JJ. Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 Co kombinuje? Owiewki, zbiorniki, zadupki.. Ciekawszy projekt, na razie plan.. Nie chcę formy a na to hydrografiki bo to w ogóle nie będzie wyglądać.. Ori carbon trochę kosztuje, to fakt, najważniejszy argument.. :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 11 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2013 hdro też ładnei wygląda- jż ładniej niż naklejki- a z carbonem jest coraz to lepiej napisz do cardreams- cłopaki z vwzone robią tam dużo części w carbonie- tzn pokrywają karbonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Owiewki, zbiorniki, zadupki.. Ori carbon trochę kosztuje, to fakt, najważniejszy argument..Na wyzej wymienione przez Ciebie elementy nie bedzie to strasznie drogie... Moze ten link cos Ci pomoze:http://www.focusklubpolska.pl/index.php?/=carbon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Łukasz, w tym poście nie ma nic o źródłach ani kosztach włókna węglowego. Gdzie można je nabyć? Ja napotkałem dopiero w UK.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Jesli masz chcialbys taki carbon jak z mojego linku do klubu Focusa to na allegro: http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=tkanina+weglowa :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dzięki Łukasz :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 :u Ogolnie musisz szukac pod haslem "tkanina weglowa" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Póki co nie chodzić na Allegro. Od dwóch dni jest nosicielem wirusów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Póki co nie chodzić na Allegro. Od dwóch dni jest nosicielem wirusów. dobrze ze nas ostrzegłeś :u w sumie ciekawe kiedy obsługa techniczna rozwiąże te problem :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Póki co nie chodzić na Allegro. Od dwóch dni jest nosicielem wirusów. A ja nie wiem o co chodzi 8-| Ostatnio sporo na allegro kupuje...darować sobie narazie bo nie wiem o co lotto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Allegro padło ofiarą ataku DDOS i aktualnie jest zainfekowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 od kiedy?? dzisiaj juz wchodzilam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Sprawdziłem przed 10cioma minutami i nadal jest syf ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 a jakiego antyvira masz kolego sympatyczny z dużymi uszami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Avast jedyny słuszny :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 U mnie dwie firmy się kłócą na osiedlu i narazie nie mam prywatnego neta więc muszę się posiłkować firmowym laptokiem z IPlusem więc na firmowym musi być to co firma kupiła...McAfee i nic nie wykrywa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Ktoś próbował już 3M FastCut XL ? I mleczko takie fioletowe (jak S17) też z 3M'a ? (nie mam na myśli mleczka polish rosa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Póki co nie chodzić na Allegro. Od dwóch dni jest nosicielem wirusów. A ja nie wiem o co chodzi 8-| Ostatnio sporo na allegro kupuje...darować sobie narazie bo nie wiem o co lotto? Nie ma się czym przejmować. Panika wynika z niewiedzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 siema mam 2 pytania może ktoś mi podpowie :mrgreen: 1. w jakich proporcjach rozrobić ONR żeby zrobić QD, 2. jakie produkty Tenzi możecie polecić ewentualnie odradzić? bo w sumie znajomy prowadzi sklep z chemią i ma tam tez Tenzi na stanie, gadałem z nim i może mi zamówić nawet małe opakowania z jakimś tam rabatem, myślałem nad Prix, Shampo Neutro i Super Green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Prix :u Neutro :u Super Green :u ale rozrobiony i zostawiony wytrąca sie taki grysik,który zatyka dyszę Polecam jeszcze Car stone,Alux,przyzwoite mają też fibry te pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukolarz Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 w jakich proporcjach rozrobić ONR żeby zrobić QD Coś pomiędzy 1:10 (jeśli masz twardą wodę) a 1:15 (jeśli masz wodę demineralizowaną lub miękką w kranie). Musisz sam ustalić jakie będzie najlepsze dla Ciebie ;). A.. po jakimś czasie i tak będziesz lał na oko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 dzięki Panowie :u :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomek, pytałem ostatnio kobietkę w sklepie o Tenzi, chciałem coś do domywania zapieczonego pyłu, wspominałem jej, że jest Prix ale chcę coś tańszego. Zapytała mnie czy liczy się dla mnie efekt krwawienia czy skuteczność, ja wybrałem to drugie i ona sięgnęła po Aluxa. Junior, pracowałeś na tej chemii, możesz ją do siebie porównać? Czy faktycznie działają tak samo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ja mam Aluxa ale jakoś nie wzbudził mojego zaufania ani też nie zaskoczył skutecznością. W tym sezonie spróbuję jeszcze raz ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 24 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tomek, pytałem ostatnio kobietkę w sklepie o Tenzi, chciałem coś do domywania zapieczonego pyłu, wspominałem jej, że jest Prix ale chcę coś tańszego. Zapytała mnie czy liczy się dla mnie efekt krwawienia czy skuteczność, ja wybrałem to drugie i ona sięgnęła po Aluxa. Junior, pracowałeś na tej chemii, możesz ją do siebie porównać? Czy faktycznie działają tak samo?Alux to ostry kwasiak i ma moc,Prix ma za zadanie ukazać co jeszcze zostało z cząstek metalicznych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi