junior74 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Wszyscy producenci tak robia końcówki aby jedna firma do drugiej nie pasowały Ale sprawny serwisant powinien dać sobie rade Ja bym kupił ori. za 99zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 W takim razie zostaje mi śledzenie allegro i tablicy.pl może akurat , coś ,gdzieś , ktoś.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2014 Janek, innych odkurzaczy nie było? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 A co JJ jakieś doświadczenia z budżetowymi używkami? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Oczywiście ze były , ale wez pod uwage że mam 18 lat i nie mam stałych dochodów ,a od grudnia zacząłem sie bawić w zbieractwo i kase musze wydawać rozsądnie :) Z narzędzi hard ware została mi tylko pianownica do kupienia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 No to tym bardziej,nierozsądny zakup,bo nie masz do niego nawet końcówki do ekstrakcji tapicerki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 5 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2014 Juz znalazłem na tablicy.pl od odkurzacza Karcher , średnica różni się 1,5 cm , więc kawałek gumowego węża i dwie trytytki załatwią sprawe :) najwazniejsze zeby spełniało swoje zadanie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 A co JJ jakieś doświadczenia z budżetowymi używkami? :) Tak Marcin :) No to tym bardziej,nierozsądny zakup,bo nie masz do niego nawet końcówki do ekstrakcji tapicerki... Cóż po takim sprzęcie za 100zł mniej jak trzeba drutować wszystko co potrzebne :rolleyes: :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 To jak możesz podziel się co sensownego budżetowego kupić? Bo od jakiegoś czasu się czaje i zastanawiam. Czy może sensowniej jest wziąć za 200zł karchera, który pracuje mokro/sucho i bawić się w półśrodek czyli ręcznie pryskać, a nim odciągać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 6 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2014 Żeby było jasne, to on jest do prania ekstrakcyjnego , jest zbiornik na detergent oraz wężyk do końcówki . Wszystko w fajnym stanie wiec za tą cene nie było sie nad czym zastanawiać .Posiada tylko końcówke do prania dywanów . Jak założę węższą dysze od KARCHERa wszystko będzie jak być powinno :) a ciągnie fajnie , dzisiaj sprawdzałem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 Używał ktoś odżywkę do skóry od Tenzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2014 odzywki nie ale kliner bardzo dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 12 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Leader care moge polecić cena/jakość najlepszy chyba Kliner jak Sławek napisał Chyba,ze CI chodzi o inne ale nie stosowałem http://www.tenzi.sklep.pl/skora-tapicerka-siedzenia-c-5_75.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler07 Opublikowano 23 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2014 http://allegro.pl/targlue-remover-usun-klej-asfalt-1-l-smola-i3941028248.html Polecacie? Czy lepiej kupic np. Nielsena? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 z tanich i łatwo dostępnychg to pamiętam, że parę osób polecało K2. JJ może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 24 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Janek, tego preparatu nie znam, jeśli nie spróbujesz - nie przekonasz się. Tak jak mówi Paulina, K2 Tar Remover jest spoko, przelicz sobie jak to cenowo wychodzi, chyba korzystniej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtassss Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Panowie o ile promiennik podczerwieni przyspiesza utwardzanie powłok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Z dnia do godziny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Dokładnie, w przypadku niektórych powłok jest wymagany (np. żeby uzyskać temp. ok 60 st). wtedy każdy panel wygrzewamy ok 10-15 minut. Przydaje się też do wygrzewania/ wypacania wosków, wygrzewania impregnacji miękkich dachów cabrio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubik Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Od biedy halogenem też się trochę zagrzeje 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 ja zawsze lubię kłaść wykońćzenie na "ciepłą" blachę- promienników nie mam ale mam żarówki termiczne do chowu kurczaków :D do tego ceramiczny gwint żeby się nie popalił i heya;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 hehe, taką żarówkę to i ja mam, dawno jej nie używałem, muszę sobie przypomnieć jak ona grzeje.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Grzanie halogenem nie załatwia sprawy tak jak IR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 te żarówki mają też podczerwień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 2 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Mówiłem o zwykłym halogenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi