Tony Soprano Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 A co do wyglądu forum, to może na górnym pasku zapodać jakieś 2 oldtimery po procesie detailingu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted May 14, 2010 Report Share Posted May 14, 2010 Popieram Przemka w kwestii tych old`timerów na górze - fajnie się to będzie prezentować - wkomponować w to jeszcze logo i będzie super zamiast tego niebieskiego... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tony Soprano Posted May 14, 2010 Author Report Share Posted May 14, 2010 Kolego Sebba, wyciągnij swoją BMW 2002 Ti i dawaj ją tutaj na forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator nox Posted May 19, 2010 Administrator Report Share Posted May 19, 2010 Jestem bardzo za tylko trzeba ogarnąć fotki "komercyjne" do których będziemy mogli kupić prawa autorskie pewnie i tak nikt by się nie przyczepił ale lepiej nie szukać kłopotów ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Mamy jeszcze taki maly problem wiadomo tych nowych co sie nie przywitaja upominamy , przypominamy grzecznie nie chca sie przywitac to robimy papa, ale dylemat z takimi co sie przywitali jeden post i cisza nie sa aktywni po 3 miechcach papa?????? Jak myslicie? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Mamy jeszcze taki maly problem wiadomo tych nowych co sie nie przywitaja upominamy , przypominamy grzecznie nie chca sie przywitac to robimy papa, ale dylemat z takimi co sie przywitali jeden post i cisza nie sa aktywni po 3 miechcach papa?????? Jak myslicie? Jestem tu od nie dawna, więc wypowiem się grzecznościowo, ponieważ nie jestem odpowiednią osobą żeby robić jakiekolwiek sugestie. Niedawno przerabialiśmy to na innym forum: liczba zalogowanych podeszła pod 2000 a piszących było z 200-300 osób. Na końcu długiej długiej dyskusji staneło na 6 miechach, ale osobiście 3 wydają mi się bardziej trafnym wyborem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Poproszę o włączenie "Szybkiej odpowiedzi" w tematach i o przycisk "cytowanie selektywne" :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 Opcja "wyświetl posty nieprzeczytane" też jest niczego sobie... ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Shadow Posted September 4, 2010 Report Share Posted September 4, 2010 i poprawic opcje wyszukiwania, pisałem o tym wczesniej ale sie przypominam ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 I może jeszcze czytanie myśli :?: :lol: Zobaczę czy się da. pamiętajcie, że jestem tylko moderatorem :lol: Lecimy z pilotem po kursie na symulatorze tylko :lol: Da się włączyć :) Jestem Administratorem i Moderatorem na innych forach :) Moderator nie może włączyć niektórych funkcji ale Admin jak najbardziej :) :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
saet Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Regulamin jasno to określa. Nie pisze nic trzy miesiące po rejestracji to też adios. samo logowanie to komu służy?. Regulamin twierdzi Konta nieużywane przez okres 3 miesięcy będą usuwane. Proponuje sprecyzować co to oznacza, bo ja twierdze że skoro użyłem loginu i hasła by dostać się do forum to chyba użyłem swojego konta. Co do usuwania kont po 3 miesiącach nie pisania? Hmm, może nie powinienem się wypowiadać w tym temacie bo jak widać (po moich postach) nie uczestniczę aktywnie (czyli pisząc) w życiu forum (Mimo że co najmniej dwa razy dziennie staram się tu zaglądać). Po pierwsze, może jestem staroświecki, ale jeszcze z usenetu wyniosłem pewien zwyczaj. Jeśli zapisuje się na grupę\forum, które traktuje o zagadnieniu o którym mam nikłą wiedzę, to co najmniej pół roku staram się obserwować to forum biernie, zanim zabiorę głos. (Chyba, że na forum wcześniej nie poruszano danego zagadnienia, to skromnie mogę zadać pytanie). Po drugie. Czy jak co tydzień w Hyde-Parku będę pisał ten sam post "Cześć, ale dziś fajna pogoda", bądź też coś w stylu " Zgadzam się z przedmówcą" w każdym wątku, to mam spokój i 3 miesięczny limit mi nie straszny?. Sorki, za sarkastyczny ton powyżej, ale przez te 15 parę lat korzystania z netu różne rzeczy się widziało. Uważam, że na forum takim jak te, najważniejsza jest merytoryczna zawartość. A pozostała otoczka, Hyde Park, aspekty towarzyskie rozwijają nie jako obok głównego nurtu i stanowią te kilka procent, które podnoszą atrakcyjność forum dla jego użytkowników. Co do układu forum, uważam że teraz ilość kategorii jest ok. Pamiętam, jeden nieudany projekt, gdzie gwoździem do trumny była ilość kategorii na głównej stronie forum (3 strony przewijania kategorii stanowiły dla większość barierę nie do przebicia) . Nie idźmy tą drogą:) Pozdrawiam serdecznie, zarówno piszących aktywnie (wielkie dzięki), jak też czytających biernie to forum. Sławek Turek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
biały Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Tomek,w ustawieniach na PA zaznaczyłem włącz szybką odpowiedź dla wszystkich działów. I d. Nie ma. Przynajmniej ja nie widzę. Spróbuj w każdym dziale oddzielnie włączać , bo czasami te ogólne nie działają :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyzax Posted September 5, 2010 Report Share Posted September 5, 2010 Czy jest szansa włączenia takiej funkcji aby przy klikaniu w temat od razu pokazywało nieczytanie odpowiedzi ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted September 6, 2010 Report Share Posted September 6, 2010 Czy jest ktoś za tym żeby w profilu którąś z form kontaktu (MSMN lub coś innego) zastąpić numerem GG ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted September 7, 2010 Report Share Posted September 7, 2010 Według mnie w profilu pod miniaturką z lewej strony podczas czytaniu postów powinno się znajdować: - Imię - Ilość postów - Lokalizacja Bo bez sensu z lekka jest kiedy dołączył... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Albo muszę iść do lekarza od oczów albo nie ma funkcji "Oznacz tematy jako przeczytane" - normalnie pokazywała się jak otwierało sie posty nieprzeczytane. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Ok. Ale muszę przyznać ,że teraz strasznie przyjemnie się czyta. Teraz to czysta przyjemność. ZGADZAM SIĘ Z TYM!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SNB SWEDEN Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Ok. Ale muszę przyznać ,że teraz strasznie przyjemnie się czyta - poprzedni strasznie męczył me oczy i czytałem tylko tematy które mnie bardzo interesowały. Teraz to czysta przyjemność. Warto też ,żeby pomyśleć nad datą w formacie dzisiaj/wczoraj. Strasznie mi sie podoba ze Kabul sie rozwinal na tym forum jakos mnie sie wydawowywalo iz nas nie lubi :oops: Dlaczego? Przecież jestem z wami od początku jako jeden z pierwszych userów. Może nie często wypowiadam się w hyde parku ale na forum jestem bardzo często i bardzo je lubię jak i userów. Nigdy nie ukrywałem ,że czegoś nie lubię ale tylko w związku z innym forum. To bardzo sie ciesze :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 Mnie również bardziej odpowiada ten nowy motyw, dużo lepiej się czyta, tylko trzeba by jakieś logo wyskrobać u góry no i emoty dodać do szybkiej odpowiedzi no i pomyślcie nad tym ShoutBox`em... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arturo Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 no i pomyślcie nad tym ShoutBox`em... :D Wtedy Morning Cafe było by na prawdę na kawę, a resztę tego co się zwykle tam pisze szło by już do Shoutboxa Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 I nie czekało by się aż tyle za odpowiedziami... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted September 13, 2010 Report Share Posted September 13, 2010 a mi by się widział podgląd na dole w jakim dziale i temacie ktoś dopisał posta:) od mała rzecz a szybsza nawigacja i czytanie postów;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 może abonament nie, ale ...:D chodzi mi o takie coś oooo kto sie dopisal do danego wątku tutaj przyklad na polo klub polska na samym dole: http://vwpolo-klub.pl/forum/index.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
19Urban94 Posted September 14, 2010 Report Share Posted September 14, 2010 Forum coraz bardziej się rozwija - coraz więcej przybywa użytkowników, jak by było potrzeba moderatorów to ja się zgłaszam na ochotnika - mogę pomóc z porządkowaniem postów itd, oczywiście wszystko w czasie wolnym po szkole itd... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Monika_ Posted September 16, 2010 Report Share Posted September 16, 2010 A to chyba jednak było już wcześniej ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts