Jump to content

Nie mogę się zalogować!

Recommended Posts

Witajcie,

na Forum bywałem pod nickiem: Łukasz. Niestety po kilku tygodniach przerwy nie mogę się zalogować.

Jestem przekonany, że ma to związek ze zmianą silnika Forum i polskim znakiem występującym w moim loginie.

Z pewnością problem nie wynika z błędnie wpisywanego hasła bo na wygenerowanym na nowo sytuacja jest identyczna.

To konto zostało założone tymczasowo, być może łamię regulamin (multikonto) ale nie miałem wyjścia. Próbowałem się skontaktować pod adresami forum@detailingclub.pl i admin@detailingclub.pl ale żaden z tych adresów nie działa. Może warto byłoby na wypadek takich sytuacji podać na stronie głównej działający adres e-mail do kogoś z administracji/moderacji?

Po rozwiązaniu problemu te konto można będzie usunąc.

Pozdrawiam,

Łukasz

Prawie tydzień i żadnej odpowiedzi :evil: Nawet zwykłego "mamy to w dupie" - wolałbym nawet taką odpowiedź niż całkowite olanie tematu. Grzecznie bym sobie wrócił do KA i zapomniał o tym Forum. Co jak co ale tego się nie spodziewałem po administracji/moderacji tego Forum.

• 2 weeks later...
  • Administrator

JJ nik nie cofał ci uprawnień , nadal masz te które miałeś . 

Łukasz nie ma twojego konta w bazie , nie wiem dla czego tak się stało . 

stwórz nowe konto o tej samej nazwie 

• Administrator

Zdaje sobie sprawe że jest wiele nie dociągnieć i nie trwa to tak jak powinno :) 

Pierwsze inwestycje poczynione jak nowy silnik zmiana serwera na lepszy kolejnym krokiem jest grafika/logo poczym popracujemy nad organizacją forum tak aby działało zdecydowanie lepiej dla was użytkowników :) 

• 5 years later...
  • 3 weeks later...