mar_1981 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 My juz w domu. Bawcie sie dalej a ja ide na PYK teraz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Ja też już w domu, jakoś smutno wychodzić przed 18, kiedy imprezka się rozkręca :mrgreen: a większość po kątach patrzy gdzie by tu usiąść. Pozdrawiam wszystkich, tych co nie znałem chętnie poznałem, a tych co znałem chętnie zobaczyłem znowu. No bym zapomniał o najważniejszych atrakcjach łikendu - tortu od ekipy we're4DETAILING - fajny i pyszny, oraz zmysłowych cycuszków do miętoszenia dla naszego solenizanta Sebastiana. Ale był zdziwiony =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Tez już dotarłem :) Jak zwykle impreza super, kupa śmiechu ;) Raz jeszcze emerycie wszystkiego NAJ , tortcisko :u Foty co napstrykalem z psucia JJ i naprawy Szynki jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 I my już jesteśmy w domu i bardzo dziękujemy za spotkanie :D jak zwykle bardzo miło i wesoło spędzony czas! Do następnego... mam nadzieję. Ekipie SNB dZiękujemy za organizację, Boohalowi za bardzo miły prezent, warszawskiej reprezentacji za wspólną podróż, we're 4 detailing za płytkę i WSZYSTKIM za spotkanie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 małe spy foto z dzisiejszego zakończenia sezonu w Łodzi thx to we're 4 DETAILING: a czy Ty jadłeś kiedykolwiek jakiegoś FLEXa? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sohers Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Musiał być pyszny =p~ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Panowie ale BP wiekszy od pada :lol: Ale mnie zazdrosc zrzera :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 s.martino napisał(a): Panowie ale BP wiekszy od pada :lol: Ale mnie zazdrosc zrzera :( się czepiasz szczegółów :lol: to popatrz na nowe zastosowanie Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A tam sie czepiam...musze sam siebie przekonac ze nic ciekawego taki spot.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 no chyba że tak, jak rozumiem to nie udało Ci się połączenie w miarę dobrego znaleźć ? a tu film co by byś nie żałował =)) 0Nj0Ovrlg6w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s.martino Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Polaczenie, bylo, ale w niedziele po poludniu mam bardzo warzne spodkanie i chcialem przesunoac, Ogi plan to bylo wracac w poniedzialek rano. Niestety nic wolnego w niedziele nie bylo....ale jest plus, bo se bilety na lot do KRK moge zamienic...czyli miszcza jode w akcj bede mial okazje obejrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 A tam z takim spotem ...nudy :-q Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Dzieki ogromne wszystkim szczegolnie dla mojej Kasi i chlopakow cukiernikow ;) za doskonale zrobiona niespodzianke , tort genialny :u :u :u :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tfelek Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Dziekuje bardzo za Spota , poznanie nowych Twarzy , zobaczenia i porozmawiania osobiście z wieloma osobami.. Tort super:) zapraszamy teraz na warszawskie spoty.. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 . SNB SWEDEN napisał(a): Dzieki ogromne wszystkim szczegolnie dla mojej Kasi i chlopakow cukiernikow ;) za doskonale zrobiona niespodzianke , tort genialny :u :u :u :u Widzisz diadek. Najlepsze sa niespodzianki ;) kobitke masz super i Wiolka rowniez :-bd przygotowanie zarelka dla dla takiej ilosci wyglodnialei dziczy to wyzwanie ... :) Ale powiem ci szczerze ze Polit jako stroz kosmetykow...slabo to widze :lol: Kermit w kamperze swoim spi? :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Również dzięki wszystkim :D czekamy na foto ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 24 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 mar_1981 napisał(a): . Cytat Dzieki ogromne wszystkim szczegolnie dla mojej Kasi i chlopakow cukiernikow ;) za doskonale zrobiona niespodzianke , tort genialny :u :u :u :u Widzisz diadek. Najlepsze sa niespodzianki ;) kobitke masz super i Wiolka rowniez :-bd przygotowanie zarelka dla dla takiej ilosci wyglodnialei dziczy to wyzwanie ... :) Ale powiem ci szczerze ze Polit jako stroz kosmetykow...slabo to widze :lol: Kermit w kamperze swoim spi? :lol: :lol: opcja się zmieniła , minetoo, bohal,kermit,szynka,bobas zostali na noc w naszej grocie, i się zastanawiam co zastane w poniedziałek :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 już wam i im zazdroszczę :( :( :( szynka wszystkie apc wypije a mineto glinki powcina 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 in da hałs ja też :f :u Jednym zdaniem BYŁO GRUBO :lol: Ciekawe jak Szynkowóz do rana wytrzyma :lol: :lol: :lol: Michu79 dzięki za wspólną podróż :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 smartino żałuj i tyle, poza tym felgi sie przejechały dla Ciebie do Łodzi i come back.... Bezpieczniki wybijały już około 14 ;) Szynka vel boczek pilnuje civica ;) Ogolnie było mega i pozdrowienia dla wszystkich :) Kompromitujacy materiał video zaczynamy wrzucac od jutra :) Wojtek również dziękuje w 2 zawsze weselej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Kupa wariatów :D Miło było poznać osobiście bo niektórych to na tel. znałem już od lat a nie było okazji się spotkać ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elf Opublikowano 24 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2012 Również dziękuje za świetne spotkanie, za tort, za kanapki i smalczyk 8-) Imprezka była przednia :u Miło było poznać wszystkich których poznałem, do następnego :-bd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 zaś jo mom gasić? :( ciekawe jak tam snb studio 8-} 8-} Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 damianese napisał(a): zaś jo mom gasić? :( ciekawe jak tam snb studio 8-} 8-}Ja zgaszę :ymhug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michal88 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Pozdrawiam wszystkich, ktorym los intalacji elektyrcznej nie był obojętny. A w szczególności, Panów od wysokich napięć. Kiedy następny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi