19Urban94 Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 A to chyba jednak było już wcześniej ;)Potwierdzam... "Też się na to natrafiłem..." :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 w sumie racja, w testach czyta sie o produkcie danym, a póxniej wchodzi w konkretny dział i tam jest zapytanie na temat danego produktu,:D tego samego;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2010 To ja piszę testy/recenzje w wyznaczonych działach a testy zostaną wyczyszczone? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Prosze Panstwa mam ogromna prosbe wstawiajcie mniejsze foty te duze sie rozjezdzaja na forum i wyglada to calkowicie do d...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Problem poruszony przez Sebę, najłatwiej rozwiązać automatycznym skalowaniem do 800x600 - wtedy zdjęcie w oryginalnym rozmiarze wyświetla się w nowym oknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Naprawe macie swietne zdjeci np Evo z kropelkami po swissie albo Andrzej z Omega ale sa rozjechane i kiepska sie oglada szkoda zeby te zdjecia tak wygladaly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Można zmienić też ogólną szerokość forum. W tej chwili widzę, że jest 976px + dwa marginesy po 21px. Spokojnie można ją zwiększyć do 1200px co z marginesami da 1242px szerokości forum, co jest wynikiem idealnym przy dzisiejszym standardzie rozdzielczości monitora 1280x960px Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejZ Opublikowano 22 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2010 Naprawe macie swietne zdjeci np Evo z kropelkami po swissie albo Andrzej z Omega ale sa rozjechane i kiepska sie oglada szkoda zeby te zdjecia tak wygladaly Moze ograniczenie ustawic max 800x600 i wiekszych nie bedzie mozna wstawiac postaram sie Omege poprawic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Co wy na taki układ - do tego ikony zdjęciowe działów: http://demo.phpbb3styles.net/proFormell na tej stronie (dzięki Kabul ;) ) jest więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saet Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Mi się nie podoba. Ale ja chyba jestem lekko nienormalny, wszystkie fora bądź strony na których są zaokrąglone rogi ramek lub okienek (czy jak to tam zwał) po prostu mnie drażnią. Chyba czas udać się do lekarza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 od biedy moze byc:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ładny, ale za kanciaty :lol: A tak na poważnie, trwają rozmowy mające na celu uwzględnienie większości "zachcianek" użytkowników, podniesienie poziomu estetyki wizualnej i... wielu innych. Jest plan. A te style czy skórki zrobimy tak, żeby każdy miał do wyboru jak amu się podoba. Nie wiem ile da się "ztemplatować" ale, ze trzy żeby były. Jeśli dobrze pójdzie to zamkniemy się w ciągu dwóch trzech tygodni. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Spokojnie kurcze jeszcze troche to zajmie :) plany wstepne do duzzzych zmian wsio wyjdzie jutro popoludniu tzn sama decyzja co i jak, napewno bedziemy jeszcze szukac moderatorow :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Spokojnie kurcze jeszcze troche to zajmie :) plany wstepne do duzzzych zmian wsio wyjdzie jutro popoludniu tzn sama decyzja co i jak, napewno bedziemy jeszcze szukac moderatorow :P Pamietajcie o mnie ;) jesli nie bedzie chetnych to mozecie na mnie liczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Spokojnie kurcze jeszcze troche to zajmie :) plany wstepne do duzzzych zmian wsio wyjdzie jutro popoludniu tzn sama decyzja co i jak, napewno bedziemy jeszcze szukac moderatorow :P Pamietajcie o mnie ;) jesli nie bedzie chetnych to mozecie na mnie liczyc. No nie wiem, to prawie jak wsadzic palec miedzy drzwi i zamknac :lol: :lol: :lol: Zart oczywiscie, mamy naprawde mocny plan z Mankiem ale zobaczymy co nam wyjdzie jesli choc 50% z planu bedzie cacy jak ..................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrU Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 No to działajcie chopoki:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Ja proponuje uzupełnić wszystkim użytkownikom imiona w profilu, wszak pole to jest zaznaczone gwiazdką a więc wymagane jako obowiązkowe.. ;) To tyle słowem przywitania, idę czytać dalej.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 Mamy na forum taki dział "Testy produktów". Może warto w tym dziale napisać (i np podwiesić) temat, który byłby powiedzmy "instrukcją" mówiącą o tym, co w tym dziale miało by się znajdować. Widziałam, że kanar napisał w Testach wątek "PB natural look kontra CG natural shine" - pomyślałam sobie: ciekawy test. Ale widzę teraz, że temat ten został przeniesiony do "Wnętrze auta". Pamiętam, że niedawno sprawa tego działu była poruszana na forum (podczas robienia "porządków"), ale nie wszyscy (chyba łącznie ze mną) pamiętają/wiedzą jakie rzeczy umieszczać w tym dziale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 10 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2010 No to musimy się zastanowić. Albo robimy porównanie dwóch, trzech czy więcej z tej samej kategorii, albo np. test "długodystansowy" jednego? Trzeba pomyśleć, bo do tej pory były raczej opisówki. Jak dojdziemy do ładu, to te wątki, które będą odpowiadały do działu testów przeniesiemy. Do tego czasu niech zostanie tak jak jest. Ale rzeczywiście jest to sprawa do rozważenia. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Czy da się wprowadzić funkcję żeby można było wklejać posty z tekstem/obrazkami wyśrodkowanymi (funkcja CENTER w BBCode) ? Ale jeżeli ja jestem sam za nią to nie ma co kręcić, wytrzymam jakoś :mrgreen: przykład: adasddad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 28 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2010 Nie wiem o co Ci chodzi, ale się dowiem. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Dostalem PM i nie moge jej odczytac. Mam komunikat 1 prywatna wiadomość oczekuje, aż zwolnisz miejsce w folderze. Uwolnij wszystkie czekające wiadomości. Zostaną one rozłożone do różnych folderów, jeśli wolna jest wystarczająca ilość miejsca. Skrzynka oczyszczona, mam [ 16/50 Wiadomości (32%) ] Co to sie porobilo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja właśnie odczytałem i wysłałem wiadomość PM i nie ma u mnie żadnego problemu. Szynka spróbuj może wylogować się i powtórnie zalogować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja właśnie odczytałem i wysłałem wiadomość PM i nie ma u mnie żadnego problemu. Szynka spróbuj może wylogować się i powtórnie zalogować.Probowalem, dalej to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie wiem co może być. Zapytam magika ;) We wszystkich folderach skrzynki masz miejsce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi