marctwain Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2010 Ja używam tego: i tego: Jak kto lubi. Mnie się podobają. Pinacolada jest trwalsza moim zdaniem. Psikam pod siedzeniami i przy nawiewach na dole z przodu, trochę w kufer. Ale można też nasączyć te wszystkie "ustrojstwa" wkładane w nawiewy, jeśli się rozbierają. Z racji palenia w swoim raz na dwa tygodnie zapodaję. Pierwszy kupiłem w waxparadise, drugi u @kanara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Jak się nakituje to się klei, nie ma mocnych. Trzeba umiaru, odkurzanie wystarczy na ewentualny nadmiar. Ja mam spokój ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Używałem New Car Smell w RAV4 którą robiłem. Właścicielce się podobał, mówiła, że pachnie jak w nowym aucie. Mi natomiast zajeżdża starym teatrem.. :? Moglibyście polecić coś do psikania, takiego ładnie pachnącego i zarazem uniwersalnego (żeby trafiało do jak największej liczby osób)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Rexona :lol: Albo zapach świeżo mielonej kawy, przepleciony pierwszym dymkiem z fajki. A na poważnie, nie trafisz. sam widzisz z tym "starym teatrem" :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Może to była jakaś dewiantka? :? :lol: Chyba owocowe byłyby dobrym wyjściem. Albo guma do żucia - to każdy lubi :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Są takie, o zapachu gumy balonowej. Nie pamiętam gdzie widziałem w sklepie,ale kiedyś wąchałem. Bardzo fajna i może by trafiła do "wielu". Ja wolę cięższe zapachy. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2010 Cięższe? Ciężarówka z tuszą lub zapach zgniłego ziemniaka? :shock: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 polecam Nielsena Odourkill , zapach przypomina mi właśnie ten gumy balonowej , można pryskać na materiały bo nie zostawia plam , bardzo mocny koncentrat . Jak ktoś chce próbki to proszę na PW adresy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthur Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2010 Jak ktoś chce próbki to proszę na PW adresy.Każdy może się zgłosić, czy tylko wybrani? 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Mam pytanie: Jeżeli się spryska odświeżaczem siedzenia, wykładzinę pod nimi i podsufitkę to ile taki zapach unosi się w aucie - zastanawiam się nad kupnem.... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2010 Jak ktoś chce próbki to proszę na PW adresy.Każdy może się zgłosić, czy tylko wybrani? 8-)wszyscy co są zainteresowani :) będę wysyłał już rozcieńczony produkt gotowy do użycia edit: To ja jestem chętny :D Idzie PW z adresem. Jakie koszty wysyłki?0 zł edit /27.08.2010./ Próbki wysłane " Listem Poleconym " :) . W kopertach są naklejki " Detailing Club " które załatwił marctwain . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwwa Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 super, czekam z niecierpliwoscia. jakies sugestie jak/gdzie/w jakiej ilosci naniesc ten preparat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jak kto lubi. Mnie się podobają. Pinacolada jest trwalsza moim zdaniem. A w jakim stężeniu jej używasz PB? Ja do butelki 500ml wlałem jakieś 30ml - biorąc pod uwagę to co piszą w instrukcji to zrobiłem mega-mocny, ale z butelce wyszło zaledwie 2-3mm na dnie... Mniej się chyba nie dało :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 super, czekam z niecierpliwoscia. jakies sugestie jak/gdzie/w jakiej ilosci naniesc ten preparat? ja zawsze spryskuję wykładzinę pod dywanikami i przy nawiewach . Próbki które wysłałem są już gotowe do użycia . Znajoma używa w domu i spryskuje dywany w pokojach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthur Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 biały Dzięki :D Za naklejki też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Jak kto lubi. Mnie się podobają. Pinacolada jest trwalsza moim zdaniem. A w jakim stężeniu jej używasz PB? Ja do butelki 500ml wlałem jakieś 30ml - biorąc pod uwagę to co piszą w instrukcji to zrobiłem mega-mocny, ale z butelce wyszło zaledwie 2-3mm na dnie... Mniej się chyba nie dało :) Ja nic nie rozcieńczam. Tak jak kupiłem z pompką, tak zapodaję. A ten litr to na dwa auta, chyba na dwa lata styknie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Dzięki za próbkę no i oczywiście za naklejki, trzeba będzie dla nich znaleźć miejsce... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 do mnie też doszło także dzięki;) ile tego stosować przy twoim rozcienczeniu? na ile razy to wystarczy i czym to robic? wylewać czy założyć atomizer i spryskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthur Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Do mnie też. Dzięki :) Podpinam się pod pytania damianese. Naklejki SUPER :D Szybę przed naklejeniem trzeba czymś odtłuścić? Nie będzie przeszkadzało, że w transporcie troszkę się pogięły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biały Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Super że próbki podochodziły już do części z Was :) Preparat gotowy do użycia i można go po trochu powylewać na wykładzinę lub wlać w atomizer i spryskać wykładzinę . Ilość wylewana zależy od tego czy ktoś chce bardziej intensywny zapach w aucie lub mniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 już po zastosowaniu, odkurzyłem całe autko umyłem plastiki i spryskałem atomizerem, powiem tak cięzki zapach tak jak i nazwa by na to wskazywała"odurkill"... zapach lekko chemiczny, troszkę jak to mama powiedziała zalatuje kostką WC, ale może jak sie uleży zapach to będzie inaczej, tak czy inaczej działa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Wiem z doświadczenia, że czasem lepiej jest użyć mniej, mniejsza koncentracja w powietrzu dokładnie oddaje zapach. Proponuję w miejsca gdzie są nawiewy na nogi, i delikatnie. lepiej powtórzyć za jakiś czas niż się męczyć z czadem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 toż to tak zrobiłem, w atomizer i pod nogi, na to jeszcze dywaniki przyszły, no i w bagażniku 2 razy psikłem i w kratki, zobaczymy jutro i pojutrze jak będzie sie spisywało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja też dostałem, dzięki Tomek!!! :D A na moje nozdrza zapach jest taki mydlano-świeży, może i coś tam z gumy do żucia też jest :roll: Tak czy inaczej, mnie się podoba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio78 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Czy też mogę dostać taką próbkę żonie już zbrzydła wanilia w naszym scenicu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi