szynka Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 jaki pad jest najlepszy do dj lp? czy lepiej ręcznie?Zależy od lakieru. Jak miękki to lepiej miękim (czarny, czerwony lub niebieski pad) jak średni/twardy to można padem polish (żółty 3m, wykończeniowy flexi żółty) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Mam pytanko , czy mogę tym w odpowiednim stężeniu przygotować sobie dach cabrio przed aplikacją powłoki zabezpieczającej? http://app.com.pl/products/?grid=17&gridn=3&prid=253 Bo trzeba zdjąć przecież mikrofilm tego brudu/kurzu Czy np ciepłą wodą delikatnie przetrzeć?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Ja bym wolał APC np. 1:10 i szczotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venom Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Oki dzięki , będę kombinował ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobbi Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 1. Czy można używać tego samego pada do finishu potem cleanera i potem glaze'a? 2. cały proces korekty wygląda następująco: piana, irox, felgi, szampon, glinka, 1 kombinacja(pad/pasta), ipa, (jakaś ilośc powtórzeń), mycie, cleaner, glaze, wosk dobrze kombinuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 1. Czy można używać tego samego pada do finishu potem cleanera i potem glaze'a? jak dasz radę dobrze wyczyścić, to czemu nie 2. cały proces korekty wygląda następująco: piana, irox, felgi, szampon, glinka, 1 kombinacja(pad/pasta), ipa, (jakaś ilośc powtórzeń), mycie, cleaner, glaze, wosk dobrze kombinuje? jest dobrze, a po cleanerze możesz przetrzeć IPĄ a dalej ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mav Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Mam pytanie a szkoda mi nowy topic zakladac:) Przewód w mojej Makicie 9227CB ma już troche dość po 5 latach i tysiacach godzin przepracowanych. Po prostu jest twardy, zaczyna pekac... W zwiazku z tym trzeba go wymienic, ale zaznaczam ze z elektryki jestem totalne zero. Bardzo fajny przewod jest w Festoolu 150, dlugi i super elastyczny i na razie po 3 latach jest w stanie igla. Zakupilbym sobie taki do Makity. Ktos podpowie pod jakim haslem szukac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 http://www.pasja.koszalin.pl/index.php?products=product&prod_id=2944 :u lub http://allegro.pl/listing/listing.php?string=Plug-it+H05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Nie wiem co jest w Festoolu. Poszukaj przewodu OW albo H07RN-F. Nawet podejdź do sklepu z elektryką i zobacz jak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Chce oddać auto firmy do która oferuje pranie tapicerek u klienta pod domem ich oferta brzmi: "Tym co daje nam przewagę nad konkurencją jest używanie przez nas systemu czyszczącego Kirby, wykorzystującego funkcje trzepania tapicerki, podsufitki, i wykładziny podłogowej. Kolejna funkcją systemu Kirby jest polerowanie i czyszczenie tapicerki skórzanej. Dopiero dobrze oczyszczone i wytrzepane wnętrze nadaje się do prania. Pranie jest wykonane przy użyciu suchej piany zawierającej tylko 10% wody a 90% powietrza, przez co tapicerka schnie do 2 godz i nie jest przemoczona co chwalą sobie nasi wszyscy klienci." Czy warto? czy może dać sobie spokój? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Jak można 90% em powietrza wyprać tapicerkę :shock: Nie znam systemu Kirby może ktoś oś napisze jeszcze.Ja bym odpuścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No dobre...system Kirby, to tak jak powiedziec system karcher czy lavor. Kirby to firma co produkuje sprzet elektryczny miedzyinnymi odkurzacze, ale takze mlynki do kawy i sokowirowki...w IT sprzedaja to tylko " door to door...Podobno maja jakis ekskluzywny system mycia, ale jak to dziala to nie wiem. Osobiscie to bym oddal do kogos innego. Najczescie te cuda to nie dzialaja :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Ok to w takim razie jak coś to szukam dalej, może ktoś chętny zarobić parę groszy w Warszawie? :) zmieniłem auto i mam jasną tapicerkę która wymaga konkretnego odświeżenia. do wyprania i odkurzenia (od cholery psiej sierści) całe wnętrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Przecież w Wawie masz od groma ludzi co się tym zajmują. Nawet Nowickie, Shifty, Kanar, PRO trochę ludzi z WWL itd. Wejdź w użytkowników i ułóż sobie wg miejscowości i przejrzyj ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Pany,używał ktoś tego ? ma strasznie ciężki zapach co mnie zaciekawiło jak w praktyce działa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
masa140 Opublikowano 8 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2013 W najbliższy weekend będę robił autko szwagra :ad: a jest to Porsche Cayenne Turbo. Mam pytanie jaki jest lakier na porsche twardy czy miękki :?: Może ktoś robił Cayena i może coś podpowiedzieć, będę bardzo wdzięczny. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 samtive, a jaki to Sonax? Jutro mogę Ci odpowiedzieć co nieco.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dżeju,w jakim sensie jaki to sonax ?:) xtreme do czyszczenia felg :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Bo z tego co na szybko widziałem Sonax ma chyba 2 preparaty do felg.. Albo mi się pomerdało.. Jutro odpowiem :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 ma,ale tamten nie jest z serii Xtreme :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Sonax którego pokazałeś jest w formie żelu i działa podobnie do IronX-a (efekt krwawienia). Podobno (nie sprawdzałem, jedynie pytałem o opinię) działa ciut lepiej niż IX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 podpowiesz "IX" co to ?;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 IronX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 wow,no to teraz bedzie promocja w selgrosie na kosmetyki w tym właśnie sonax to trzeba kupić,dzięki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Będąc w tesco, w przecenie za 17zł był cleaner od sonaxa, wyglądał ciekawie więc wziąłem :) Ale po rozpakowaniu w domu, gąbka do aplikowania wydaje mi się strasznie ostra i chropowata, trochę strach do lakieru ją zbliżać, ma ktoś może jakieś doświadczenia? Chodzi o ten zestaw: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi