biały Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 daj adres na PW ... próbki się skończyły ale jedną wykombinuję i Ci wyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Do mnie jeszcze nie doszło, pewno dzisiaj przyjdzie... :) EDIT: Właśnie pytałem listonosza i nie ma dla mnie żadnego listu poleconego... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arturwwa Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 u mnie bylo juz wczoraj. "z butli" pachnie chemia jak dla mnie, zobaczymy jak bedzie po rozpyleniu w samochodzie. dziekuje bialy, milo bedzie przetestowac! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Doszło... Biały dzięki wielkie... :) Wszystko się przyda... Zapach - super.! Naklejki przykleję jak tata przyjedzie autkiem z pracy... ;) - fotorelacja oczywiście będzie... :P PS. Jak przykleić te naklejki.? Bo tutaj z dwóch stron jest papier, a nie chce ich popsuć... :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Jaki papier? Daj mamie, ma paznokcie to odlepi ;) To jest folia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 A... Bo to razem z białym tłem... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodzio78 Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z góry serdecznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 1 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Dzieki wielkie za próbke i naklejki napewno gdy będzie pełen etapi detailingu nakleje. Ale jak się naklei to wtedy trzeba mieć zawsze czysty samochód aby godnie reprezentować forum. A zapach tego odświeżacza dla mnie to taki jak cukierki ICE takie lodowe :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 A zapach tego odświeżacza dla mnie to taki jak cukierki ICE takie lodowe :lol:Też mi się z tym skojarzyło ;) Ja szukam odświeżacza, który by pachniał jak SmartDetail Smartwax'a. Może ktoś z Was się spotkał z takim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Sam bym kupił. Gdzieś widziałem na angielskie stronie rozmaite cudaczne zapachy. Jak odnajdę to wrzucę. ;) Ale rzeczywiście det samrtwaxa jest super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Proszę: http://shinearama.co.uk/search.php?fcat=91 Ciut i jeszcze trochę.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Jaki szybki Dzej :lol: senk ja. Obstawiam: http://shinearama.co.uk/product.php?id=INS-AIRJUICY-GAL lub: http://shinearama.co.uk/product.php?id=INS-AIRBGUM-GAL a ten na zimę jak znalazł: http://shinearama.co.uk/product.php?id=INS-AIRSPICE-GAL Teraz trzeba Arturo, żeby się nagiął i zakupił. Siedzi tam chyba. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 9 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2010 Bubblegum :D O to to to ;) ciekawe czy byłoby podobne Dzięki Dżeju. Teraz trzeba Arturo, żeby się nagiął i zakupił. Siedzi tam chyba. :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Założyłem w Klubowych dział zakupów "grupowych" :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Zauważyłem, że elitecarcare.co.uk ma sporą kolekcję puszek California Scents w dość niskich cenach :) http://www.elitecarcare.co.uk/air-fresh ... 2867c3ba48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 10 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 To prawda ale cena za przesyłkę w tym sklepie z tego po pamiętam to jakaś masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 A patrzyliście na www.zapachydoauta.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 11 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Ciekawa stronka ze sklepem ;) Dzięki Przemek ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 11 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2010 Mariusz, jak Ci powiem, kto mi ją podał, to spadniesz z krzesła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 cotton jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Biały (lub ktokolwiek), znalazłaby się jakaś próbka jakiegokolwiek odświeżacza? Bardzo bym chciał przetestować coś z Poorboysa, ale może być cokolwiek. Ludzie mówią mi, że w moim wozie "dziwnie pachnie"... Z desperacji popsikałem nawet wykładziny perfumami, ale... No, nieważne. W ramach zapłaty mogę odesłać naklejkę Meguiarsa, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aro_77 Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 A nie masz przypadkiem samochodu francuskiego? Dla mnie specyficzny zapach francuskich aut drazni w nos np. peugeot lub citroen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 24 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2010 Nie, nie. edit /25.09.2010./ Co masz dokładnie na myśli mówiąc "tapicerka"? Skóry wyczyściłem Turtle Waxem, dywaniki były kilka razy odkurzane, reszta kabiny też myta różnymi dziadostwami. Nie stać mnie obecnie na karcher, i tak dalej - więc innego wyboru nie mam. edit /05.10.2010./ Otrzymałem od Moniki (jeszcze raz dzięki) próbkę Nielsen Odourkilla. Od razu rozpryskałem o Land Roverze matki, gdzie nieustannie jedzie psami. Poprawa jest zauważalna, ale nie ma szału. Preparat pachnie trochę jak pasta do podłóg, zapach ni to ładny, ni to brzydki - świeży. Tapicerka tak czy siak faktycznie musiałaby być tam wyprana, bo przesiąknęła już za bardzo różnymi... No, takimi tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 A propos rozmaitych zapachów: dzisiaj kupiłem taki zapach do domu. 100ml - ale koncentracja zapachu bardzo duża. Poprzedni o takiej pojemności miałem ze dwa lata, ale nie używałem codziennie, raczej raz na kilka, kilkanaście dni. Zdjęcie nieostre ale nazywa się Pachnąca szafa. I ten zapach lawendy jest taki jak pachnie lawenda w moim ogrodzie. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Mariusz, dobry patent. Muszę zakupić do domu i może nawet w aucie psiknę;-) Lawendę bardzo lubię! Jakie są jeszcze zapachy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi