Jump to content

Kolekcja SNB

SNB SWEDEN

Recommended Posts

Troche moich smieci

Polerki

Flex L 3403 VRG -6szt

Flex L 602 VR-1 szt (stan agonalny)

Cyclo-3szt

DA Festool -1szt

Myjka

HDS 10/20-4 M ECO -1szt

Pranie tapicerki

Mytee seria 2000-1szt(http://www.mytee.com/products/product.php?id=2000CS)

Suszenie

Mytee-Dry-GFI 2200 GFI-1szt(http://www.mytee.com/products/product.php?id=2200-GFI)

Pady

Rozne ilosc bardzo duza, mikrofibry rozni producenci ilosc bardzo duza

Pasty

90% SchollConcepts+Deoxy+Nielsen

Chemia do mycia

Prawie calosc Nielsen Chemicals+Solkem i LcLab

Woski

Rozne sa Scholl,DoDo,Petzoldts,Lahega dojdzie Zymöl

Chyba wsio z grubsza

• Replies 84
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Moje zabawki są w dużej części w pracy, w mniejszej w domu rozrzucone między domem, samochodem a garażem więc wątpię żebym kiedyś dał radę to sfotografować.

Ps. Seba taki flex jak twój ten agonalny był ostatnio wystawiony na allegro przez jakiś lombard za małe pieniądze - prawie nówka z tego co pamiętam z padem Meg'sa. Dużo u Ciebie wytrzymał?

Kabul ten agonalny :) mamy juz 5 lat i naprawde duuuuzo wytrzymal teraz juz sie nie oplaca naprawiac jest bo jest , ale mozna go polecic daja rade

• 4 months later...

A jednak skusiłeś się na Auto-balm. Pamiętam jak ktoś Ci go polecał a ja otworzyłem linka z testem (przesłanego przez osobę rekomendującą). Widzę, że szybciej zakupiłeś produkt niż ja przeczytałem recenzję.. :lol:

A jednak skusiłeś się na Auto-balm. Pamiętam jak ktoś Ci go polecał a ja otworzyłem linka z testem (przesłanego przez osobę rekomendującą). Widzę, że szybciej zakupiłeś produkt niż ja przeczytałem recenzję.. :lol:

Wiem Deco pisal ze ciezko sie naklada ale pomyslalem ze zabawie sie maszyna cyclo jak to wyjdzie :D

Jakim rozmiarem pada nakładasz LSP na Cyclo? Jak wybierasz twardy wosk z opakowania? Jutro mam zamiar nałożyć #16 na czarnym waflu bo akurat wejdzie do puszki.. :D

Pady mam troszku inne niz wasze tzn gladkie czarne miekkie 110mm a wosk to metoda cwieczka nozykiem sobie wybieram w pojemniczka na padzie i ognia, Nattysem zaczynam na troche wolniejszych obrotach pozniej podkrecam i wlasnie sie zaczyna zabawa, ten wosk jest fenomenalny do takiego nakladania i ze zbieraniem mf nie ma problema idzia jak po masle :lol:

Nattysem zaczynam na troche wolniejszych obrotach pozniej podkrecam i wlasnie sie zaczyna zabawa, ten wosk jest fenomenalny do takiego nakladania i ze zbieraniem mf nie ma problema idzia jak po masle :lol:

Dzisiaj miałem okazję wkońcu go nałożyć. Jestem zakochany. Tak łatwo jeszcze żadnego wosku nie zbierałem. Szkoda, że nie było pogody by podziwiać rezultaty w słońcu.. :roll:

Nie wiem jak jest z autentycznością jego ograniczonej ilości na rynku ale kupiłem go na zaś, aby mieć gdy inni nie będą mieli :D Powiem, że pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne. A woda spływała aż miło. I to nie z węża a pojedyncze krople które kapną na karoserię. Zobaczymy jutro, może położę drugą warstwę.. ;)

Jutro skrobnę parę słów w specjalnie założonym temacie, więc wiara dopiszę parę słów od siebie :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Seba mądralo Ty pewnie masz w beczkach siuwaksy a nas...prostych ludzi się czepiasz co kilka buteleczek mają :lol:

Do pracy muszę kiedyś sprawdzić co to dokładnie za rękawice ale pracownikom BHP'owiec kupił fajne do prac z tzw. skoczkiem (stopą do ubijania terenu). Naprawdę są super do prac z maszynami z drganiami.

A SUV'y...żona moja uwielbia...ja takim czarnym również bym nie pogardził ;) :u