mar_1981 Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To JJ nie przybył "czerwoną strzałą"? ;) Myślałem że w Mielnie zawieszenie przetestuje na jakimś klubingu 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 To JJ nie przybył "czerwoną strzałą"?Rachunek ekonomiczny był prosty - bilety PKP w obie strony dla dwóch osób ok. 120 zł, paliwo ok. 600 zł :( Różnicę lepiej było przebalować na clubbingu niż wypuścić rura wydechową :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Dziekujemy za Mile towarzystwo swietne lokum i warunki wszechobecnej czystosci u Mirka :u Dotarlismy cali i zdrowi do domu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Damięccy tyż w haupie już browara obalajo :u do wrocławia 420km=~7h z postojem w Macu, z wrocławia do domu 220km = 1,5h z szybkim tankowaniem :lol: oto Polska właśnie Co do pobytu- dziękuję wszystkim za miłe przyjęcie z Sebą i Mirkiem najwięcej czasu spędziłem ale Minetoo i reszta też jak najbardziej pozytyw :u to do zobaczenia za rok =)) :ymdevil: rezerwację zrobię jak u Mirka się poukłada :u PS. Lokum tak jak Seba wspominał cycuś glancuś :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Właśnie wyjechali ostatni uczestnicy spotkania minetoo i zybercik. Dziękuję wszystkim za przybycie i czas spędzony w super sympatycznej atmosferze :u :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Mamy nadzieję, że WIELKICH problemów mieć nie będziesz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2012 Ekipa krakowska przemierza Włocławek. Do domu pozostały 352 kilometry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ekipa krakowska przemierza Włocławek. I jak zawieszenie całe? 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wieliczka już w domu :u Zgubiliśmy się w Łodzi (co z tym miastem jest nie tak? :lol: ) ale Zybercik dowiózł Nas cało nawet jeżdżąc na bombie pod prąd :lol: Dziękuję raz jeszcze Mirkowi za wspaniałą atmosferę i całokształt a ekipie za doborowe towarzystwo :u Wyniesiono PYK na "next level" :D Szkoda że wszystko co miłe szybko się kończy ale Mirek już pewnie zauważył że wpadł jak Sebba ze swoimi spotami czyli.... Za rok obecny :D :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Wieliczka już w domu :uDzięki za pochwały :oops: Mówiąc szczerze, trochę się o Was martwiłem, ale cieszę się że podróż wyszła OK :u Zgubiliśmy się w Łodzi (co z tym miastem jest nie tak? :lol: )Jakiś czas temu miałem to samo ~x( :-?? Nie słuchać navi [-x , nie patrzeć na oznakowanie x_x , jechać na czuja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Ekipa krakowska przemierza Włocławek.I jak zawieszenie całe? 8-}Tak, bo jechaliśmy samochodem kolegi, tzn. na rowerze. Podróż pełna przygód, mamy pamiątkowe zdjęcie z Koszalina, poszedłem w Łodzi pod prąd ("a mogłem zabić" :lol: ), potem kazano mi jechać 100 km na rezerwie... ehh, to nie była moja noc. Podobno mam zostać kierowcą naczelnym w jeździe po Łodzi =)) Dobrze że wszyscy w domkach. Za rok (jeśli będzie możliwość) jestem na powtórce, ale już swoim samochodem :D Pokoje, okolica, towarzystwo jak najbardziej ok. Polecam :u PS. Nie chce jeździć już cudzym autem... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Białystok dobił do domku wczoraj w okolicach 23, w pociągu tłumy straszne, ludzie do Olsztyna potrafili jechać stojąc w korytarzu :shock: Chciałem gorąco podziękować za możliwość spotkania się z Wami, jesteście tak przesympatyczni, serdeczni i otwarci, że ten spocik na długo pozostanie w mojej pamięci. Z miejsca wielki ukłon dla Mirka za gościnę i pokoje, tak czystych i zadbanych kwater jeszcze nie widziałem, coś niesamowitego :u Wyniesiono PYK na "next level"+1 :u Drugiego takiego forum nie znam :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Czytam czytam co piszecie i za rok chyba nie wybaczę sobie, jak się nie zjawię... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jakiego grilla by zapalil :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jakiego grilla by zapalilPrzed chwilą mówiłem do gosposi że na taras bym wyszedł :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 jakiego grilla by zapalil :( Przed chwilą mówiłem do gosposi że na taras bym wyszedł :(Deszcz kropi, to pod namiot :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Deszcz kropi, to pod namiotMirku wiesz...pociągi nadal jeżdżą, dróg nie pozwijali.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 PYKnął bym co :( minetoo co to za przygody miales z powrotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 minetoo co to za przygody miales z powrotem?Zybercik szarżował po Łodzi i zastanawiał się dlaczego znaki poziome są do góry nogami a auta jeżdżą pod prąd :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 mamy pamiątkowe zdjęcie z Koszalina,Wrzucisz skan na forum??? =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zybercik gdzie wjechałeś? Zakładam się że jadąc ze Zgierza w stronę centrum, koło Parku Julianowskiego/kościoła na Zgierskiej róg Biegańskiego? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mirku wiesz...pociągi nadal jeżdżą, dróg nie pozwijali.... ;)Pozwolisz, że chwilowo nie podejmę tematu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Mirek, napisz że jesteś w Brazyli, a chata zamknięta 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 mamy pamiątkowe zdjęcie z Koszalina,Wrzucisz skan na forum??? =))Jak Arek podrzuci to oczywiście :lol: Zybercik gdzie wjechałeś? Zakładam się że jadąc ze Zgierza w stronę centrum, koło Parku Julianowskiego/kościoła na Zgierskiej róg Biegańskiego? :evil:Uuu... nie wiem. Droga trzy pasmowa idąca w prawo i przecinająca torowisko. Ja poszedłem prosto :? PS. Sprawdziłem w guglach. Tutaj dokładnie: https://maps.google.pl/maps?q=biega%C5%84skiego,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&hl=pl&ie=UTF8&ll=51.800229,19.442453&spn=0.001012,0.002411&sll=51.823153,19.441166&sspn=0.064722,0.154324&hq=biega%C5%84skiego,+%C5%81%C3%B3d%C5%BA&t=h&z=19&layer=c&cbll=51.800264,19.442407&panoid=jEN5kqK49Tk84scGpzKqXA&cbp=12,177.7,,0,12.41 Nie jestem pierwszy? :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 28 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2012 to arek jużci auta nie da :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi