darkii Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 mówisz, że dostane tam coś takiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Korzystał ktoś z Was z czegoś takiego?Korzystałem ale ze spraya i strasznie aromatyczny ale przeciętny Ten co pokazujesz to jest rozlany.To nie jest ori.opakowanie Produkuje to firma Atas i jest w 8kg baniaczkach. Ale za dwie dychy ;) Dla porównania tar z Concepta za 5l płace 90zł to cena nie rewelacyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hahaha, to Atas i w Pl jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No atas to chyba plak ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 No miedzyinnymi i Plaka robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hahaha, to Atas i w Pl jest? No atas to chyba plak ?No mamy se :lol: Mata cennik http://semiramida.pl/sklep/files/Cennik%20ATAS%20myjnie%202012.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hahaah, to ta. Ciekawe dlaczego ta tania wloska chemia sie tak dobrze w PL sprzedaje?? chyba juz z 5 firm widzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Ciekawe dlaczego ta tania wloska chemia sie tak dobrze w PL sprzedaje??Bo tania :lol: a ludziom tak weszło w łeb,że zamiast mówic położyć coś na plastiki to "Plakują" =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Hahaha, to moze tez cos tam puszcze i bogatym zostane...tu co krok to firma chemiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 to moze tez cos tam puszcze i bogatym zostaneTrzeba a co :u Ja to chyba cztery juz firmy tego typu przerobiłem i zostałem przy Fra-ber jeśli chodzi o piane i osuszacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Fra-ber, kiedys fenolem z nimi chandlowalem. Nie jest zla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Używaliście może tego : http://www.autokosmetyki.pl/fraber-velvex-hiq-pochlaniacz-wody-z-lakieru-innowacyjne-polaczenie-mikrofibry-z-ircha,p1529.html?manufacturers_id=111&sid=60c042b690bf6f7c34300f2bc8098a6b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Powiem szczerze ze moja zona w kuchni urzywa i jest zadowolona, mocno wciaga wode, ale nigdy mi do glowy nie przyszlo zeby na aucie sprobowac...Pewnie dziala, ale jak z rysowaniem to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 polecam Ci k2 tar remower 350mlNie wiem ile TR ma K2, ale ja kupiłem jeden 500ml w markecie i jestem mooocno rozczarowany, w ogóle nie skuteczny.. :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Hahaha, to Atas i w Pl jest? No atas to chyba plak ?No mamy se :lol: Mata cennik http://semiramida.pl/sklep/files/Cennik%20ATAS%20myjnie%202012.pdf Drogi ten Dimer w 25kg bańce, wychodzi po 328,29 pln brutto, jak spokojnie można go kupić po 280pln brutto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Jak używałem Dimera to brałem w 10 kg op i płaciłem po 107 pln brutto to 25 kg wychodziło 267.5 pln brutto Jak chcesz to dam Ci namiar wożą do Krakowa Ja od roku przezuciłem się na Fra-bera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jaka jest rożnica miedzy: http://www.flexipads.pl/produkt/271/dyski-wsporcze-oporowe-do-maszyn-polerskich-125mm-podkladka-mocujaca-z-rzepem-ultra-miekka-m14--10398--flexipads a http://www.flexipads.pl/produkt/272/dyski-wsporcze-oporowe-do-maszyn-polerskich-125mm-dysk-wsporczy-ultra---miekki-rzep-m14--ap001--flexipads obydwa są ultra miekkie? wiec o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Mam ten biały i nie nazwałbym go ultra miękkim. To taka twardsza pianka. Ten drugi to kopia 3M'a i tutaj jest gąbka, ja bym z ciekawości go wziął.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Jesli masz zamiar brac tylko jeden z dwoch to zdecydowanie bialy, ten z gabki sobie odpusc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 OK biały. zamierzam też kupić coś takiego: http://showcarshine.pl/877-menzerna-lc-zestaw-deluxe-3x250ml-pady-3-pack.html Na ile samochodów(tak pi razy oko) starczyły by te pasty i pady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Gobbi to zależy jaki lakier i w jakim stanie. Nieraz 250ml starczy Ci na 5 aut nieraz na 3. U mnie jak miałem BMW i FG500 poszło spoooro ale już "delikatniejszej" pasty mniej. Na ojca Megane 500'ki poszło mi niewiele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 Docelowo chodzi o mazde mx-5 NB, stan raczej dobry, samochod używany sezonowo, przebieg 100k. Rysy są, ale mniej niż w innych samochodach po 100k. Czyli ten powyższy zestaw nie byłby najgłupszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Na początek git :u Tylko niech się doświadczeni wypowiedzą o lakierze Mazdy bo nie wiem co i jak. Szynka kiedyś pisał że u niego w Hondzie lakier się rysuje nawet od patrzenia więc...nie wiem czy 500'ka się przyda za bardzo :? Chociaż na spocie rzucane było telefonami po jego Hondzie i lakier jakoś żyje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 Docelowo chodzi o mazde mx-5 NB, stan raczej dobry, samochod używany sezonowo, przebieg 100k. Rysy są, ale mniej niż w innych samochodach po 100k. Czyli ten powyższy zestaw nie byłby najgłupszy? Będzie dobry. Przydały by się małe pady i generalnie możesz działać ;) Lakier mazdy bywa upierdliwy. Jest miękki i może być wkurzający podczas pracy - rolowanie się pasty, zastyganie itd. Dlatego przydatna jest butelka z woda i psikanie na panel przy pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 16 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2013 A da sie coś zrobić z czymś takim: http://i.imgur.com/bw1DuuE.jpg Czy nie ma innej opcji ratunku tylko malowanie całego elementu? Jest jakiś partyzancki sposób? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi