samtive Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 podobno gul javel dobre,wszyscy co mieli to chwalą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 z presty też dobre jest :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tenzi Truck? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 podobno gul javel dobre,wszyscy co mieli to chwalą ;)Zgadza się :u No własnie, Tezni Truck i inne podobne silne piany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Też myślałem o Tezni ;) , dziękuję za pomoc :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tenzi Truck? :) Tylko uważaj z tym środkiem bo widziałem już co potrafi zrobić z lakierem. Sąsiad jeździł na tirach i plandeki tym myli, kiedyś sobie umył i było pięknie póki samochód nie wysechł...później się zrobił lakier matowy :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Wszyscy błądzicie.... Tenzi Super Green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tenzi Truck? :) Tylko uważaj z tym środkiem bo widziałem już co potrafi zrobić z lakierem. Sąsiad jeździł na tirach i plandeki tym myli, kiedyś sobie umył i było pięknie póki samochód nie wysechł...później się zrobił lakier matowy :shock: To jest true story,znam historie jednego co zostawił pianę na godzinę to granatowa vectra B,stała się biała :shock: Trucka to ja do kół,nadkoli itp. bym widział,a tak to strach o plastiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Tenzi Super GreenA ciemu? Mam porównanie Trucka i Super Greena i szczerze mówiąc nie domyślam się czemu wolisz SG. Ale chętnie się dowiem :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Piotrek tu ma rację ;) tylko trzeba go używać z głową ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 A ciemu?A temu że SG ma mniejsze zdolności do utleniania wszystkiego a TC jak Kubik wspomniał. Minetoo tips&trick: Czy wiesz że po użyciu Nielsen Transport nie ma co glinkować? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 haha znam to, po tenzi truck lakier również robi się taki czysty że nie ma co glinkować :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Achaaaa. No ja akurat tego (chyba na szczęście) nie zdążyłem zauważyć :) :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 miszcze- potrzebuje bannery firm produkujących kosmetyki- macie może na zbyciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Też bym przygarnął....kiedyś pytałem wszędzie ale nierealna sprawa była :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 a macie mozliwosc zalatwienia jakis plakaty/kalendarze na 2013? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie masz detailingclub.pl?:P nie duży ale zawsze :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 miszcze- potrzebuje bannery firm produkujących kosmetyki- macie może na zbyciu?Co ja sie naprosiłem przedstawicieli i tak pod górę z tym mają :oops: Nie realne Ale samemu można sobie zrobić ok.30zł mkw Co do Tenzi SG i TT to wysikać bym się na to nie chciał. Są co prawda najtańsze piany ale po zostawieniu juz rozrobionych robi się znich grysik :( Acha trzeba czytac co jest napisane na opakowaniu to nie narobią szkód na lakierze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 nie masz detailingclub.pl?:P nie duży ale zawsze :Djasne że wisi już ale coś do garazu by sie zdało a że nowy rok to i nowe kalendarze wiec jak ktos cos to dawac znac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Ktoś wie kiedy będzie Stjärnagloss Glaspärla Hyper Beader lub Stjärnagloss Silke Detailer? Napaliłem się jak szczerbaty na suchary i chętnie bym zanabył :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 Stjärnagloss Glaspärla Hyper Beader coś o nim napiszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 23 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2013 sa, niewiele wiem choć mi wyglada na QW, tyle co przeczytałem z opisu ze stron .uk ale chętnie bym potestował ... jakoś podoba mi się nazwa StjarnaGloss :D http://carproductstested.com/exterior-product-reviews/stjarnagloss-glasparla-hyper-beader/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cz@rek Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Możecie polecić jakiś dobrze sprawujący się na felgach spray sealant, dotychczas używałem Hybrid V7 i byłem zadowolony ale . . . . możę znajdę coś lepszego :-? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 C1.5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 C1.5Panie Piotrze ale to jako ''mist and wipe'' czy dokładniejsze nakładanie? I ile średnio może posiedzieć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi