Jump to content

Poorboy's Natty's Paste Wax Red

JJ.

Recommended Posts

Cześć.

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Wosk kupiony już jakiś czas temu. Że niby edycja limitowana i może zabraknąć. No i wziąłem na zaś, bo ludzie chwalili a i mi bardziej podszedł aniżeli Blue czy normalny :)

Wczoraj miałem okazję użyć go po raz pierwszy. No i powiem, że nie miałem jeszcze przyjemności pracować z takim woskiem. Polerowanie po to poprostu bajka. Nie trzeba się męczyć, schodzi po jednym ruchu MF. Nadaję lakierowi przyjemnego poślizgu. Bezpieczny dla plastików i elementów gumowych. A pachnie tak ładnie, że aż chcę się pracować.. :D

Co do trwałości i efektów w słońcu - nie wypowiem się niestety :(

Dołączona grafika

mi bardziej podszedł aniżeli Blue

co o tym przesądziło?

Wiesz, że ciężko stwierdzić? Może jego ograniczona ilość, może kolor, może ten boski zapach, nie wiem.. :) Tak czy inaczej nie żałuję zakupu. Kultura pracy na wysokim poziomie a śliskość jakiej dostaje lakier nieziemska :)

Jędrzej, właśnie od Poorboy's Natty's Paste Wax Red w tym sezonie zaczęła się moja kariera woskowania. Przepiękny zapach, miękki wosk, bardzo łatwa aplikacja i polerowanie, dobry/bardzo dobry wygląd mojego auta. Nie brudzi plastików itp. Bardzo przyjemny wyrób. Aplikowałem równolegle/jednocześnie z SONAX Xtreme Wax 1 full protect, który był bardzo ciężki do wypolerowania, a plastiki mam białe do dziś :mrgreen: Natty's to zupełnie inna bajka, możesz zrobić całe auto i wypolerować na końcu i nie ma żadnego problemu. Taka moja opinia o tym wosku ;)