damianese Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 ponoć Kasię zaprosił 8-} 8-} 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 SNB SWEDEN napisał(a): Patrz Minetoo Nas nie zaprosilDo Mirka? A myślisz że kto Mu dupe truł? :lol: damianese napisał(a): ponoć Kasię zaprosiłCicho bo zobaczy.... ;)) Ja jak życie pozwoli to będę bo jak mam znów pojechać na wczasy (drugi raz w życiu 8-| ) to zdecydowanie tak. Terminu nie określam bo ja się dostosuję a termin jeszcze zmieni :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 minetoo napisał(a): termin jeszcze zmieni :DOczywiście!!! Póki co, zupełnie luźno zarzuciłem temat. Czasu jest sporo i do konkretów przejdziemy jak już na dobre wytrzeźwiejemy po Nowym Roku =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 A nie da się zrobić sylwka u Mirka :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 Cytat Przepraszamy, ale działalność prowadzimy tylko w miesiącach letnich czerwiec-sierpień. Standardowa formułka odpowiedzi na zapytanie o nocleg poza sezonem 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2012 fonnes napisał(a): Standardowa formułka odpowiedzi na zapytanie o nocleg poza sezonemCzyli że "to rodzina przyjechała' :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Potraktujcie to zupełnie luźno. W tym roku moje podwoje mam zamknięte. Niemniej widzę szansę spotkania w Mielnie. Byłyby to nowe domki 5-osobowe z super wyposażeniem. Lokalizacja na końcu Unieścia - bardzo urokliwa. Muszę tylko zapytać kumpla o cenę pod koniec sezonu - czyli druga polowa sierpnia. Ktoś ewentualnie chętny na spotkanie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Kruca bomba kusisz ;) ale marnie to widzę, łodziaki jakieś coś szykują tylko nie wiadomo co i gdzie jeszcze - albo ja nie wiem ;) Ostatni tydzień matka chce z Ryśką do rodziny jechać i nie wiem czy z nimi na tydzień nie bryknę a to zupełnie nie Twój kierunek :( do Krzycha Boohala mam nie daleko ;) Gośka szuka roboty więc to też jak by wstrzymuje .... ją :)) =)) =)) =)) z drewnem do lasu ? =)) Poza tym planuję małą zmianę i czasowo będę ograniczony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Lipca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Krzysiu, tak jak napisałem, to tylko moje przemyślenia i nie wiadomo czy się w ogóle zmaterializują. Rozmawiałem wczoraj z Piotrkiem Minetoo i też coś wspominał o Łodzi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Mirek, wiem wiem że luźna propozycja ale jak kusząca ;) hmmm to może się zobaczymy w Łodzi na "przeglądzie instalacji elektrycznej" 8-} ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2015 Jak kalendarz pozwoli i hajs się zgodzi to ja na Mielno zawsze.O Łodzi wiem tylko z FB nikt mi nic oficjalnie nie mówił więc póki co nic nie planuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi