AndrU Opublikowano 16 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2010 Witam nie wiem czy umieszczam temat w odpowiednim dziale, ale ciekaw jestem jakich płynów Wy używacie i jakie możecie mi polecić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 18 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Autoland Psik psik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2010 Autoland Psik psikno to kurde taki mam i nawet swiezo rozkwaszonego robala zmyc nie mozna a mam nowe wycieraczki valeo;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie licz, że znajdziesz płyn, który zmyje w 100% nawet świeżo trafionego robala, będzie się mazał, takie właściwości kiszek ma :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Nie licz, że znajdziesz płyn, który zmyje w 100% nawet świeżo trafionego robala, będzie się mazał, takie właściwości kiszek ma :lol:no dajcie spokoj jak w nocy jade w trasie to maskra wracam i cała szyba ufajtana równo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Szczerze-? Jak kupuję najtańszy w makro,ostatnio autoland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 19 Lipca 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Szczerze-? Jak kupuję najtańszy w makro,ostatnio autolandno ja tez kupiłem w makro najtanszy własnie:P i był to autoland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 19 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2010 Autoland Psik psik Mam taki sam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 też mam autolandu. Kiedyś kupiłem koncentrat za jakieś 8 zł - 250 ml i rozcieńcza się go 1:100 oczywiście ja go rozcieńczam 1:50 i jestem zadowolony. Mam jeszcze koncentrat AutoGlyma ale jeszcze go nie testowałem - czeka na swoją kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 20 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2010 Polecam koncentrat Wurth Daje naprawdę rade zaschniętym owadom, nie marze i dobrze pachnie http://allegro.pl/item1135933486_wurth_koncentrat_plyn_zmywacz_do_szyb_lato_32ml.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kupiłem w niedzielę w makro płyn Turtle waxa, zimowy 4l za 14zł. Ładnie pachnie. Dystrybutor z Sosnowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 25 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 Kupiłem w niedzielę w makro płyn Turtle waxa, zimowy 4l za 14zł. Ładnie pachnie. Dystrybutor z SosnowcaMusze zobaczyc wczoraj byłem ale nie patrzałem bo mam jeszcze 4 litry musze wlac do busa i mondka to mi zaraz zniknie, to tez zakupie tego zółwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2010 ja zakupiłem z sonaxa, 4 litry, 13 złotych chyba, albo 16? nie pamiętam zimowy, w miarę fajnie pachnie, i dobrze czyści! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.::SCR::. Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 W Roverze mam ogromny problem ze śladami po płynie do spryskiwaczy - paskudne zlewki na masce :roll: i właśnie szukam płynu, który nie będzie ich zostawiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2010 SCR, może dysze nie wyrabiają albo są tak umieszczone, mało szczęśliwie. Ja miałem z tym problem, ale po zabezpieczeniu jakoś tego nie widzę. Daj tam jakiegoś wosku/sealanta więcej. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Kupiłam jakiś tydzień temu płyn do spryskiwaczy w realu. Takiego shitu dawno nie miałam. Sam denaturat :? Zdecydowanie nie polecam. Faktycznie smug nie zostawia, ładnie myje, ale tak śmierdzi, że wstyd normalnie kogoś do auta zabrać :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Monika, to nie ten dział :lol: Hyde park, hello evrybady... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Nie no, Maniek, proszę Cię... nie piłam go :lol: To już prędzej jakiegoś łyskacza bym zdzierżyła ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ludzie znowu alkohol :? :lol: Ja używam jakiego Psik Psik. Daje radę, ale jak ściągalem samochód z Niemiec i psiknąłem na trasie płynem to myślałem że puszczę pawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja musze korzystac z plynu Orlen. Generalnie nie jest zle: pachnie przyjemnie i nie maze sie. Ma tylko jedna wade - jak jest ponizej -10"C i silnik jeszcze zimny to chwile po zgarnieciu wycieraczkami robia sie lodowe wykwity. Coz, trzeba zminic auto na takie z podgrzewana szyba :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ja używam zimowego Sonax bardzo sobie chwale niestety już na wykonczeniu i przyjdzie czas na płyn z Tesco :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Ludzie znowu alkohol :? :lol: Ja używam jakiego Psik Psik. Daje radę, ale jak ściągalem samochód z Niemiec i psiknąłem na trasie płynem to myślałem że puszczę pawia. A od środka wycieraczek nie ma :| :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2010 Muszę sprawdzić :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Dolałam Odourkilla do tego mojego, przejechałam się kawałek i psikałam. Na razie jest... zjadliwe :lol: Zobaczę jak jutro na dłuższej trasie. Już gorzej być nie może, najwyżej pozbędę się w cholere tego dziadostwa i kupię nowy :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 8 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2010 Widziałem "to" dzisiaj w makro. Rzeczywiście wali po zatokach :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi