marctwain Opublikowano 16 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2010 Dobra, z obrazkami na razie spokój. Trzeba iść jakąś choinkę wyciąć na forum :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 może nie wygląd ale opcja "cytuj zaznaczone" obok "cytuje"- da radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Damian, a spróbuj tak: Jak już masz otwarte okno odpowiedzi, przewin ekran w dół i wybierz post z którego chcesz zacytować. Zaznacz tekst cytatu i kliknij "quote" w górnym prawym postu z którego cytujesz i gotowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Od tej chwili nie naliczają się posty z DyskoBandżo. Nikomu. :f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MetalMagnes Opublikowano 17 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2010 Wizytówki/obazki przy każdym dziale bardzo dobrze, że się pojawiły! :u :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 20 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2010 Co wy na temat "Nasze Auta" - pokazalibyśmy nad czym często siedzimy, o co dbamy, czym się wozimy... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacek _b Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 wygląd forum idzie w dobrym kierunku , dla mnie jeszcze jak zlikwidujecie te " wieśniackie " ikony przy działach i będzie git , mało to profesjonalne ( przepraszam że kogoś może obraziłem ) , im bardziej stonowane kolory i schludniej tym lepiej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Te ikony właśnie kiedyś obgadywaliśmy i większości się pomysł podobał. Może i trochę pstrokato teraz to wygląda ale pewnie bedzie to ogarnięte przez mądrzejszych ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 wygląd forum idzie w dobrym kierunku , dla mnie jeszcze jak zlikwidujecie te " wieśniackie " ikony przy działach i będzie git , mało to profesjonalne ( przepraszam że kogoś może obraziłem ) , im bardziej stonowane kolory i schludniej tym lepiej .Co w tym nieprofesjonalnego? Poza tym sami amatorzy wkoło. Nie obrażaj wieśniaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A gdzie jest przycisk - pokaż posty nie przeczytane/od ostatniej wizyty? Nowy wygląd na + tylko znów trzeba sie przyzwyczajać :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Monika_ Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 A gdzie jest przycisk - pokaż posty nie przeczytane/od ostatniej wizyty?po działem "aktualne topiki" są odnośniki: Wątki bez odpowiedzi • Nie masz nieczytanych postów • Nowe posty • Aktywne wątki jak się pojawią nowe posty to zamiast "Nie masz nieczytanych postów" będzie "nieczytane posty" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 23 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2011 Nieczytane posty albo nowe posty, dla mnie jedno i to samo, jedynie inaczej sformułowane :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 21 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2011 Co wy na to, żeby np. po godzinie 22 tło forum zniemiało się na ciemniejsze?. Tak jest naprzykład na Vwzone i jest to wg mnie bardzo fajna sprawa. Nie wali tak po gałach jak wszędzie do okoła w pokoju jest ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Mnie te ikonki obok tematów się podobają, ogólnie ładne to forum. Z tym zmieniającym się kolorem po 22, o którym pisze DaV to ciekawy pomysł :u , nie spotkałem się z tym jeszcze... Zauważyłem, że licznik postów coś nie nabija :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 szekles nabija licznik ale z tego co pamiętam to tych z Hyde Parku chyba nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Tak, nie nabija z wątków powiedzmy, mało merytorycznych. HP, Powitania. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AG80 Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 Aha! ...a tak sobie chciałem ponabijać postów, ech :f ...ale co się musiałem nakombinować, żeby odblokować PW to hoho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
capricorn Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sorry że tu ale nie chciałem zakładać nowego wątku. Jak włączyć opcję powiadamiania na e-mail o kolejnym poście w topicu? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 11 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Na samym dole forum, pod oknem odpowiedzi i nawigacją gdzie powrócić jest przycisk 'obserwuj'. Zdaje się, że to to ;) Ewentualnie poproś kogoś, żeby puścił Ci pm-kę jak będzie coś nowego :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 jakoś nie ogarniam tego wyglądu forum ... nie mogę się przyzwyczaić choć już dużo różnych templatek "przeleciałem" Uwagi: 1. Za dużo emotek przy szybkiej odpowiedzi 2. Czytając temat numeracja stron powinna być przez szybką odpowiedzią IMO a nie pod 3. tłumaczenie przycisku "POSTREPLAY" 4. Ograniczyć wielkość (wysokość) obrazków w podpisach - czasami ciężko się połapać co zdjęciem jest a co podpisem :D 5. Klikając na posta w "Aktualne topiki" fajnie by było aby linkowanie było do ostatnio przeczytanego wpisu a nie tylko do strony ostatnio czytanej 6. inne ... napisze jak coś znajdę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 6. inne ... napisze jak coś znajdę :)Ty juz nic nie szukaj bo mozesz bana dostac za zly wplyw na zycie foruma :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 6. Przydała by się możliwość wyśrodkowania np zdjęcia w poście :) 7. Szukam dalej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 19 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2012 Z 3 i 4 sie zgadzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
myszakr Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 po jakim czasie można pisać PW, bo chciałem coś do minetoo napisać a tu brak PW :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Możesz pisać PW.. :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi