SNB SWEDEN Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Troche moich smieci Polerki Flex L 3403 VRG -6szt Flex L 602 VR-1 szt (stan agonalny) Cyclo-3szt DA Festool -1szt Myjka HDS 10/20-4 M ECO -1szt Pranie tapicerki Mytee seria 2000-1szt(http://www.mytee.com/products/product.php?id=2000CS) Suszenie Mytee-Dry-GFI 2200 GFI-1szt(http://www.mytee.com/products/product.php?id=2200-GFI) Pady Rozne ilosc bardzo duza, mikrofibry rozni producenci ilosc bardzo duza Pasty 90% SchollConcepts+Deoxy+Nielsen Chemia do mycia Prawie calosc Nielsen Chemicals+Solkem i LcLab Woski Rozne sa Scholl,DoDo,Petzoldts,Lahega dojdzie Zymöl Chyba wsio z grubsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 9 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Matko Boska :shock: tyle maszyn... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 9 Maja 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2010 Moje zabawki są w dużej części w pracy, w mniejszej w domu rozrzucone między domem, samochodem a garażem więc wątpię żebym kiedyś dał radę to sfotografować. Ps. Seba taki flex jak twój ten agonalny był ostatnio wystawiony na allegro przez jakiś lombard za małe pieniądze - prawie nówka z tego co pamiętam z padem Meg'sa. Dużo u Ciebie wytrzymał? Kabul ten agonalny :) mamy juz 5 lat i naprawde duuuuzo wytrzymal teraz juz sie nie oplaca naprawiac jest bo jest , ale mozna go polecic daja rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 dzisiaj to doszlo do moich zbiorow: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A jednak skusiłeś się na Auto-balm. Pamiętam jak ktoś Ci go polecał a ja otworzyłem linka z testem (przesłanego przez osobę rekomendującą). Widzę, że szybciej zakupiłeś produkt niż ja przeczytałem recenzję.. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Ciekawy jestem tego Balmu. A prima ma butelki ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 A jednak skusiłeś się na Auto-balm. Pamiętam jak ktoś Ci go polecał a ja otworzyłem linka z testem (przesłanego przez osobę rekomendującą). Widzę, że szybciej zakupiłeś produkt niż ja przeczytałem recenzję.. :lol:Wiem Deco pisal ze ciezko sie naklada ale pomyslalem ze zabawie sie maszyna cyclo jak to wyjdzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jakim rozmiarem pada nakładasz LSP na Cyclo? Jak wybierasz twardy wosk z opakowania? Jutro mam zamiar nałożyć #16 na czarnym waflu bo akurat wejdzie do puszki.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jakim rozmiarem pada nakładasz LSP na Cyclo? Jak wybierasz twardy wosk z opakowania? Jutro mam zamiar nałożyć #16 na czarnym waflu bo akurat wejdzie do puszki.. :DPady mam troszku inne niz wasze tzn gladkie czarne miekkie 110mm a wosk to metoda cwieczka nozykiem sobie wybieram w pojemniczka na padzie i ognia, Nattysem zaczynam na troche wolniejszych obrotach pozniej podkrecam i wlasnie sie zaczyna zabawa, ten wosk jest fenomenalny do takiego nakladania i ze zbieraniem mf nie ma problema idzia jak po masle :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Nattysem zaczynam na troche wolniejszych obrotach pozniej podkrecam i wlasnie sie zaczyna zabawa, ten wosk jest fenomenalny do takiego nakladania i ze zbieraniem mf nie ma problema idzia jak po masle :lol:Dzisiaj miałem okazję wkońcu go nałożyć. Jestem zakochany. Tak łatwo jeszcze żadnego wosku nie zbierałem. Szkoda, że nie było pogody by podziwiać rezultaty w słońcu.. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Nęcicie, nęcicie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Nie wiem jak jest z autentycznością jego ograniczonej ilości na rynku ale kupiłem go na zaś, aby mieć gdy inni nie będą mieli :D Powiem, że pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne. A woda spływała aż miło. I to nie z węża a pojedyncze krople które kapną na karoserię. Zobaczymy jutro, może położę drugą warstwę.. ;) Jutro skrobnę parę słów w specjalnie założonym temacie, więc wiara dopiszę parę słów od siebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturo Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2010 Jutro skrobnę parę słów w specjalnie założonym temacie, więc wiara dopiszę parę słów od siebie :) Z chęcia przeczytam... Pewnie nie tylko ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Deco Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Wiem Deco pisal ze ciezko sie naklada ale pomyslalem ze zabawie sie maszyna cyclo jak to wyjdzie :D Ciężko to się go poleruje jak wyschnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Troszku nowych smeciow doszlo w tamtym tygodniu min od Kanara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2010 Sebciu, a czemu nie PH PRO? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2010 Prosze bardzo koledzy nasteone narzedzie do ciezkiej pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 21 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Po co wydawac tyle na siuwaksy woski i te inne raz a konkretnie wydac i juz Jakos mnie na SUV-y nagralo ostatnio :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 21 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2011 Seba mądralo Ty pewnie masz w beczkach siuwaksy a nas...prostych ludzi się czepiasz co kilka buteleczek mają :lol: Do pracy muszę kiedyś sprawdzić co to dokładnie za rękawice ale pracownikom BHP'owiec kupił fajne do prac z tzw. skoczkiem (stopą do ubijania terenu). Naprawdę są super do prac z maszynami z drganiami. A SUV'y...żona moja uwielbia...ja takim czarnym również bym nie pogardził ;) :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Nie no Panie dyskwalifikacja, miały być szuwaksy a nie jakieś czarne padliny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 22 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grubo Seba, grubo :u PS. To też w jakimś sensie jest siuwax, czy tam lep na "muchy" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2011 Grubo Seba, grubo :u PS. To też w jakimś sensie jest siuwax, czy tam lep na "muchy" :mrgreen: =)) =)) =)) =)) =)) =)) dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Dzisiaj ziomal wpadl na kawu i pare smieci mi zostawil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 25 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Prosze prosze, woski, pady i nowe mydełko od DODO :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator nox Opublikowano 25 Stycznia 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Z artemista będziesz zadowolony :) , a pady jakiej firmy toto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi