szynka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Nie wiem co może być. Zapytam magika ;) We wszystkich folderach skrzynki masz miejsce? Oczywiscie, zrobilem porzadek i mam teraz tylko 4wiadomosci: Strona 1 z 1 [ 4/50 Wiadomości (8%) ] i dalej to samo :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Szynka, a tak zapytam... komunikat 1 prywatna wiadomość oczekuje, aż zwolnisz miejsce w folderze. Uwolnij wszystkie czekające wiadomości. Zostaną one rozłożone do różnych folderów, jeśli wolna jest wystarczająca ilość miejsca. dostałeś przy tak "zapełnionej" skrzynce - (32%) czy skrzynke czyściłeś dopiero po tym komunikacie? bo jeśli druga opcja to musisz nacisnąć "uwolnij wszystkie czekające wiadomości" albo "1 prywatna wiadomość" już teraz nie pamiętam, ale będzie się tekst podpowiadał jako link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Szynka, a tak zapytam... komunikat 1 prywatna wiadomość oczekuje, aż zwolnisz miejsce w folderze. Uwolnij wszystkie czekające wiadomości. Zostaną one rozłożone do różnych folderów, jeśli wolna jest wystarczająca ilość miejsca. dostałeś przy tak "zapełnionej" skrzynce - (32%) czy skrzynke czyściłeś dopiero po tym komunikacie? bo jeśli druga opcja to musisz nacisnąć "uwolnij wszystkie czekające wiadomości" Po komunikacie wyczyscilem. A gdzie jest ta funkcja "uwolnij wszystkie czekające wiadomości" bo tego nie moge znalezc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 najedź na ten tekst kursorem, powinno się podpowiedzieć jako link i wtedy uwolnią Ci się wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 najedź na ten tekst kursorem, powinno się podpowiedzieć jako link i wtedy uwolnią Ci się wiadomościJa................. dopiero teraz to zobaczylem :lol: bo to troszke niewidoczne ;) Juz wszystko jest ok :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 no to super 8-) też na początku się na tym złapałam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 A Ja mam pytanie: Jak można wysyłać/odpisywać na PW? Jakoś nie potrafię znaleść opcji "Odpowiedź". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pod wiadomością, po prawej stronie, dwa czarne prostokąty: quote - odpowiedz z cytatem reply - odpowiedz na wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brt Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 Pod wiadomością, po prawej stronie :shock: Wcześniej ich nie widziałem :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 19 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2010 z tego co kojarzę, opcja odpowiedzi na PW pojawia się dopiero po przywitaniu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowe Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 z tego co kojarzę, opcja odpowiedzi na PW pojawia się dopiero po przywitaniu ;) Czy ja wiem, mnie się nie pojawiła np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 z tego co kojarzę, opcja odpowiedzi na PW pojawia się dopiero po przywitaniu ;) Czy ja wiem, mnie się nie pojawiła np. Kurcze patrzylem na twoje konto i wsio wyglada oki wiec nie wiem czemu tak sie dzieje :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Maniek pisał, że chyba po trzecim poście będzie można odpisywać na PW (ja pamiętam, że od początku też nie mogłam). Kowe ma dać znać w temacie, czy działa, jak się "trochę" rozpisze na forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Coś jest nie tak z tymi pw.nie mogę odebrać 1. a skrzynka pusta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 22 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2010 Widzę, że ktoś mnie pogrubił. I innych czarnych;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Pewnie JJ :lol: dla kontrastu :lol: Dukan słabo działa, więc nas pogrubił :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Wchodzę na forum, klikam Nowe posty, wyskakują mi tematy, klikam na tytuł tematu - otwieram mi ten temat ale na pierwszej stronie. Nie dałoby się tak zrobić, że jak kliknę na temat, to mi otwiera na ostatnim nieprzeczytanym poście ? Na innych forach, z których korzystam jest właśnie tak - dla mnie jest to wygodne. Najeżdżam myszką, klikam kółko na temacie i dalej. A tak to trzeba celować na karteczkę ze strzałeczka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 to jest specjlane utrudnienie niestety dla Ciebie szynka...jest wieczór chcesz napisać głupoty- a tu hyc nie da rady trafić w strzałeczkę :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 To Ja sie bawilem kolorami a co nie podoba sie? Bo zmienie na turkusik :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Szynka ale nie musisz klikać w post. pod nazwą postu masz podane strony i klikaj na numer ostatniej i będzie git majonez...jak to pani Barbara z klatki b mówi ;) Sebba a można wybrać sobie kolor bo czarny nie podoba mi się :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 To Ja sie bawilem kolorami a co nie podoba sie? Bo zmienie na turkusik :lol:Mi się bardzo podoba. Czytelniej. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Kolory pozostaną, bo pstrokacizna jarmarczna ala majtki dody wyjdą :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Mariusz no i czar prysł :lol: Ale niech będzie, napewno widoczniej jest teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 23 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2010 Mozna na jakis inny kolor zmienic dajcie propozycje wiadomo niebieski i zielony odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janeczek Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 Można zrobić tak, aby linki otwierały się w nowych oknach? Z przyzwyczajenia zamykam sobie forum po kilka razy :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi