sohers Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Powiem że naprawde przemiana super :u ale te meble kuchenne to poważna pomyłka x_x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 ale te meble kuchenne to poważna pomyłka x_xTiaaa.... to jest kuchnia ogólnie dostępna dla gości, miałem tam władować meble "na wymiar" za $$$$$$ ???? :roll: Wolę te co są wymienić na następny badziew za 1500 zł za kilka lat, jak naPYKani goście je zdewastują ;) Może nie jest elegancko i szałowo, ale ekonomicznie $-) i, co najważniejsze, spełniają swoje zadanie :u To samo dotyczy np. wykładzin dywanowych w pokojach. Co 2 lata pranie, a co 6-7 lat wymiana na nowe (tanie!!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 I tak to już się w polsce utarło że z klienta cza zedrzeć na maxa a zainwestować minimum :lol: no ale chyba wszyscy już się do tego przyzwyczailiśmy :D co do mebli to wymiana frontów z tego bodziowego mdfu na płytę meblową w fajnym kolorze rozświetliłaby kuchnie :u i też nie drogo 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 I tak to już się w polsce utarło że z klienta cza zedrzeć na maxa a zainwestować minimum :lol: no ale chyba wszyscy już się do tego przyzwyczailiśmy :D co do mebli to wymiana frontów z tego bodziowego mdfu na płytę meblową w fajnym kolorze rozświetliłaby kuchnie :u i też nie drogo 8-} Nie przesadzaj... pokoje u Mirka nie są ***** hotelem w Sharm el Sheikh, ale jest naprawdę ładnie i totalnie detailingowo! Czyściutki każdy kąt ;) A czapianie się frontów w kuchni dla wszystkich wczasowiczów to chyba lekka przesada :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Poprostu mam zboczenie meblowe wynikające z wykonywania =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Poprostu mam zboczenie meblowe wynikające z wykonywania =))No i wszystko jasne! Auta też nie umiesz umyć normalnie, jak człowiek, na szczotach :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Auta też nie umiesz umyć normalnie, jak człowiek, na szczotachniestety nie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 Jak się Wam nie podoba to Mirek w przyszłym roku wam udostępni kuchnie polową i sracz do kompletu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 9 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2012 I tak to już się w polsce utarło że z klienta cza zedrzeć na maxa a zainwestować minimum :lol:Niestety polscy klienci wynajmujący, nawet tanie, pokoje też nie dorośli jeszcze do pewnych standardów i zachowań :cry: Gdyby kultura i poszanowanie cudzej własności byłby inne to i standard też byłby wyższy. Tak więc ten medal, jak każdy, ma swoje dwie strony :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2012 O fuck, niezła rudera :shock: A ja tak chwaliłem jak byłem, przemiana bombowa :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ponieważ są na forum wredne podpuchy :D i konkretne pytania odnośnie ewentualnej powtórki spotu pobytowego 'U fonnesa" mam niezobowiązujące pytanie do wszystkich mających zamiar uczestniczyć. Żeby było "tanio" ;) i bez konfliktów proponuję terminy: - pierwszy tydzień lipca 01.07-07.07. 2013 - lub druga połowa sierpnia... powiedzmy od 15-16.08 tj. czwartek/piątek. Oczywiście terminy są orientacyjne jak ktoś będzie chciał przyjechać wcześniej (Damięcki liczę na Was :ymhug: ) to nie ma sprawy. Generalnie istotą spota jest lekko przedłużony weekend, dyskusje o detailingu no i... PYK-anie "on line" ;) Jestem otwarty na wszelkie sugestie %-( x_x .......... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 co żona na to? 8-} (Damięcki liczę na Was ) jeszcze nie masz nas dość? \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jak zagwarantujesz ze nedzie slonce to sie wybiore....tylko ze nas jest duzo, powiedzmy 7 sztuk :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Jak zagwarantujesz ze nedzie slonce to sie wybiore....tylko ze nas jest duzo, powiedzmy 7 sztuk :lol: Dostaniesz żarówe jak do kurczaków i będziesz miał ciepełko 24h :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Już dziś mogę powiedzieć że będe w pierwszym z podanych terminów :) Jeszcze nie wiem dokładnie z kim, ale 'ekipa' większe niż w tym roku :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ak zagwarantujesz ze nedzie slonce to sie wybiore....slonce to mozesz probowac zagwarantowac u siebie w makaroniarni... :lol: ja moge jedynie PYK-anie w fajnym towarzystwie :ymhug: co żona na toSpokojna Twoja rozczochrana :f Damy radę :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Pomysle, dzieci jeszcze polskiego morza nie widzialy, ale zona jak byla pierwszym razem e Gdansku to w kurtce na plazy siedziala :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Już dziś mogę powiedzieć że będe w pierwszym z podanych terminów Jeszcze nie wiem dokładnie z kim, ale 'ekipa' większe niż w tym roku lecisz przez łódź? :-bd ale zona jak byla pierwszym razem e Gdansku to w kurtce na plazy siedzialarozgrzejemy \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Rozgrzejecie....no to wam nie zazdroszcze :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 aż taka duża? 8-} 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 aż taka duża? 8-} 8-}Nie...ale.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Już dziś mogę powiedzieć że będe w pierwszym z podanych terminów Jeszcze nie wiem dokładnie z kim, ale 'ekipa' większe niż w tym roku lecisz przez łódź? :-bd Zdecydowanie 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Nie...ale....??? :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 A co taki ciekawy :D Jak przyjade to sam zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Ponieważ są na forum wredne podpuchy :D i konkretne pytania odnośnie ewentualnej powtórki spotu pobytowego 'U fonnesa" mam niezobowiązujące pytanie do wszystkich mających zamiar uczestniczyć. Żeby było "tanio" ;) i bez konfliktów proponuję terminy: - pierwszy tydzień lipca 01.07-07.07. 2013 - lub druga połowa sierpnia... powiedzmy od 15-16.08 tj. czwartek/piątek. (Damięcki liczę na Was :ymhug: ) Jestem otwarty na wszelkie sugestie %-( x_x .......... :lol: Patrz Minetoo Nas nie zaprosil :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi