samtive Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 QW jeszcze odcyfruję, ale was ist "SS"? http://pl.wikipedia.org/wiki/Schutzstaffel a tak całkiem serio to raczej chodzi o supreme shine albo własciwa interpretacja jak minetoo napisał - spray sealant ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Spray Sealant albo Die Schutzstaffel der NSDAP :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 raczej chodzi o supreme shineMocna naditerpretacja :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 o to to, to drugie jakoś dziwnie zeszło się z germańskim zapytaniem :lol: dzięki Piotrze, już jasne :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 raczej chodzi o supreme shineMocna naditerpretacja :f poprawiłem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2013 Spray Sealant albo Die Schutzstaffel der NSDAP :lol:ale trzeba przyznać ze Hugo Boss ładne mundury im skroił :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 MEGUIARS ODOR ELIMINATOR używał ktoś? warte to swojej ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 7 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2013 To ten M23? jesli tak to dlamnie ok. Ale nie pozostawia zadnego zapachu, tak czuc jakos czysto i swierzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skorek34 Opublikowano 8 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 no jestem tu nowy i zupełnie ZIELONY :mrgreen: (chodź będę się starał zmieniać kolory jak kameleon w karate =)) )ale mój pomysł jest taki by stworzyć słownik pojęć i nazw związanych z tą piękną profesją ,aby było czysto i przejrzyście ,a na pewno zaoszczędziło by to forumowiczom powtarzania odpowiedzi za każdym razem kiedy kolejny zielony pyta się o to samo 17 raz w tym roku !ot takie moje przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 9 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ale mój pomysł jest taki by stworzyć słownik pojęć i nazw związanych z tą piękną profesją ,aby było czysto i przejrzyście Piotrek szukajka też istnieje na tym forum ;) http://www.detailingclub.pl/viewtopic.php?f=10&t=103 Być może stary temat i dawno nie dobudowywany ale podstawy tam są :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jadzior Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Mam pytanie do SNB Łódź, czego używaliście przy matowieniu? w tym projekcie http://jadewblasku.pl/forum/viewtopic.php?f=7&p=747 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 MEGUIARS ODOR ELIMINATOR używał ktoś? warte to swojej ceny? Fajny produkt, ale jak dla mnie troche za drogi, dość długo się utrzymuje na tapicerce zapach swieżości i do tego bardzo przyjemny jest :u Przy dziadach po praniu na jeszcze wilgotną tapicere dość obficie pryskałem i po wysuszeniu fajnie pachniało :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jest alternatywa dla tego Megsa o podobnym charakterze działania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Być może stary temat i dawno nie dobudowywany ale podstawy tam sąale trochę ubogi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2013 Jest alternatywa dla tego Megsa o podobnym charakterze działania?Ponoć CarPro So2 Pure ale.... Jak śmierdzi to ja tam mam swoje sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ale trochę ubogi ;) Więc działaj :ymhug: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Czy jest możliwość aby zabarwić włókno szklane tak, aby wyglądało jak włókno węglowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Ciekawe pytanie. Obawiam się że nie da się tego zrobić inaczej jak na etapie produkcji. Szkło to szkło... Można lakierować ale czym i jak i po co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 ale czym i jakŻywica weszłaby w jakąś reakcję z lakierem? Może zmieszać i na etapie formowania pokrywać taką 'bejcą'? i po co... aby wyglądało jak włókno węglowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 uformuj włóknem szklanym daną formę póxniej szpachlek i na końcu hydro grafika- job done! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Dżeju jaka żywica? To włókno szklane czy żywica....zadaj pytanie jeszcze raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Żywica którą namacza się włókno szklane aby to stwardniało :) Wybacz, nie przelałem wszystkich myśli na klawiaturę :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 No tak czyli wracamy do tego co napisałem że barwienie na etapie tworzenia ;) Innej opcji nie widzę choć może jest jakiś myk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 O takiej produkcji mówisz... Git, będę próbował.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 miszczu ale co kombinujesz? chcesz zrobić tak jak napisałem? forma i na to ala carbon? czemu nie chcesz ori carbonu? $? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi