marctwain Opublikowano 10 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 http://www.pachnacaszafa.pl/pl/produkty.htm Kilka innych widziałem. Robią też świeczki, kadzidła a'la L'Occitane ;) http://www.loccitane.pl/dla-domu,36,2,3579,0.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Koledzy, a powiedzcie mi znacie jakieś zapachy żelowe, które wkłada się pod siedzenie.? Kolega miał taki tylko nazwy nie pamięta, skończył mu się i wyrzucił, ładnie pachniało i baaaaardzo długo... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 W tym wątku JJ. wrzucał link do puszek zapachowych. California Scents. Może to miał Twój kolega. Osobiście nie używałam, ale dużo osób je poleca. Co jakiś czas szukam tego na allegro, ale nie mogę trafić. A ze strony uk jakoś nie po drodze mi z zamawianiem. Zauważyłem, że elitecarcare.co.uk ma sporą kolekcję puszek California Scents w dość niskich cenach :) http://www.elitecarcare.co.uk/air-fresh ... 2867c3ba48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 11 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2010 Człowiek całe życie się jednak uczy. Szwagier kupił samochód i pod siedzeniem ma właśnie ten zapach z tego co pamiętam to Hawaiian Gardens. Bardzo ładnie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Też ostatnio poluję na zapach do samochodu, i chyba jutro nabędę coś w ->tym<- stylu. Patrzę i patrzę na te Poorboy'e w spreju, ale jakoś nie mogę się przekonać do kupna takiego wynalazku za 4 dychy - pewnie i tak długo się nie utrzymuje, i trzeba ciągle psikać. Co do tego słoiczka z linku powyżej mam obawy czysto techniczne - czy będę miał miejsce pod fotelem na wsadzenie tego? Czy nie będzie latało czasami po całym aucie? Mogę włożyć do wnęki na składany dach za plecami, ale często lubię tam rzucać kurtkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Powiem Ci tak. Ja poprzedni zapach miałem od kumpla który pracuje w salonie Renaulta i psikałem sobie na dywaniki i w bagażniku tak raz na tydzień lub raz na dwa tygodnie. Jak mi się przypomniało poprostu. Ja nic nie czułem ale każdy kto wchodzi do mnie do samochodu mówił że ładny zapach się unosi. Jak mi się skończył ten "psikacz" to chyba z miesiąc niczym nie odświeżałem i ostatnio u teścia otworzyłem bagażnik i przechodził i stwierdził że ładny zapach się wydobywa z wewnątrz. Tak to już jest że jak na codzień użytkujesz auto to przyzwyczaisz się i nie będziesz czuł zapach. Co do tych puszek, tak jak pisałem że jest u szwagra, ma to jakoś wciśnięte pod fotelem w audi i nie prowadzi auta nikt oprócz niego więc fotel jest w jednym położeniu i nic nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 13 Października 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Do wyboru do koloru, cuda na patyku: http://www.me-mo.co.uk/category.asp?id=7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Delfinki występujące na tej stronie w ogóle nie działają.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Kupiłem My Sheldan (słoik z żelem), cytrynowy. Wcisnąłem gdzieś pod siedzenie pasażera. Pachnie ładnie i dość intensywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliptone Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dla aut z tapicerką skórzaną są ciekawe zapachy Gliptone. Dla małych aut (BMW 3,5) dobrze się spisują małe zapachy. Dla dużych aut (BMW 7, X5, X6 i vany) niewidoczne - montowane pod siedzenie. http://zadbane-auto.pl/sklep/kosmetyki- ... -gliptone/ Trwałość jest oszałamiająca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 10 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2010 Dla aut z tapicerką skórzaną są ciekawe zapachy Gliptone. Dla małych aut (BMW 3,5) dobrze się spisują małe zapachy. Dla dużych aut (BMW 7, X5, X6 i vany) niewidoczne - montowane pod siedzenie. http://zadbane-auto.pl/sklep/kosmetyki- ... -gliptone/ Trwałość jest oszałamiająca. A tak na marginesie to zadbaneauto nie zaczynalo na poaczatku z Five Diamonds czy jak tam sie zwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gliptone Opublikowano 15 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Niestety, to zbieżność nazw. Zadbaneauto to myjnia z