SNB SWEDEN Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak tam, pany? Żyjecie? W Łodzi dzisiaj mieliśmy na oko 60-75 stopni w cieniu. W sensie dosyć ciepło =))Damian odpala grill , Panie szykuja salatki a potem obaczy sie , ale upalu nie ma bylo ze 25 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Jak tam, pany? Żyjecie? W Łodzi dzisiaj mieliśmy na oko 60-75 stopni w cieniu. W sensie dosyć ciepło =))Damian odpala grill , Panie szykuja salatki a potem obaczy sie , ale upalu nie ma bylo ze 25 C Ważne, że nie pada. Jakbyś wrócił zrzędzący, zmarznięty i przemoknięty to byś nas rozerwał, bo my opaleni, robota stoi i czeka na ciebie :D Dzisiaj zapisały się 3x BMW M3 z... Sandomierza :-o Wiem, że nie możesz się już doczekać, ale nie wracaj wcześniej =)) Pozdrowienia dla wszystkich, PYK! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Czytałem w sieci że w Łodzi jakaśimprezka na 300 osób się szykuje w wekend...Polit wiesz coś o tym? :lol: palcie grilla już prawie dojechałem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Czytałem w sieci że w Łodzi jakaśimprezka na 300 osób się szykuje w wekend...Polit wiesz coś o tym? :lol: WCALE NIE! :ymtongue: Na 280 osób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ktoś się chowa za butelkami :) Pojawiła się też jakaś tajemnicza postać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 o Wy alkusy ! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Seba to już jakby to ten tego lekko się zmęczył opowiadaniem dobranocki :ymdevil: :)) :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Seba to już jakby to ten tego lekko się zmęczył opowiadaniem dobranocki :ymdevil: :)) :ymparty:Nudna była a dziadzia Mirej napier,,, i naper,,,,, :lol: Dziś kultura była pobudka o 9,00 śniadanko i na plaże lekko smażalnia , wiaterek był ale plecyki czerwone, obiadek i spanko trzeba siły zbierać młodzi przyjeżdżają a jutro Ser Minetoo :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 a jutro Ser MinetooWłaśnie się szykuję :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jak prognozy na weekend? Ja bym w wodusi poleżał :D Lecimy jutro o 22 - sobotnie śniadanko zjemy już w Mielnie :u Jak byśmy coś tam czytali, to kolegę trzeba 'przekabacić' bo on do detailingu z daleka. Z resztą zobaczycie po autku :( :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 spoczko- pakuj się- możliwe że się już nie napijemy ale przywitać się przywitamy :u ja dzisiaj z lubą chlapałem się na falach - nie jest zła woda- na weekend zapowiadają pogodę :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 spoczko- pakuj się- możliwe że się już nie napijemy ale przywitać się przywitamy :u ja dzisiaj z lubą chlapałem się na falach - nie jest zła woda- na weekend zapowiadają pogodę :uTo do kiedy zostajecie? :) Z prognozą to jest bardzo dobra wiadomość :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ta młodzi dojechali i znowu PYK :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ta młodzi dojechaliTo jakiej ekipy się spodziewać? Jadę właśnie ciufciom :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KEIL1 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 maszynę wziąłeś :?: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Przez chwilę miałem taką myśl ale na szczęście gosposia interweniowała ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Ciekawe... pewnie się okaże że Twoja gosposia to najładniejsza dziewoja w Mielnie i będziesz musiał podwójne klimatyczne za Nią zapłacić :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 będziesz musiał podwójne klimatyczne za Nią zapłacićTo na pewno...duża jest =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 No teraz to juz wy na amen zaPYKACIE =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 wszyscy poszli spać a młodzi wychodzą na disco.. :D mam nadzieję, że nikogo nie obudzimy :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 JJ, Ja w klubie Disco mogę robić wszystko :f :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 wszyscy poszli spać a młodzi wychodzą na disco.. :D mam nadzieję, że nikogo nie obudzimy :oNie prawie wcale nie budzicie o 4,55 rano :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 :oops: @};- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 :oops: @};-Spoko , moje dziewczyny spały :) Ale jestem zawiedziony Tobą :( , nie było skrzypienia łóżka , stękania foczek pfffiii , nawet staruchy se posłuchać nie mogą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Melduję się na miejscu :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi