brzozek Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Tzn. zaczynam trenować na next time :) i to jest trafna decyzja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 trzeba teraz Minetoo podpuścić to może Sebę namówi na "Sylwestra 2012 SNB" :ymparty: :ymdevil: :ymdevil: :f o ile siedziba SNB to wytrzyma oczywiście :lol: :ymdevil: :ymalien: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 trzeba teraz Minetoo podpuścić to może Sebę namówi na "Sylwestra 2012 SNB" :ymparty: :ymdevil: :ymdevil: :f o ile siedziba SNB to wytrzyma oczywiście :lol: :ymdevil: :ymalien: O kxxxx to jest idea :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dobra. Robimy listę. 1. Booohal :D :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dobra. Robimy listę. =)) :-j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 jest idea :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Wiedziałem, że zrobicie z ich studio melinę :lol: szynka, a pamiętasz jak Polit znaczył Ci maskę czołem? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Dobra to sie skupcie i robimy liste na Sylwka czyli Sylwestrowy detailing 2012/2013 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Tyyyy :shock: Wejść z Nowy rok z Wami to nie lada gratka :D Serio??? :shock: 1. Minetoo :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Tyyyy :shock: Wejść z Nowy rok z Wami to nie lada gratka :D Serio??? :shock: 1. Minetoo :mrgreen: Serio :D plan jest zobaczymy liste :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 1. Booohal 2. Minetoo 3. soll I się zaczeło.... Bohaj był pierwsy :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 Nie....lista jest taka :ymdevil: 1. Minetoo 2. Boohal 3. soll ;) Wiem jestem okropny :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 27 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2012 =)) :u Aaaa już rozumiem, pierwszy otwiera szampana, rozdaje karty i rozdziewicza woski tudzież panny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 szynka, a pamiętasz jak Polit znaczył Ci maskę czołem? :lol:Dzięki że mi przypomniałeś.... Polit k. !!! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 ale wy tak na poważnie z sylwkiem ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 1. Minetoo 2. soll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 U knie w tym roku sylwek bedzie na bialej sali niestety ale na wiosennego spota bede :mrgreen: Seba odrazu zamawiam kubek...gratis zrobie Ci pomiary ijak Ci elektryki forumowe instalacje zmodernizuja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Będą tańce, hulanki , swawole ??? Nie bardzo sobie to wszystko wyobrażam. Biedna Kasia musiałaby już teraz zacząć gotowanie :o) Torcik noworoczny mogę załatwić jakby co :-bd Łoł mam następny pomysł. Można by spróbować lutować rysy na czerwonej masce!!! Można nasze "logo" jako pierwsze \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Pany, jeśli sylwester, to niestety beze mnie i Czarka. Dzięki że mi przypomniałeś.... Polit k. !!! Tak, szynku? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2012 Nie no ten sylwek to chyba nie wypali, tak myślę. Za dużo zachodu, no i w taką noc w studio? :mrgreen: Nie chciałem pisać że z Wami =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Mam przecieki z pewnego źródła. Kasia się zbuntowała i oznajmiła Sebie, że nigdy więcej nie będzie przygotowywała jedzenia dla takiej zgrai elektryków. Co miał począć biedny "emeryt". Zadzwonił do kumpla ze Szwecji. Jest szansa,że na imprezie sylwestrowej będzie catering z najwyższej półki. 9OfsABOGw3c Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 1 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2012 Szwedzki kucharz gotuje wybornie =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzis wpadla ekipa kilku ziomkow i sie troche sie bawilismy w malowienie itp ;) Masowe olklejanie :D Byly inne testy z opalarkami ;) A zaraz pozniej bylo jedzienie Zabawa miernikiem ;) A inni mieli reszte w duxxxx i bawili sie polerka ;) Subaru tez rozebrali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Podoba mi się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 29 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2013 Rascallowcy przywieźli chociaż echelona? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi