sprinter Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A z tyłu bebzol Sprintera ;) Ja sem był główny kamerista :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 https://www.facebook.com/media/set/?set=a.435169806542348.100777.408842595841736&type=1 Nasza galeria! ...a materiał wideo jest genialny. Zastanawiam się czy najpierw podać nr konta a później opublikować czy na odwrót :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ło matko muszę na dietę iść bo wyglądam jakbym głowę do ula wsadził =)) Dobrze że słabo mnie widać :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ekipa z południa dojechała. Bardzo dziękuję za gościnę i kolejne nieco szalone spotkanie :u Marco ma wywrócony przez kilku światopogląd i zaszył się w ciemnościach celem kontemplacji i weryfikacji sensu życia =)) Szynka zmieniony w boczuś stracił najpierw maskę a rano po odpaleniu lamp HQI powiedział że już jedzie i...słuch o jego aucie zaginął :lol: Bezpieczniki mimo wielkiej akcji naprawczej i sporej ilości elektryków nadal wykazują dysfunkcję i wymagają ponownego gruntownego remontu na wiosnę :ymdevil: Wiolka przytulona :mrgreen: JJ pierwszy raz złapał maszynę :D Material foto/video przynajmniej ten co mam ja chyba zostanie spakowany w stalową skrzynię i wrzucony do morskiej odchłani, tego reszta świata mogla by nie przeżyć :shock: Było doskonale :ymapplause: :ymapplause: Klucz oddany na portiernie ale po co klucz jak bram nie ma :roll: 8-} Tort wspaniały :ymapplause: Co zaszło w SNB niech pozostanie w SNB :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Material foto/video przynajmniej ten co mam ja chyba zostanie spakowany w stalową skrzynię i wrzucony do morskiej odchłani, tego reszta świata mogla by nie przeżyćserwerek z hasełkiem i PW do tych co byli :) w imię Co zaszło w SNB niech pozostanie w SNB :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pavlik Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Również dzięki za spota...fajnie jest poznać ludzi i wymienić kilka zdań na "żywca" a nie tylko poprzez klawisze ;) Kilka foto ode mnie: https://plus.google.com/photos/114771278987994220027/albums/5814734059493512241?authkey=CLjGkab3msHQ6AE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 taaaaaak video zwłaszcza po 19 ;) =)) Podziękowania dla KERMITA za wodę myślę że ją wykorzystam w sposób właściwy - reszta dziś ją spiła lecząc awarię bezpieczników :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Marco ma wywrócony przez kilku światopogląd i zaszył się w ciemnościach celem kontemplacji i weryfikacji sensu życia =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 taaaaaak video zwłaszcza po 19 ;) =)) Podziękowania dla KERMITA za wodę myślę że ją wykorzystam w sposób właściwy - reszta dziś ją spiła lecząc awarię bezpieczników :)) Uwaga! Picie TEJ wody na własną odpowiedzialność 8-x ! Jako że jak to powiedzieć ostatni zgasiłem światło uspokajam całą ekipę SNB że w poniedziałek będą mieli gdzie i czym pracować O:-) -Umyliśmy maskę auta Szynki IPA... x_x -Jadąc do Łodzi A1 lepiej mieć pełny bak i pusty pęcherz - Zamawiając pizzę można zdechnąć z głodu i ze śmiechu =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobas Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie Szacun, zlałem się w gacie w pewnych momentach ze śmichu. Ekipa We`re4detailing nie ma chu..a potrafi maskę doprowadzić do perfekcji. Marco weźmie papierek Tysiąc Pincet, później Urban One-Step i malinka. Boczuś, nić się nie bój HDC wszystko pokryje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Marco ma wywrócony przez kilku światopogląd i zaszył się w ciemnościach celem kontemplacji i weryfikacji sensu życia =)) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D :D :D ;) Pierdziele ,ją już z Wami nigdzie nie jeżdżę :p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Boczek już dawno jest ale teraz się moge "zameldować" :) Dzięki Arek i Mihoo za zmiena nicka :lol: Dzięki wszystkim za kolejnego udanego spota ;) Szynkowóz dostał szuwaxem po masce. Potem ktoś to wypalcował. Ogólnie auto do kasacji :PNo, Ty i boohal daliscie popis pijaki :ymapplause: . Tak samo jak ktoś z lusterkiem... no nic, szkody muszą być 3:-O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ciesze sie ze wszyscy dotarli do domow w calosci , jeszcze chcialem Kasi podziekowac za wlozony czas co by nam mimo wszytsko male co nie co trafilo do zoladkow :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ja również dziękuję wszystkim za fantastycznego spota a szczególnie ekipie SNB za organizację i przygotowania wszystkiego ... było MEGA, dzieki :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yukon Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 to kiedy kolejny? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 trzymam kciuki, by to było na wiosnę, w SNB Macierzysz koło wsi Warszawa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Seba konkurencję nam pod nosem planujesz otworzyć? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Seba konkurencję nam pod nosem planujesz otworzyć? :DJa nic nie wiem :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie, dostałem maila od klienta który kilka razy coś u nas zamawiał, że zastał dzisiaj auto w takim stanie i nie wie co z tym zrobić. Dziwny zbieg okoliczności że klient jest z Łodzi i wiem że mieszka w okolicach SNB, bo nawet odbierał od Seby towar. Brał ostatnio zaprawkę, ale ktoś go ubiegł zanim się za to zabrał :shock: Chyba następnym razem zrobimy spota w jakimś zamkniętym obiekcie, ewentualnie na środku pola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie, dostałem maila od klienta który kilka razy coś u nas zamawiał, że zastał dzisiaj auto w takim stanie i nie wie co z tym zrobić. Dziwny zbieg okoliczności że klient jest z Łodzi i wiem że mieszka w okolicach SNB, bo nawet odbierał od Seby towar. Brał ostatnio zaprawkę, ale ktoś go ubiegł zanim się za to zabrał :shock: Chyba następnym razem zrobimy spota w jakimś zamkniętym obiekcie, ewentualnie na środku pola. Moze Polit mu wczoraj zaprawki robil =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Pierdziele ,ją już z Wami nigdzie nie jeżdżę :p taaaa, a gdzie ty będziesz jadł taki smalec z ogórkami :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adm Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Właśnie, smalec :u Dziękuje ekipie z SNB za zorganizowanie spota :ymapplause: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 No, smalecccc! Kasia mnie namówiła i mniam, ale wszystko pyszne, a te ciasta ^:)^ Wysoki poziom żywienia na zajęciach w SNB ;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonnes Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ale zazdroszczę tym co byli 8-x Seba, Lekko spóźnione ale z całego serca STO LAT!!! :ymparty: :ymparty: :ymparty: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 CZekaj czekaj jakas czerwona maska była katowana w środku :) Czyżby nocne zajęcia?? Boczek przyznaj sie musiałeś odreagować civica :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi