junior74 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jestem juz :lol: Nie ma problemu jak kto chetny to zapraszam z pustą puszką albo słoikiem po majonezie to rozlejemy A na prawde to zadzwoniłem na szybko do przedstawiciela,który handluje Atasem i Sonaxem i do duzego zamówienia (cięzkiej chemii) zrobił mi cenę taką za 5l tego sonaxa. Zamawiał będe gdzieś pod koniec lutego Cena 109 zł pewnie jest ceną netto bo oni tylko takimi operuja i nie wiem czy przy samym tylko sonaxie da się ja utrzymac ;) Ale tym co będe miał podziele sie jak kto chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Marcin,jestem w kolejce :o) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Jeszcze jest jedna opcja zapytam regionalnego w Kauflandzie Ale oni to paletami operują :lol: ale mozna by jedną wziąć i rozszarpać po piąteczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 W Kauflandzie to sprzedaja? Ja też się piszę na coś od Ciebie jak dojdzie do skutku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Kauflandzie to sprzedaja?Mają sonaxa ogólnie to pewnie by sprowadzili konkretny produkt ale uj ich wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Ale wam dobrze w makaroni nie sprowadzaja jak na razie :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shiningcar Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Marcin, bądź pierwszy ! Najlepszy! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 1 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 Moment...sonax jest, ale produktu nie ma. Dzis sie pytalem i ma byc, ale kiedy nie wiadomo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Hej, granda, jak chcecie robić zakup grupowy to utwórzcie wątek! [-x ;) Tutaj wrzucamy testy, opisy, relacje i dzielimy się wrażeniami z użycia! EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Game On! Wrzucany przy +3st.C i padającym śniegu zaraz po wytarciu auta. Sens FieldGlaze w moich zbiorach został zdrowo zaburzony... Krople dzień po. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Fajnie, fajnie Kuba, ale Field Glaze to nie jest QD do poprawienia kropelek a jedynie do odświeżenia Zymol-ków. FD nie zniekształca prawdziwego stanu wosku i na pewno nie wpływa na jego trwałość. A co robi Sonax w dłuższym czasie z woskiem naturalnym? ;) Dowiemy się za parę miesięcy testowania :D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Fajnie, fajnie Kuba, ale Field Glaze to nie jest QD do poprawienia kropelek a jedynie do odświeżenia Zymol-ków. FD nie zniekształca prawdziwego stanu wosku i na pewno nie wpływa na jego trwałość. A co robi Sonax w dłuższym czasie z woskiem naturalnym? ;) Dowiemy się za parę miesięcy testowania :D.Fakt,ale wiesz,o co mi chodziło ;) Na zimę ten Sonax to pasuje jak siemasz. Następny test jak będę w stanie to wrzucę jakiegoś naturala,po tygodniu czy dwóch pół maski fg,a drugie pół Sonaxem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 http://www.motor-talk.de/blogs/eine-lady-mit-orangenhaut/dodo-juice-acrylic-spritz-vs-sonax-brilliant-shine-detailer-vs-prima-slick-vs-ipa-die-updates-t4002992.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 na ja... kaum zu glauben :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Kolejny test potwierdza ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zastanawiam się tylko, czy Sonax projektując ten produkt miał takie założenie, żeby zrobić coś tak... co by nie mówić, niezwykłego, a może to wyszło tak przez przypadek? ;). I czy wiedzą o tym w samym Sonax-ie? :D Co do śliskości, to jak nałożyłem go na umytą maskę bez LSP- faktycznie było tępo, ale jak dałem go na Shielda na swoim aucie- był bardzo gładki, na pewno nie taki tępy- był śliski tak jak i wosk- nie było tylko zwiększenia się tej śliskości ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Pewnie tak im wyszło przez przypadek heh, ich ,,twarde`` woski niby 100 % carnauba nie wytrzymują miesiąca :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zastanawiam się tylko, czy Sonax projektując ten produkt miał takie założenie, żeby zrobić coś tak... co by nie mówić, niezwykłego, a może to wyszło tak przez przypadek? ;). I czy wiedzą o tym w samym Sonax-ie? :D o to się nie bój się ;) Marcin, czy możemy zrobić krakowski zakup grupowy z odbiorem u Ciebie? Szczerze mów, jak Ci się nie chce to nie będziemy zawracać głowy! Jeżeli tak (albo i nie) to już uciekam z OT, PRZEPRASZAM Mr Mod :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryczek Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Dowiemy się za parę miesięcy testowania :D. myślę że znacznie wcześniej :D ale jeśli się okaże że jest bezpieczny dla wosków naturalnych to będzie znaczyło że mamy do czynienia z cudem i wszystkie posiadane QD będziemy mogli wywalić do kosza - król będzie tylko jeden... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Tylko jak określić wpływ na woski naturalne? Bo szczerze myślę,myślę i wymyślić nie mogę :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryczek Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Zaino Z8, po drugim użyciu mówił Titaniumowi - do widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 3 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 arcin, czy możemy zrobić krakowski zakup grupowy z odbiorem u Ciebie?Oczywiście żaden problem jak tylko mi przywiozą dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 arcin, czy możemy zrobić krakowski zakup grupowy z odbiorem u Ciebie?Oczywiście żaden problem jak tylko mi przywiozą dam znać :u daj znać, dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 właśnie test z Z8 musi się odbyc :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 właśnie test z Z8 musi się odbyc W jakim celu? Przecież Z8 to brat bliźniak DG AW ;). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi