficzna :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 W niektórych częściach Polski krąży fama o Łodzi, że tam każdy w bagażniku ma łom... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 JJ bilety oddałem, zwracają za nie z potrąceniem 10%, tragedii niema ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 dark_wolf łoma nie wożę, ale malutki siekierko-tasaczek podróżny i owszem, w szczelinie między moim foelem a progiem. :ar! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Sezon się skończył, czas zwinąć przybytek PYK-ania i grillowania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 konstrukcje zostawiasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 3 Września 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Tak, stoi już tak od 5 lat i nawet nie koroduje mimo że jest: "Made in Małe Żółte Rączki" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Mimo że dowód rzeczowy został zabunkrowany to.... "To co wydarzyło się w Mielnie, zostaje w Mielnie " :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 I się skończyło, rumakowanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 Nieeeeeeeeeeeeeeee :-o :(( :(( :(( Baj baj stojący do północy namiocie.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Co prawda nie byłem tam, ale jakoś tez mi szkoda... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Odgrzeję temat, bo chcę nawiązać do wątku z linku i tego w jakim stanie się kupuje nieruchomość. http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=19&t=2400 Dla tych którzy byli u mnie kilka zdjęć "przed" zrobionych po zakupie. Przytulne pokoiki Obecna salka do ping-ponga Z zewnątrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 A gdzie fotki po ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 O chłopie :shock: Z tego co przed i po widzę że sąsiad tkwi w przed :f Grubo to zrobiliście. Ja wiem gdzie pojadę na wczasy :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Grubo to zrobiliście.To tylko mały fragment, mam kilkaset zdjęć "przed" i " w trakcie" - pokażę Ci jak przyjedziesz następnym razem. Sam się czasem dziwię ile zostało zrobione, choć rzadko do nich wracam ;) A gdzie fotki po ? ;) Trochę tu: http://www.marine24.pl/galeria.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Poproszę o fotki "po". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Ładnie :u Było co robić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Było co robić ...Patrząc po Twoich fotach też masz co robić ~x( ;) Kibicuję Tobie i jestem ciekaw jaka będzie przemiana :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Przytulne pokoiki No no... nic się nie zmieniło, nadal tak samo przytulnie! :lol: Różnica straszna... widziałem 'po' i mam porównanie :) remont starego jest jeszcze gorszy niż budowa od nowa, bo jeszcze trzeba niszczyć :x Za rok powtórka i będe musiał poszukać kogoś na tego ping-ponga 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi