SNB SWEDEN Opublikowano 25 Stycznia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2011 Z artemista będziesz zadowolony :) , a pady jakiej firmy toto ?Artemisa pociagne jutro tak samo jak i Colliego beda mial fajne porownanie na czerwieni a pady bo Ja tam wiem "krzak" dostaelm na testy ale zolty tnie bardzo dobrze, rzep na calej szeroksci pada :u trzyma git :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Nowe smierdziele doszly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 4 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2011 Mało.. :lol: Seba, jak ten Artemis się sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 Nowy sprzet odpakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 6 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 a jednak Flex ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 6 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2011 a jednak Flex ;)Coz kwestia przywiazania do marki :lol: ceny byla zaporowo niska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Tam po spodem na przełącznik na gaz albo na baterie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Sebcio ja tam gdzieś wyczytałem że na emeryturę się szykujesz... :twisted: chyba pracowita będzie :lol: :lol: :lol: co to za flexik ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 7 Maja 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Sebcio ja tam gdzieś wyczytałem że na emeryturę się szykujesz... :twisted: chyba pracowita będzie :lol: :lol: :lol: co to za flexik ??Ta na emeryture Szwedzka a w planowo mam dorabiac od wrzesnia w PL zeby na wacikiki starczylo :) maszyna to FLEX PE14-2-150 , ale nei mialem jeszcze czasu posmigac doszla do mnie w piatek , ale zakosze cos w poniedzialek i sie wypowiem na jej temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRUBEER Opublikowano 7 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2011 Sebcio ja tam gdzieś wyczytałem że na emeryturę się szykujesz... :twisted: chyba pracowita będzie :lol: :lol: :lol: co to za flexik ??Ta na emeryture Szwedzka a w planowo mam dorabiac od wrzesnia w PL zeby na wacikiki starczylo :) maszyna to FLEX PE14-2-150 , ale nei mialem jeszcze czasu posmigac doszla do mnie w piatek , ale zakosze cos w poniedzialek i sie wypowiem na jej temat Już przestań się mazać ty młoda dupa jesteś... a tak na marginesie to i tak byś w domu nie wytrzymał albo siedział na fotelu bujanym z włączonym flexiem na max obrotach i delektował się tymi wibracjami :twisted: :twisted: :twisted: ajeśli nawet znajdzie się taki dzień że nie idziesz do roboty to pewnie chodzisz w takiej bieliźnie jak kiedyś gadaliśmy :D z MF. :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 Kolega zaproponowal dobra cene to wzialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 co to masz za kartki? do pomiarów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Czerwca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2011 co to masz za kartki? do pomiarów?A takie tam rozne pierdoly sie pisze,spalanie,poziom oleju itd :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Nowy update dzis doszla paka od Daniela z woskiem Naviwax i samplerki AF,a drug kolega podeslal probki nowych padow Polskiego producenta zapowiada sie ciekawie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 probki nowych padow Polskiego producentaAPP ? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 probki nowych padow Polskiego producentaAPP ? :DTak naprawde nie mam zielonego pojecia dostalem bez opakowan :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Thomas napisał(a): SNB SWEDEN napisał(a):probki nowych padow Polskiego producenta APP ? :D Tak naprawde nie mam zielonego pojecia dostalem bez opakowan :( ja mam APP,ale jeszcze nie testowałem ;) ale już niedługo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Thomas napisał(a): SNB SWEDEN napisał(a):probki nowych padow Polskiego producenta APP ? :D Tak naprawde nie mam zielonego pojecia dostalem bez opakowan :( ja mam APP,ale jeszcze nie testowałem ;) ale już niedługo ;)Jedne napewno nie sa APP :f Mnie tam paluchi na ten woskor kreca a tu kuzwa pogoda jak p...... :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 4 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Mnie tam paluchi na ten woskor krecaTo zerknij na to :u loOllp992Bk :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 4 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2011 Dobre Ja chcialem zrobic porownanie np z Zymölem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nowa kolekcja od PolishAngel w domu :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 grubo się bawisz Seba :-bd czyżbyś też był "amatorem satynowych woreczków"? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Nie chcę wiedzieć na co Seba nakłada ten woreczek :shock: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 grubo się bawisz Seba :-bd czyżbyś też był "amatorem satynowych woreczków"? ;) Zapewne pare sztuk w domowym zaciszu garazowym sie znajda,same woreczki nie robia na mnie wrazenia mam wlasne od urodzenia :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Phi...dwa pojemniczki i jedna mała buteleczka...Seba co tak mało :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi