JJ. Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Opowiedz coś o QD Nu Finish i szamponie Nigrina z turbo karnałbą. No i co tam u małżonki? Też byś coś pokazał.. ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 mariost garaż projektowany już w czasie detailerskiej choroby? może warto jeszcze poszerzyć/przedłużyć? :)) A kolekcja konkretna sie uzbierała, gratulacje tym większe że takie warunki nie sprzyjają takim obfitym pracom :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Opowiedz coś o QD Nu Finish i szamponie Nigrina z turbo karnałbą.miażdżą cyce =)) mariost garaż projektowany już w czasie detailerskiej choroby? może warto jeszcze poszerzyć/przedłużyć?wyobraż sobie, że trafiłeś niebywale - ponieważ geodetka pomyliła się przy tyczeniu o cały metr - nie odbiła sobie na taśmie miary wykusza, który jest po drugiej stronie i tym samym garaż jest o 1m szerszy - co wyszło BTW już po wykonaniu fundamentów w ziemi - zrobiłem zmianę i tak już zostanie. Tak, że na tańcowanie ze ślifierą bede miał kupe miejsca :mrgreen: Też byś coś pokazał..pląta sie gdzieś po bezdotykach :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Normalnie geodetkę byś pogonił, a tak to zarażony jej podziekowałeś (lub nie :lol: ) Ładna Foczka =)) , mówię oczywiście o .... Foczce \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 miażdżą cyce =))Pytałem poważnie 8-| A zdjęcie foczek już widziałem, mówiłem o aktualizacji w temacie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Pytałem poważnieAha. to sorry. Jeśli chodzi o Nigrina to wiem, że dobrze domywa brud a zwłaszcza muchy-dodawałem sobie go do pian albo po prostu aplikowałem pianownicą i zmywałem rękawicą płukając w jednym wiadrze panel po panelu. Tylko w ten sposób jakoś tam sie pienił, poślizgu specjalnego tez chyba nie miał a blasku jaki pozostawiał to szczerze nie pamiętam - generalnie - typowy after market, szału ni ma ale jako taki podstawowy szampon to ok. Ph nie wiem jakie ma ale colleżke po kilku myciach załatwił. Pachnie chemicznie. Nu Finish Instant Detailer - została mi jeszcze tylko resztka i ostatnio ją oglądałem w szklance-zauważyłem że się znacznie rozwarstwił tzn. woda osobno i takie białe grudy osobno. Po wstrząśnięciu - na chwilę się to łączy ale po jakimś czasie jest tak samo - chyba sie starzeje. Mam kilka zdjęć po jego użyciu chyba : http://img138.imageshack.us/edit_preview.php?l=img138/1551/dsc00372cl.jpg&action=rotate°ree=-90&r=0.7319963700742125 http://img69.imageshack.us/edit_preview.php?l=img69/7498/dsc00373xs.jpg&action=rotate°ree=-90&r=0.5178963977790053 ...i jakieś tam zdjęcie gdzie cosik sie świeci ale to nie za obiektywne ;) : ...czyli tyłka nie rwie też :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 mówiłem o aktualizacji w temacieRobie to tylko dlatego żeś jest moderator :D a tego trzeba słuchać :D Masz "dupiarzu" jeden (żartuję i mam nadzieje że się nie pogniewasz): ... ta foczka jest lepsza od tamtej bo nie starzeje sie tak szybko jak tamta niebieska :lol: ... i nie rdzewieje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 12 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Dżordż dotarłszy : :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 12 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Ooo.. Zaczęli robić go z Europejską wtyczką :u Wiela pan dał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 13 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2013 Fajno, jak bedziesz sie bawil to napisz jak sie sprawuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Sie obiekt smalcowania sie zmienił sie : ...ale kolor został :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 No no no no no :ymapplause: Więcej info po prosze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Fiuuuu.... :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ale zobacz jaki skromny zamiast dać fotkę co jest pod maską to on nam błotnik pokazuje i felgę. Więcej info więcej fotek ! \m/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Ale zobacz jaki skromny zamiast dać fotkę co jest pod maską to on nam błotnik pokazuje i felgę.Ale My i tak wiemy o co kaman :ymdevil: Na pewno więcej fotek i kilka dodatkowych słów konieczne :-! Ale ... furka miażdży jajca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Oj pewnie jeszcze nie kupił ;) tylko tak wrzucił zdjęcie albo kolega wpadł na detailing więc przy świrował. ^:)^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 co jest pod maskąboxer :p więc przy świrował.o to to ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jeździłeś już? Czy tylko myłeś? ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariost Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 hawk-eye WRX 2.5T 2007r. 47kkm około 250KM 370Nm PS. przyjrzyj się Jankos dobrze zdjęciu to może skojarzysz fakty :p ... ...a nie siej propagandy :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Taaak kojarzę, no cóż pogratulować :-bd i pewnie powiesz że czapkę groszy kosztował? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sivy Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 zmień te felgi :twisted: poza tym również gratulki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 :u jak dla mnie klasyka gatunku. Szerokości życzę :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blaszczu Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Jedno z moich motoryzacyjnych celów - gratuluję ;) Wrzuć więcej fotek, o relacji jakiejś ciekawej nie wspomnę :f I tak jak sivy pisze - zmień te felgi bo zalatują "chinolem" strasznie. Poza tym pozazdrościć! :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankos Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A to nie są ori felgi od Subaru? :-?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Mechanicznie i pomruk silnika,gwizd turbinki wzór. :u Elementy wnętrza szmelc. :( Nie mniej chciałbym taki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi