JJ. Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Cześć. Wosk kupiony już jakiś czas temu. Że niby edycja limitowana i może zabraknąć. No i wziąłem na zaś, bo ludzie chwalili a i mi bardziej podszedł aniżeli Blue czy normalny :) Wczoraj miałem okazję użyć go po raz pierwszy. No i powiem, że nie miałem jeszcze przyjemności pracować z takim woskiem. Polerowanie po to poprostu bajka. Nie trzeba się męczyć, schodzi po jednym ruchu MF. Nadaję lakierowi przyjemnego poślizgu. Bezpieczny dla plastików i elementów gumowych. A pachnie tak ładnie, że aż chcę się pracować.. :D Co do trwałości i efektów w słońcu - nie wypowiem się niestety :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Właśnie dzięki łatwemu polerowaniu i nakładaniu myśle czy go nie zakupić tej limited edyszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Właśnie dzięki łatwemu polerowaniu i nakładaniu myśle czy go nie zakupić tej limited edyszynKup to fantastyczny wosk i jego cena jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 a jaka jest roznica miedzy tym a bialym a niebieskim? bo cena czerwonego wyższa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 mi bardziej podszedł aniżeli Blueco o tym przesądziło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZyBA Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 Właśnie dzięki łatwemu polerowaniu i nakładaniu myśle czy go nie zakupić tej limited edyszynKup to fantastyczny wosk i jego cena jest super Wiadomo że słabszy od coli albo megi ale właśnie łatwość itp. Zastanawiam się miedzy tym a FK 1000hp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 A tam słabszy od colli... po colli to wiadomo co się z głową robi. :lol: A nattys... coraz bardziej zachęcający po tylu opiniach. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Całe lato używałem Natty's Blue. Najprzyjemniejszy do pracy wosk w mojej skromnej kolekcji. Wygląd i trwałość w/g mnie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 mi bardziej podszedł aniżeli Blueco o tym przesądziło? Wiesz, że ciężko stwierdzić? Może jego ograniczona ilość, może kolor, może ten boski zapach, nie wiem.. :) Tak czy inaczej nie żałuję zakupu. Kultura pracy na wysokim poziomie a śliskość jakiej dostaje lakier nieziemska :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 mi bardziej podszedł aniżeli Blueco o tym przesądziło?Wiesz, że ciężko stwierdzić?tak myślałam ;) Ja mam ochotę za jakiś czas kupić Blue i dlatego pytam. Ale właśnie czytałam o tym fajnym zapachu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 sorki za pytanie ale z opisu nattysa wynika jakby nie do wszystkich kolorów pasował - prawda czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Z którego opisu? Nawet na opakowaniu jest napisane, że do wszystkich kolorów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 hmm to pewnie brak kawy z rana ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Producent określa go jako wosk do ciemnych lakierów (Natty's Blue), ale raczej chodzi tu o uzyskany efekt, podkręcenie głębi koloru. Natty's Red jest do wszystkich kolorów http://www.poorboysworld.com/natty-blue.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Producent określa go jako wosk do ciemnych lakierówBlue jest tak określany, ale czytałam o Red i nie było nigdzie napisane czy do ciemnych czy do jasnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Monia, poprawiłem się :P BTW fajne te Twoje foty w "Jak wyglądasz" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 17 Września 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Wątek jest o Redzie, więc uznałem, że wszystkie pytania o Natty'sa (w tym Lehto) dotyczyły Redsa. I bez adorowania proszę.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Jędrzej, właśnie od Poorboy's Natty's Paste Wax Red w tym sezonie zaczęła się moja kariera woskowania. Przepiękny zapach, miękki wosk, bardzo łatwa aplikacja i polerowanie, dobry/bardzo dobry wygląd mojego auta. Nie brudzi plastików itp. Bardzo przyjemny wyrób. Aplikowałem równolegle/jednocześnie z SONAX Xtreme Wax 1 full protect, który był bardzo ciężki do wypolerowania, a plastiki mam białe do dziś :mrgreen: Natty's to zupełnie inna bajka, możesz zrobić całe auto i wypolerować na końcu i nie ma żadnego problemu. Taka moja opinia o tym wosku ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tony Soprano Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Metal, są specjalne gąbki scierne do usuwania z plastików ustrojstwa typu pozostałosci po pastach. Julian z KA cały czas podpowiadał tez, by użyć masła orzechowego. Fonnes zna tę metodę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Metal, są specjalne gąbki scierne do usuwania z plastików ustrojstwa typu pozostałosci po pastach. Julian z KA cały czas podpowiadał tez, by użyć masła orzechowego. Fonnes zna tę metodę. Wiem Przemek i w końcu urzyję masła orzechowego;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pyzax Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Te gąbki nie działają zbyt dobrze. A masło orzechowe elegancko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 A jak optymalnie użyć masła orzechowego. Na mikrę, czy aplikator z mikry i wcieramy? Pozostałości wycieramy i myjemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nie chcę nowego posta zakładać więc podpinam się tutaj ;) Czy ktoś może wie czy ten wosk jeszcze będzie w sprzedaży i kiedy będzie bo chętnie bym się po tylu pozytywnych opiniach na niego skusił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Nie chcę nowego posta zakładać więc podpinam się tutaj ;) Czy ktoś może wie czy ten wosk jeszcze będzie w sprzedaży i kiedy będzie bo chętnie bym się po tylu pozytywnych opiniach na niego skusił? Napisz do Kanara ja tez czekam na dostawe od niego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 OK dzięki za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi