do_usuniecia Posted May 19, 2013 Report Share Posted May 19, 2013 Witajcie, na Forum bywałem pod nickiem: Łukasz. Niestety po kilku tygodniach przerwy nie mogę się zalogować. Jestem przekonany, że ma to związek ze zmianą silnika Forum i polskim znakiem występującym w moim loginie. Z pewnością problem nie wynika z błędnie wpisywanego hasła bo na wygenerowanym na nowo sytuacja jest identyczna. To konto zostało założone tymczasowo, być może łamię regulamin (multikonto) ale nie miałem wyjścia. Próbowałem się skontaktować pod adresami forum@detailingclub.pl i admin@detailingclub.pl ale żaden z tych adresów nie działa. Może warto byłoby na wypadek takich sytuacji podać na stronie głównej działający adres e-mail do kogoś z administracji/moderacji? Po rozwiązaniu problemu te konto można będzie usunąc. Pozdrawiam, Łukasz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
do_usuniecia Posted May 25, 2013 Author Report Share Posted May 25, 2013 Prawie tydzień i żadnej odpowiedzi :evil: Nawet zwykłego "mamy to w dupie" - wolałbym nawet taką odpowiedź niż całkowite olanie tematu. Grzecznie bym sobie wrócił do KA i zapomniał o tym Forum. Co jak co ale tego się nie spodziewałem po administracji/moderacji tego Forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JJ. Posted May 25, 2013 Report Share Posted May 25, 2013 Zadzwoń do MrCleanera, numer masz na ich stronie. Mi cofnięto uprawnienia i mogę się pocałować w pompkę. A świecić oczami za nikogo nie będę. :roll: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
do_usuniecia Posted May 28, 2013 Author Report Share Posted May 28, 2013 MrCleaner?! To do nich Forum należy? @-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mar_1981 Posted May 30, 2013 Report Share Posted May 30, 2013 Zgadza się. Pisz do: http://detailingclub.pl/user/3-nox/ http://detailingclub.pl/user/11-mikemeehow/ albo http://detailingclub.pl/user/2101-mrcleaner/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted June 8, 2013 Administrator Report Share Posted June 8, 2013 JJ nik nie cofał ci uprawnień , nadal masz te które miałeś . Łukasz nie ma twojego konta w bazie , nie wiem dla czego tak się stało . stwórz nowe konto o tej samej nazwie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
junior74 Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Ja czekałem prawie 3 tygodnie tak pewnie musi być. Chyba,że nie @-) =)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted June 8, 2013 Administrator Report Share Posted June 8, 2013 Zdaje sobie sprawe że jest wiele nie dociągnieć i nie trwa to tak jak powinno :) Pierwsze inwestycje poczynione jak nowy silnik zmiana serwera na lepszy kolejnym krokiem jest grafika/logo poczym popracujemy nad organizacją forum tak aby działało zdecydowanie lepiej dla was użytkowników :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gugu33 Posted September 21, 2018 Report Share Posted September 21, 2018 A w Tapatalk nie mogę sie zalogować... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator WuWo Posted October 11, 2018 Administrator Report Share Posted October 11, 2018 W dniu 21.09.2018 o 07:05, gugu33 napisał: A w Tapatalk nie mogę sie zalogować... Powinno już działać 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts