Jump to content

Kosmetyki mariost-a

mariost

Recommended Posts

Mój mały zestaw zawiera na razie to co najpotrzebniejsze do utrzymania "foczki" w należytym stanie. Powoli poszczególne komponenty zaczynam zamieniać na te bardziej profesjonalne polecane na forum. Lecz to co jest na razie wystarcza do pielęgnacji mojego a ostatnio także i braci samochodów. Na zdjęciach brakuje resztki samplera wosku Lusso Oro ( 60ml-wytrzymał 5 aplikacji ) kilku mikrofibr i fluffy-ego, które akurat się prały ponieważ w sobotę robiony był pierwszy etap zabezpieczenia zimowego ( Lime Prime+Colli ), no i maszyny , którą już przedstawiałem w odpowiednim dziale. Niestety nie wolno mi zachorować na tzw. "zbieractwo" :D ponieważ mam w tej chwili inną "bezdenną skarbonkę". Więc trzymam się systemu; "...kiedy jedno się skończy to następne się zaczyna..."

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

Dołączona grafika

...organizer do mycia...

Dołączona grafika

...sposób przechowywania...

Dołączona grafika

...no i coś dla zmysłu zapachu do wnętrza...

Dołączona grafika

...póki co tylko tyle :) ...lecz myślę, że w miarę upływu czasu zacznie przybywać zabawek ponieważ detailing to dla mnie teraz główne hobby i pewnego rodzaju ucieczka od codzienności ;) Pozdrawiam

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ciekawe jak długo ta zasada będzie się utrzymywać ;]

...jest wiele produktów, które już na prawdę chcę mieć... :) (...dzięki temu forum na marginesie...), stać mnie na nie raczej no ale niestety wpierw muszę wypełnić inne priorytety, więc mam nadzieję, że niebawem jakiś "detailingowy diabełek" odwiedzie mnie a przede wszystkim moją żoncię od trzymania się tej zasady... :D

U mnie to nie funkcjonuje :P

U mnie padła gdy kupiłem FK #1000

...zazdroszczę Wam... :mrgreen: :D

• 3 months later...

Podobno piana biedna

...tak, wiem, że słabo pieni się, czytałem wcześniej tutaj, wziąłem bo dostałem go w tej samej cenie co np. Megs GC...odbierałem osobiście w Temachem i z ręcznikiem wyszło 65plnów...:)

Wlasnie a do teo nie masz szamponu SNB

...ale bede miał :D ...nie mam bo mi nikt nie proponował :D ...

jakie pH ma ta piana?

... Dżeju nie mam pojęcia, etykieta nic nie mówi, trza by zbadać, mam blisko i dlatego zaopatruję się u nich. Pojechałem po pianę VP ale akurat nie mieli. Oczywiście przekonywano mnie, że jest "neutralna", panu się nawet powiedziało, że to produkt bliżniaczy do piany Autobrite (...konsystencję po aplikacji zachowuje nawet dosyć podobną...) Cóż - będzie pogoda, będą testy, wyjdzie wszystko "w praniu" ... ;)