shiningcar Opublikowano 4 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2013 Dodo Juice Acrylic Spritz radzi sobie przyzwoicie w teście który wkleił junior74 . Nie porównywałem bezpośrednio do Brilllant'a, ale lakier po jego użyciu (AcrylicSpritz) wygląda bardzo estetycznie i... ślisko :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryczek Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 shiningcar, a napisałbyś kilka słów o tym Dodo Juice Acrylic Spritie? Jak aplikacja, zapach, docieranie? Może pokusiłbyś się jednak na małe 50/50 z Sonaxem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 6 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2013 właśnie test z Z8 musi się odbyc W jakim celu? Przecież Z8 to brat bliźniak DG AW ;). powaga? nie wiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Co Drive Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 W tym tygodniu panowie z Sonaxa katowice mają mi to cudo dostarczyć. Sonax ma jeszcze w ofercie hydro wosk do szybkiego osuszania karoserii po myciu i też nazywa się brylantowy. Korzystałem z niego jakieś 6-7 lat temu. Rozcieńczanie polegało ogólnie na tym aby nie przekraczać 15g na jeden samochód tak jak w przypadku Nerty Carwax 2000 którą mam na wyczerpaniu. Przy obu aplikacja opryskiem> błyskawiczne płukanko > zrzut wody natychmiastowy. Skoro na KA już zaczynają go rozcieńczać to może zacznie działać jak powyższe które wymieniłem. Jeżeli z oprysku będą nici to i tak się przyda bo w tych opryskach robiły się irytujące plamki po kroplach które znikały przy wycieraniu ( przy roztworze destylowaną również) ale przy wycieraniu dest+sonax szło też tępo po lakierze dlatego skłoniłem się w stronę Nerty. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2013 Też testuje ten wynalazek. Na filmie auto umyte po 7 dniach od aplikacji pianą Tenzi Truck 1:3. Nakładany bez przygotowania powierzchni tylko umyte auto przy + 2. Po lewej Dg 105 nakładany w Listopadzie u1MHr2Dfrs4 Zanurz się w oazę spokoju jaką jest Wiejskie Życie. Dbaj o to, żeby Twoja krowa miała zawsze dużo koniczyny i dawała pyszne mleko, z którego wyrabiać będziesz ser. Nie zapomnij też o uprawie pszenicy i wyrabianiu mąki. To i wiele więcej czeka Cię w tej wspaniałej grze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 25dni od aplikacji,przejechane 2kkm,sama piana +1 i 4ty program i... :u Może kiedyś zejdzie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 A ja mam pytanie, widzielem zestaw z mikrofibra, kto ja probowal? cos warta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 A ja mam pytanie, widzielem zestaw z mikrofibra, kto ja probowal? cos warta?To zapewne ta Sonaxowska czerwona ;) Bardzo podobna do AutoGlymowskiej,nie robiła szkód na czarnym Mercedesie ,na którym zostawały ślady po przejechaniu palcem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Czyli warto? Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Czyli warto? OkZa 5-8zł bym brał ;) choć gtechniq to to nie jest :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi