MetalMagnes Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Ja kupiłem My Shaldan o zapachu zielonej cytryny;-) - ten zielony;-) I nawet dobry, metalowa puszka z żelem i plastikowym wiczkiem z otworami. Na początku trzymałem w bagażniku, po 2 tygodniach przeniosłem pod siedzenie;-) W markecie 17 zł. Na allegro 10,50 z przesyłką;-) Ogólnie myślę, że zapachy warte wypróbowania:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2011 Też kupiłem to co Marcin (My Shaldan) ale jak narazie nie mam jakoś czasu tego otworzyć. Mam pomarańczowy i jutro może spróbujemy jak to działa i podzielę się bo cena w sklepie u mnie 11 zł więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Ja się ostatnio zawiodłem na My Shaldan, mialem lime i squash i oba ledwo ledwo wyczuwalne w aucie - wieko cale otwarte...Już tego szmelcu nie kupię [-x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 A u mnie pomarańcza wali w całym samochodzie przy tylko naderwanym wieczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No nie gadaj...może spróbuję tej pomarańczki :-B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Możesz spróbować ale u mnie żona marudzi że jest za mocna i ostatnio chciała ją wyrzucić z samochodu. Ja już się trochę przyzwyczaiłem i nie czuję tak mocno tego zapachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Ja zapachów nidy nie używam ;) raz w tygodniu dobra dawka PB NL i pachnie cały tydzień :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 No ja mam ten zapach od Nielsena Odourkill (czy jakoś tak) i tez go używałem ale ostatnio jakoś mnie naszło żeby kupić właśnie jakąś konserwę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 To jak wyrzucisz to powiedz gdzie...se podjadę i wypróbuję za darmo =)) Ja tez nie lubię zbyt mocnego zapachu, szczególnie w lato, ale te szaldany co miałem to prawie nie czuć było wcale. Na alle kupiłem, może stare były [-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 26 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Konserwy CS się sprawdzają, serio. Szczególnie długo trzyma lawenda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 26 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2011 Chciałem się też pochwalić ostatnimi zakupami odświerzaczy, niestety fotek nie załącza gdyż zapodział mi się aparat. Jako ze zamawiałem w SCS u mariusza dostałem 2 gratisy, Bubble gum air freshner 50ml z atomizerem i ValetPRO bleu gel. chciałęm zapytać na co nakładać ten odśw. o smaku gumy balonowej aby zapach się trzymał ? :) reszta zakupów to california scents : Hawaiian gardens, gardenia del mar, fresh linen, newport new car, laguna breeze, golden state delight, arctic ice. wszystki bardzo atrakcyjne. jedynie to mogę fakturkę załączyć zakupu na tą chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 31 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 My Shaldan o zapachu zielonej cytryny właśnie prawie przestał pachnieć. Myślę, że dwa miesiące to bardzo dobry wynik...za niecałe 11 zł;-) Teraz ,,leci" do mnie My Shaldan Squash o zapachu określanym jako świeży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A u mnie od 8 września siedzi pomarańcza w aucie i nadal ją czuć. Narazie wynik jest niezły, zapach średni jak pisałem wcześniej dla mojej żony ale chcę sprawdzić ile jeszcze będzie go czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal788 Opublikowano 1 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 A u mnie od 8 września siedzi pomarańcza w aucie i nadal ją czuć. Narazie wynik jest niezły, zapach średni jak pisałem wcześniej dla mojej żony ale chcę sprawdzić ile jeszcze będzie go czuć. A gdzie jest ten twój sklep ze smrodkiem za 11zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2011 W Bydgoszczy na Flisackiej MotoSamOil. Fajna pani sprzedaje :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Modny ostatnio Eurogel z Tesco o zapachu cytrynowym - zapach gorszy od My Shaldan, mniej intensywniejszy. Krótko i słabo pachniał, ale został przemrożony w zimie, tak więc to mogło mieć wpływ. Zdecydowanie wolę My Shaldan o zapachu Lime. Wunder-Baum o zapachu skóry, coś około 3 zł. Nie przypomina skóry, ale zapach bardzo przyjemny i intensywany. Ciężki do określenia. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pako Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Ja zakupiłem sobie Kemko w sprayu, zapach nawet fajny (cool air) trzyma kilka dni ale słabo niweluje niepożądane zapachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Eeeeno nie przesadzaj :P Ja wczoraj psiknąłem na fotele i sofę i dzisiaj rano czułem. No własnie! A tu dałem 5 psiknięć i rano po otwarciu drzwi i wejsciu do auta nic nie czuc. Ja jak psiknę dwa trzy razy na początku jazdy np. na miasto, wysiądę i po chwili wsiądę to już nic nie czuję, więc nie wiem jak to działa :? Chyba nie tak jest coś z moim autem w kwestii zapachów... Psiknąłem parę razy w pokoju, to aż uderza jak się wchodzi. Może to też kwestia ruchu powietrza? Jak jest klima i się okien nie otwiera, to się mało powietrze rusza w samochodzie, może po prostu tych cząsteczek zapachowych nie rusza z powierzchni materiału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 a ja chyba zrezygnuje z zapachów w puszcze CS i zaczne te w płynie kupować... ostatnio bardzo słabe zapachy i krótko trwałe... 60 dni wolne żarty, góra 15-20. :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 a ja chyba zrezygnuje z zapachów w puszcze CS i zaczne te w płynie kupować... ostatnio bardzo słabe zapachy i krótko trwałe... 60 dni wolne żarty, góra 15-20. :-q Ale to tak jak z zapachami w płynie - jak powąchasz puszkę, to czuć zapach, a w aucie nic - powąchasz miejsce, które spryskałeś, też będzie czuć. No w sumie te w płynie mają taką zaletę, że jak chcesz w tym momencie mieć jakiś mocniejszy zapach, to po prostu sobie go psikasz i jest - puszką możesz potrząsnąć co najwyżej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazy Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mi do gustu przypadła zawieszka CS laguna breeze, wisi miesiąc czasu i czuć ja nadal. A koszt 4zł z groszami jak najbardziej adekwatny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Palemki CS to moim zdaniem lepszy zakup od ich puszki. Mi dana w prezencie zawieszka pachniała dłużej i intensywniej niż konserwa. Nie wiem jak te nowe puszki ale chyba za dużej rewolucji nie wprowadziły.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 a ja chyba zrezygnuje z zapachów w puszcze CS i zaczne te w płynie kupować... ostatnio bardzo słabe zapachy i krótko trwałe... 60 dni wolne żarty, góra 15-20. A wybierasz te SpillProof? Niby takie same, a mocniejsze B-) Z zapachami w płynie to jest tak, ze psikając je w powietrze - ok no problem. Jednak "nawadniać" nimi tapicerkę - jak komuś nie szkoda robić "zakisacza" :ymsick: ... to śmiało ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazy Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Mam jeszcze w aucie Strippera Chemical Guys, właśnie w sprayu i jakoś zapach długo się nie utrzymuje, dobry jest jeśli chcemy szybko zastąpić niechciany zapach. Zawieszka jednak oddaje zapach non-stop i kiedy wchodzimy do autka, wita nas przyjemna woń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemo589 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Ja używam tego samego zestawu :) projektowanie stron www warszawa koncentratory tlenu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi