Jankos Opublikowano 30 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Jak dla mnie to Nielsen Shampers polecam :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Panowie jako że zbroje się przed nadchodzącym sezonem. Póki co zakupiłem tańsze szampony do mycia ale myśle o kupnie np: CAR-LACK 68 SHAMPOO 1 LITR, LUSSO AUTO BATHE 236ML, OPTIMUM CAR WASH 946ML, DODO JUICE BASICS OF BLING WAX SAFE WASH 500ML lub DODO JUICE BORN TO BE MILD 1000:1 250ml. Pytam wprost (na prośbę JJeja) który polecacie, czy możę macie inne do zaproponowania :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Chcesz Nas o coś zapytać czy tak sobie na głos marzysz? :mrgreen: ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Presta Sudzz u Nowickich galon 60zł :u za tą kasę brać !sądzę że kozak nadchodzącego sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Mam DJ Basic'a ale nie zdążyłem go jeszcze przetestować. Jeśli się nie pali to na wakacje/wiosnę mogę dać recenzję. Coś mnie ciągnie do szamponów DJ. Chciałbym spróbować oprócz BTBM Sour Power. Mają sympatyczne koncentracje :u Wolf's white satin jest przyjemny, nie wiem czemu, kojarzy mi się z CL. Ale największy hit to CarValet. Uwielbiam :ymblushing: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 CAR-LACK 68 SHAMPOO - bardzo fajny, dobry poślizg, dobrze domywa, wosku nie wicąga czy to natury czy hybrydy - jedyna wada jak dla mnie - brak zapachu OPTIMUM CAR WASH - bardzo fajny, dobry poślizg, dobrze domywa, pachnie, wosku nie wciąga czy to natury czy hybrydy Presta Sudzz u Nowickich galon 60złA jak to z wciąganiem wosku jest? dobrze podgryza czy neutralny? Bo jest jeszcze ValetPro Concentrated Car Shampoo 5L za 59zł. Tylko jak to właśnie jest z "mocą". Bo Maxi Sudz czy Glossworkz niby też PH neuturalne, a moim zdaniem nie do końca ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Marcinie nie wiem myłem jedno auto EVO miał z KA i bardzo chwalił ,coś powiem na wiosnę ale zagadam do EVO :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Spoko luzik, czekamy w takim razie na info :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 EVO nie mierzyłem ph , mi wosku nie naruszyło EVO ale za mało uzywałem zeby wiecej powiedziec tylko tyle ale sądzę że się sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jest to opinia Evo o produkcie Presto, czyli jeśli tak jest to można się na niego szarpnąć ale mnie kusi ten CAR-LACK 68 SHAMPOO , do tego marcin zachwala tylko ten brak zapachu jakby go dyskwalifikuje, ale moze to akurat nie jest - bo VP Concantrat Car Shampoo też nie pachnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maly_marcin Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 tylko ten brak zapachu jakby go dyskwalifikujeDla jednych wada, dla drugich zaleta, innym jest to obojętne :P Ja lubię jak mi podczas mycia pachnie ;) Sam myłem nim auto ok 5 razy, wybabrał litr tego szamponu kumpel od Corrado, miał porównanie do Duraglosa, Optimum i Poorboysa SS&S, większych różnic nie widział, podobnie jak ja ;) Wybór należy do Ciebie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Też preferuję jak szampon pachnie, nawet taki Nielsen Shampers ma jako taki zapach ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ja tam sie przesiadlem na Ludwika ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zawsze to jakaś alternatywa =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Zawsze to jakaś alternatywa =))Ni eno zarty osobisci ebardzo lubie BTM z Dodo i MAC 126 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 MAC 126? o kurcze nie wiem czy uda mi się rozszyfrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 MAC 126? o kurcze nie wiem czy uda mi się rozszyfrować.Producent MAC serien oni maja takie oznaczenia , Prick ma 124 itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Dodam jeszcze, że Presta pachnie gumą balonową :) Niestety testy w terenie się odbędą dopiero jak trzaskające mrozy odpuszczą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemas22 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 W takim razie też czekam na opinie. Bo kończy mi sie galon Duraglossa. I szukam tanszej alternatywy bo więcej aut do mycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 MX dobrze mówi.. pachnie super... będzie cieplej to będą testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Eee! Ja tez chce sprobowac! Cenowo wypada swietnie, opakowanie b. ładne - nic tylko brac i myju muju robic :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Eee! Ja tez chce sprobowac! Cenowo wypada swietnie, opakowanie b. ładne - nic tylko brac i myju muju robic :) hehe no to będziemy (się) myć jak odwilż nadejdzie :lol: zapraszamy na testy do Milanówka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 hehe no to będziemy (się) myć jak odwilż nadejdzie :lol: zapraszamy na testy do Milanówka :D Zastanawiam się kto to pisał...P czy W :-? Bo jak Wiola to jeszcze by sie skusił, ale jak ma mnie myć Paweł to tak średnio 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Tym razem to znowu ja :D czyli W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No to Wiola namówiłaś mnie :lol: A jak szampon Lusso Auto Bathe? Mało o nim a butelka jakoś tak mnie korci ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi