Skocz do zawartości

Spot SNB Łódź

SNB SWEDEN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Ekipa z południa dojechała.

Bardzo dziękuję za gościnę i kolejne nieco szalone spotkanie :u

Marco ma wywrócony przez kilku światopogląd i zaszył się w ciemnościach celem kontemplacji i weryfikacji sensu życia =))

Szynka zmieniony w boczuś stracił najpierw maskę a rano po odpaleniu lamp HQI powiedział że już jedzie i...słuch o jego aucie zaginął :lol:

Bezpieczniki mimo wielkiej akcji naprawczej i sporej ilości elektryków nadal wykazują dysfunkcję i wymagają ponownego gruntownego remontu na wiosnę

:ymdevil:

Wiolka przytulona :mrgreen:

JJ pierwszy raz złapał maszynę :D

Material foto/video przynajmniej ten co mam ja chyba zostanie spakowany w stalową skrzynię i wrzucony do morskiej odchłani, tego reszta świata mogla by nie przeżyć :shock:

Było doskonale :ymapplause: :ymapplause:

Klucz oddany na portiernie ale po co klucz jak bram nie ma :roll: 8-}

Tort wspaniały :ymapplause:

Co zaszło w SNB niech pozostanie w SNB :mrgreen:

Material foto/video przynajmniej ten co mam ja chyba zostanie spakowany w stalową skrzynię i wrzucony do morskiej odchłani, tego reszta świata mogla by nie przeżyć

serwerek z hasełkiem i PW do tych co byli :)

w imię

Co zaszło w SNB niech pozostanie w SNB :mrgreen:

taaaaaak video zwłaszcza po 19 ;) =))

Podziękowania dla KERMITA za wodę myślę że ją wykorzystam w sposób właściwy - reszta dziś ją spiła lecząc awarię bezpieczników :))

Uwaga! Picie TEJ wody na własną odpowiedzialność 8-x !

Jako że jak to powiedzieć ostatni zgasiłem światło uspokajam całą ekipę SNB że w poniedziałek będą mieli gdzie i czym pracować O:-)

-Umyliśmy maskę auta Szynki IPA... x_x

-Jadąc do Łodzi A1 lepiej mieć pełny bak i pusty pęcherz

- Zamawiając pizzę można zdechnąć z głodu i ze śmiechu =))

Boczek już dawno jest ale teraz się moge "zameldować" :)

Dzięki Arek i Mihoo za zmiena nicka :lol:

Dzięki wszystkim za kolejnego udanego spota ;)

Szynkowóz dostał szuwaxem po masce. Potem ktoś to wypalcował. Ogólnie auto do kasacji :P

No, Ty i boohal daliscie popis pijaki :ymapplause: . Tak samo jak ktoś z lusterkiem... no nic, szkody muszą być 3:-O

Panowie, dostałem maila od klienta który kilka razy coś u nas zamawiał, że zastał dzisiaj auto w takim stanie i nie wie co z tym zrobić. Dziwny zbieg okoliczności że klient jest z Łodzi i wiem że mieszka w okolicach SNB, bo nawet odbierał od Seby towar. Brał ostatnio zaprawkę, ale ktoś go ubiegł zanim się za to zabrał :shock:

Dołączona grafika

Chyba następnym razem zrobimy spota w jakimś zamkniętym obiekcie, ewentualnie na środku pola.

Panowie, dostałem maila od klienta który kilka razy coś u nas zamawiał, że zastał dzisiaj auto w takim stanie i nie wie co z tym zrobić. Dziwny zbieg okoliczności że klient jest z Łodzi i wiem że mieszka w okolicach SNB, bo nawet odbierał od Seby towar. Brał ostatnio zaprawkę, ale ktoś go ubiegł zanim się za to zabrał :shock:

Dołączona grafika

Chyba następnym razem zrobimy spota w jakimś zamkniętym obiekcie, ewentualnie na środku pola.

Moze Polit mu wczoraj zaprawki robil =))