Warszawy. Zadbane-auto.pl to sklep on-line importera Gliptone i Renovo. I tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 Na początku grudnia (9.12.2010.) coś mnie wzięło i zakupiłam (w Norauto) taki zapach: Nazywa się "słodka gardenia". Piszą, że to na naturalnych olejkach z owoców cytrusowych, ale żeby nie spożywać ;) Pachnie jak landrynki o smaku pomarańczowym :D Jak dla mnie ładnie. Nie drażniąco. Ma działać do 8 tygodni. Stoi sobie w aucie pod podłokietnikiem w uchwycie na napoje. Jak na razie się sprawdza. Aha, zapłaciłam 19,90 ale widzę, że na alle można dostać taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 31 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2010 U mnie My Shaldan wytrzymał te 8 tygodni, mam pomarańczowego i jestem zadowolony, zapach delikatny, bardzo przyjemny. Zapłaciłęm w realu na promoccji 24,99 za dwupak. Puszki są tylko do połowy wypełnione żelem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekhangel Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Miałem, ostatnia sztuka z all4auto. Zapach cytrynowy - pachniał bardzo ładnie. Matka potem kupiła na stacji jakiś "leśny" - nie było go praktycznie czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 Mialem 2 Shaldany: jablkowy i squash. Ten drugi duzo fajniejszy, bardzo swiezy. Jablkowy jakis taki chemiczny mi sie wydawal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 8 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2011 squashnad tym właśnie też się zastanawiałam, będzie kolejny do wypróbowania póki co słodka gardenia po miesiącu jeszcze całkiem całkiem daje radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawełek Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Sam używam zapachu Gliptone, pachnie piękną nową skórą, ale cena też jest...piękna :shock: ponad 3dyszki za listek zapachowy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Sam używam zapachu Gliptone, pachnie piękną nową skórą, ale cena też jest...piękna :shock: ponad 3dyszki za listek zapachowy :evil:Też lubię zapach skóry ale cena zaporowa :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rise and Shine Opublikowano 16 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2011 Sam używam zapachu Gliptone, pachnie piękną nową skórą, ale cena też jest...piękna :shock: ponad 3dyszki za listek zapachowy :evil: A miałeś okazje powąchać Poorboys'owy Leather Scent? Klienci którzy lubią zapach skóry byli zachwyceni, ja nie przepadam, więc do mnie nie przemawia, ale jest bardzo ekonomiczny, opakowanie starczy na naprawdę długo nawet przy częstej aplikacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 17 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2011 Sam używam zapachu Gliptone, pachnie piękną nową skórą, ale cena też jest...piękna :shock: ponad 3dyszki za listek zapachowy :evil: A miałeś okazje powąchać Poorboys'owy Leather Scent? Klienci którzy lubią zapach skóry byli zachwyceni, ja nie przepadam, więc do mnie nie przemawia, ale jest bardzo ekonomiczny, opakowanie starczy na naprawdę długo nawet przy częstej aplikacji. Wg mnie ten z Gliptona daje jednak lepszy efekt zapachowy aniżeli spray poorboysowy który oczywiście nie jest zły . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 Różne zapachy do auta w Rossmanie za 2,49 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 A ja mam takie pytanie. To jest koncentrat czy produkt już rozrobiony?. http://www.mrcleaner.pl/chemical-guys-coconut-air-freshener-473-ml-p1419.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 A ja mam takie pytanie. To jest koncentrat czy produkt już rozrobiony?. http://www.mrcleaner.pl/chemical-guys-c ... p1419.html Te zapachy są gotowe do użycia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 To w takim razie chyba nie opłaca się ich kupować bo słyszałem ze zapachy poorboys to koncentraty i na dodatek za ta samą cene ma sie 1L. Ale przyznac musze, że chemical guys robią dobre zapachy, mam tester green apple i pachnie bardzo ładnie, co najważniejsze po rozpyleniu nie czuć żadnego chemicznego zapachu jak to bywa w przypadku jakis areozoli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi