mariost Opublikowano 24 Stycznia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2012 Ile m wąż? Mógłbyś zdradzić gdzie i za ile kupiłeś? ...wiesz co, że nie wiem dokładnie - standardowy taki...został mi ze starej myjki (Karchera) takiej małej wraz z pistoletem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 ... http://desmond.imageshack.us/Himg190/scaled.php?server=190&filename=dsc01001qm.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 SAS będziesz zadowolony :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 SAS będziesz zadowolony :uDokładnie. Również z żółtego pada. Bardzo go lubie :u CL68PC też nie jest zły, choć na temat wytrzymałości nic nie powiem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 CL68PC...dostałem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 ...tak w ogóle to SAS - z "premedytacją" bo mi plastiku z przodu przybyło :) (spryski i dokładka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 Zgadza się, SAS bardzo fajny produkt tylko...użyłem go raz i butelka jakoś pękła i wylał się dziad :cry: Ale oczywiście wina była moja bo postawiłem go tam gdzie nie powinienem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireman_marcin Opublikowano 2 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2012 I kropelkuje bardzo ładnie :u No tak o dokładkę wypada zadbać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 15 Marca 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 ... http://desmond.imageshack.us/Himg41/scaled.php?server=41&filename=p3150177.jpg&res=medium :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Sie widza kolega rozkręca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 15 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2012 Teraz to będzie kropelkowanie :) gratulacje mario. :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Moje tylko Finale i Cherry - to drugie to "wina" :D takiego jednego co osobiście mi chwalił (szakal ;) ) i takiego drugiego (minetoo ;) ) co pokazuje "jakieś" odpicowane Laguny - co sie w jedne niedziele sprzedają :)) - a w ogóle nie miałem Cherry w planach, ale przyda sie bo nie mam glaze-u :u ...reszta to zakupy dla kolegi - ale nie omieszkam se plasterek Nattysa na kromke odkroić :D i wpiernicze z tym jogurtem wiśniowym :)) http://desmond.imageshack.us/Himg100/scaled.php?server=100&filename=zdjcie0093u.jpg&res=landing PS. właśnie zauważyłem (paczke żona odbierała), że przyszedł Polish zamiast Compound - trza bedzie wymienić :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 20 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2012 :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 ...jeszcze litr świeżego "śmierdziela" do felg zanabyłem też wczoraj ;) http://img43.imageshack.us/edit_preview.php?l=img43/4733/dsc01041rp.jpg&action=rotate°ree=-90&r=0.2191785912827432 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Inwentaryzacja :D : Uzupełniłem stany piwniczne i postanowiłem remanent zrobić bo już sam nie wiedziałem gdzie, czego, ile. Kupa wysłużonych małych i dużych padów oraz BP, wiadra, myjka B&D z dopasowanym wężem Karcher do pianownicy PA i odkurzacz, pasty 3M i jakieś tam różności - walają się gdzieś w domu rodzinnym w garażu. Ja sprzątnąłem piwnice u siebie w mieszkaniu: Na początek bańki do targania wody na bezdotyk i łopata na zimę do odśnieżania foki już przygotowana :D : Burdelik delikatny :D : Wiadomo, że żeby coś czasem porządnie umyć to trzeba to najpierw rozkręcić : W tym uniformie na bezdotyku wyglądam zapewne jak bałwan [rotfl] ale za to mogę myć w garniaku : Nawet takie cudo z Lidla jeszcze z czasów Tempo i Plaka wyniuchałem...drze lakier aż do kości [rotfl]: Maszynka i jakieś pady, filce, futra, BP, papiery, halogen itd. : Pędzle, szczoty, jakieś aplikatory, rękawice ... : ...spakowane to to w taką torbę poręczną : To ostatnio przyjszło - uzupełniłem to co się pokończyło przy okazji zakupu zaprawki u Nowickich: Szmaty, aplikatory : ...spakowane : Smary, odrdzewiacze, płyny do szyb, pianownice, opryskiwcze, zmywacze, IPY i sam nie wiem nawet co tam jeszcze ;) : Badziewie jakieś, testerki, pierdółki, glinki, tlenek ceru : Piany, szampony, coś tam od Megsa: Pasta, cleaner, glaze, wosk od Insty a w słoiku po dżemie Black Hole ( :D będzie więcej takich śmiesznych opakowań) : Coś tam do wewnątrz i inne badziewia : Plastiki, felgi, koła, tary i smoła :D : ...widać tam też mój ulubiony sprzęt :) nazywam go "jamnik" - odkurzacz samochodowy - jest ze mną chyba z 10 lat, ogarniał wnętrze podczas różnych podróży... Woski otwarte - co by nie było, że nie używane :) : (w słoiku po gumie do włosów :D - Nattys Blue) Coś tam jeszcze :) : (w słoiku po kremie Bambino - Carbon :D ) Spakowałem to : ...wpierniczyłem spowrotem do piwnicy: ... i poszedłem na browarka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No jest graciarnia :D :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 O prosze ile sie tego nazbieralo...ale te woski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ...no na razie tak - jest graciarnia...ale już nie długo: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ...ale te woski...Jeśli chodzi Ci o to, że siedzą w tej piwnicy - to nie, nie siedzą - nic, czemu nie sprzyjają warunki tam panujące - tam nie siedzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 ...ale te woski...Jeśli chodzi Ci o to, że siedzą w tej piwnicy - to nie, nie siedzą - nic, czemu nie sprzyjają warunki tam panujące - tam nie siedzi ;) Nie, wygladaja jak domowa produkcja... a co do chalupki to fajno bedzie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 wygladaja jak domowa produkcja...no w takich cudach mi przysyłają =)) biore testery od kogo popadnie - całych nie kupuje bo chce se jak najwięcej popróbować a i tak bym ich nie przerobił do końca żywota, bo przecie ino jedno te auto do smalcowania mam na razie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 No masz racje, ale z drugiej strony te "zrob to sam" nie zawsz orginalnym odpowiadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 21 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Marcin - pilnuję, żeby były łyżeczkowane a nie przetapiane ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 Ok. A mogli by wszyscy semple robic i by po klopocie bylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 21 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2012 mariost dobry stuff, temperature mają odpowiednia;) :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi