fonnes Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Pochwal się jaka "kropelkową" pogodę przywiozłeś :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 no wlasnie....program czwarty zaznacza swoja obecnosc, klienci dzwonia z awantura jak to moze byc ze mnie nie ma jak zawsze jeste a wozki zaparkowane na trawce maja niereguralne kropelki :lol: Zarcik....nie bylo nikogo to wybylem w miasto i PYK gdzies w ogrodku :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 jak to nie było nikogo ja pod 1 rządze :lol: nie zmoknij :( idę kaffkę pyknąć pod namiocik :ympeace: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Forumowe gremium zdecydowało że dziś będzie główna impreza (sorry Zybercik) Nowo dziś przybyły Piotrek minetoo Lekko nieostry ale zawsze ostry w moderowaniu J.J Panie znudzone dyskusja panów o detailingu zajęły się piłka nożną ;) Naczelny emeryt forum prezentuje swoje ulubione PYK!!! :D J.J już myśli o nocnym clubbingu Piotrek jak zawsze niezmordowany w konsumpcji ;) Damianese dotrzymuje mu kroku :lol: Czyżby chciał się od nas odseparować??? :roll: Rodzinna atmosfera cdn.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Minetoo na każdym zdjęciu posiłkuje się :lol: I nie mówcie że z tej skrzynki Królewskiego co emeryt przywiózł jeszcze macie piwo :shock: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Minetoo na każdym zdjęciu posiłkuje sięNiema lipy :D I nie mówcie że z tej skrzynki Królewskiego co emeryt przywiózł jeszcze macie piwo Skrzynka, kontener what ever :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jedz jedz Piotrek, będziesz miał siłę na nowe projekty :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Ja nic nie wiem, ale Minetoo i Miru poszli do sklepu po kolejne 0,75 L :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jak JJ z nimi nie poszedł to wrócą tylko z flaszką... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 nie poszedł całe szczęscie :lol: hasło wieczoru " PISAŁEŚ Z EVO ?!" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: wracam bo druga flacha pęka- za bydgoskiego i dwururke pijemy :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 za bydgoskiego i dwururke pijemy :p Na zdrowie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Widzę dobra zabawa mnie minęła, odpoczywajcie, pijcie i wracajcie do roboty :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Jakbym miał termin urlopowy w tym czasie to pewnie i ja bym zawitał :u Bawta sie tam dobrze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Minetoo zostaje u Mirka na kolejne 5 lat :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Cisza smakosze, bo po policje zadzwonie...porzadni ludzie jutro wczesnie do pracy wstaja. Ale jak tak dobrze pomysle to ja nie porzadny =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Idziemy spać :u Jutro zamieszamy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Cos cieniutko na spocie....jak mialem 12 lat to tak wczesnie z imprezy nie wracalem =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2012 Minetoo zostaje u Mirka na kolejne 5 lat :lol:Idę z torbami :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 po pierwsze. Dobry ten champion. Ale tylu fleszy podczas otwierania butelki nie widziałem :p Po drugie. Fotki z początku imprezy więc każdy ostry i wyraźny. Plus i podziękowanie dla fotografa, zachowaliśmy twarz :p a po trzecie to My się chyba dzisiaj na robienie auta damięckiego umawialiśmy więc zmieniać pieluchy brygada i zbiórka na dole :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 po pierwsze. Dobry ten champion. Ale tylu fleszy podczas otwierania butelki nie widziałem :pWiesz bo miszczowie pija tylko miszczoskie napoje :lol: Ja tam się bardzo martwie o Dandiego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Taki ruch, że mam wrażenie jakby u Mirka pół forum wakacjowało 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Kawa od samego Fonnes'a :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miba Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Minetoo zostaje u Mirka na kolejne 5 lat :lol:Idę z torbami :lol: :lol: Minetoo 8-} 8-} 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2012 Taki ruch, że mam wrażenie jakby u Mirka pół forum wakacjowało 8-}Jak dobrze spojrzeć po aktywnych userach - to mniej więcej :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi