SNB SWEDEN Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2011 Phi...dwa pojemniczki i jedna mała buteleczka...Seba co tak mało :pA co mialem kupic paczke 25L wosku?To chyba zamiast woreczka wyslali by w worku na smieci czarnym =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Października 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2011 Mala dokladka , ale to juz bardziej firmowe SNB niz priv, ostatnie zakupy Cquratz szt 4 i Reload Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Nie bylo mni etu ostatnio w tym dziale ,wiec zaprezentuje nowy nabytek, auto wymaga drobnych poprawek a jest kupione wlasciwie pod firme SNB zeby je obkleic i zeby sie w lato jako tako w oczy na miescie zaprezentowalo Pojazd to poczciwy Golfina IV 1,6 102 Hk z 2000 roku Cabrio w wersji Generation Sprowadzone rok temu z Niemiec,pomiary zrobilem i wedle miernika miedzy 94 µ a 170 µ wyglada wiec na oki prawda wyjdzie pozniej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Fajne wozidełko :D Jak na jeżdżącą reklamę firmy - super :u Jeszcze raz gratki z zakupu Seba 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Fajne wozidełko :D Jak na jeżdżącą reklamę firmy - super :u Jeszcze raz gratki z zakupu Seba 8-) Troszke swiszcze przy 120 km/h prawa uszczelka przy drzwiach, ale sprzedajacy pokazal mi ja na samym poczatku wiec jezdze 118 km/h i nie swiszczy =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Widzę, że jednak nie Asterka w Cabrio. Znajomy ma takiego Golfa TDI i b. zadowolony i tego też Tobie życzę ;) Ja na wiosnę też muszę jakieś cabrio sobie sprawić :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgadłem :ymparty: Też VW :P Gratuluje Seba ! Auto w sam raz dla e.... :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Jest i update kolekcji :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 Demon predkosci to nie jest ale da sie dojechac , droga tez byla licha ale nie czulem jakiegos dziwnego zachowani auta , mam nadzieje ze bedzie sluzyl, zrobi sie korekte upierze to i owo bedzie lalka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 15 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 :shock: :shock: :lol: :lol: Tyle dymu z powodu golfa? Sebastianie, jestem rozczarowany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 15 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2012 :shock: :shock: :lol: :lol: Tyle dymu z powodu golfa? Sebastianie, jestem rozczarowany! Ja go lubie :D Auta domowe pozostaja po zasiegiem forum ;) babcia moiwla " nie pokazuj i nie mow nikomu co masz w domu" :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2012 Myślałem Seba że jakiegoś oldschoola se strzelisz jak nasz Adam z RnS ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 :mrgreen: golfik! Ładna golfina :u A córcia jeszcze męczy o jazdę do przedszkola z otwartym dachem? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 31 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 :mrgreen: golfik! Ładna golfina :u A córcia jeszcze męczy o jazdę do przedszkola z otwartym dachem? :D Obecnie nie mowi nic jest w Kolobrzegu na feriach z dziadkami ale jak wroci zapewne znowu bedzie marudzic :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 31 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2012 dzisiaj miałem okazję zobaczyć autko :-) jako żywa reklama będzie robić robotę! :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 No Kochani wreszcie bede profesjonalista paka dzis doszla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Co w niej jest? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Woreczki czy pędzelki ? :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 No dobra jak ktos znajdzie ma od Nas mini zestwa do nmycia auta 1x250ml Wheelcleaner A i S 1x250ml Tar Seno 1x250ml Wax Sahampoo i 1x 250 ml Car Shampoo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 co mamy znalesc bo nie czaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 co mamy znalesc bo nie czaje :shock: Odgadnac zawartosc paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 myslalem ze jakis napisik drobnym maczkiem napisany na paczce =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 obstawiam ze komplet mikrofibr tych niebieskich crystaldetail :u i cos jeszcze na bank Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 17 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Żeby być profesjonalistą to pewnie wiadra DETAILER'S PRO SERIES ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 17 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2012 Żeby być profesjonalistą to pewnie wiadra DETAILER'S PRO SERIES ;)No kuzwa ale szybko poszlo Paka idzie do Ciebie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi