minetoo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 M&W. Jak długo...no wiesz jak to jest. Dużo czynników. Przyjmijmy 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 M&W.Podpowiesz jak nakładałeś dokładnie? Przyjmijmy 2 miesiące.Świat ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Psik na element, rozetrzeć, obrócić fibrę przetrzeć i gotowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Psik na element, rozetrzeć, obrócić fibrę przetrzeć i gotoweOj to bardzo niedobrze... bo pinindzy nie mam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2013 Witaj w klubie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Blitz jest spray sealantem i bardzo fajny z niego produkt. Reload to też SS ale trochę droższy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 kolego polecam Sonax Briliant Shine Detailer :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 kolego polecam Sonax Briliant Shine Detailer :DJak się bawić,to się bawić ,wziąłem 5l :lol: Białystok,kto chce zapraszam w przyszłym tygodniu z banieczką :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Prześlij trochę na Kraków 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Prześlij trochę na Kraków 8-)Ok strzele Ci jakiegoś pimp madafaka samplera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Ok, jestem Twoim czarnu.... znaczy dłużnikiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Prześlij trochę na Kraków 8-)Ok strzele Ci jakiegoś pimp madafaka samplera ;) Wuja a ile taka 5l bo 750ml to dość sporo kosztuje :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 5L tylko 2 x tyle ~ 140/ 150 zeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 ja moge odlewke kupić na probe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Prześlij trochę na Kraków 8-)Ok strzele Ci jakiegoś pimp madafaka samplera ;) Wuja a ile taka 5l bo 750ml to dość sporo kosztuje :shock: 156zł po rabacie forumowym w MrCleaner :u ja moge odlewke kupić na probe :DPomyślimy,zobaczymy ile mi go zostanie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojak10 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Białystok,kto chce zapraszam w przyszłym tygodniu z banieczkąJa nawet próbką 100ml nie pogardzę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 26 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2013 Z tego co widziałem na jakimś niem.forum to bije dodo :o trzeba będzie sobie kupić (5l ok.130zł :u ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Z tego co widziałem na jakimś niem.forum to bije dodo :o trzeba będzie sobie kupić (5l ok.130zł :u ) Evo robił test sonaxa na KA .. i tam można zobaczyć wytrzymałość tego środka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 27 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2013 Panowie ja wam polecam Sonax polymer netshield :u do EVO właśnie wysłałem próbkę więc zobaczycie ;) I gdzieś w połowie lutego będę mieć tego sonax-a polymer w dobrej cenie na sprzedaż . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 kolego polecam Sonax Briliant Shine Detailer :DTo jest QD czy SS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Mam pytanie, bo nie znam produktu: Na aucie colli 476, myte co 2 tygodnie i na to dodo red mist. Po miesiacy pelno swirli i zero colli. Red mist usowa colli? No i zkat te swirle. Goscia znam i wiem ze o auto dba i myje jak trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Colli nie mógł zmyć RM. Mogło spłynąć ot tak po prostu jak to się czasem dzieje. Swirle to już sam wiesz skąd są ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 kolego polecam Sonax Briliant Shine Detailer :DTo jest QD czy SS?QD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zwał jak zwał, MSDS i działanie wskazują na SS ale co ja tam wiem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 QW jeszcze odcyfruję, ale was ist "SS"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi