Skocz do zawartości

Spot SNB Łódź

SNB SWEDEN

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 540
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Srimlajner masz przerąbane. Na sobotę wypisz sobie urlop.

Impreza świetna. Wkońcu wiem kto jest kto.

Cieszę się, że tort smakował. Dodam tylko, że prace nad nim trwały od środy. Wykonany został w cukierni Krzyżan w Luboniu . Szwagier ktory się tym zajął jest podobnym świrem jak my.

Zdjęcia i film są ale nie mam głowy żeby odpadlić kompa.

Pełną relacje wrzucę na naszym fb.

Dziękuje za spotkanie i pozdrawiam WSZYSTKICH.

p.s. Kiełbasa rewelacyjna !!!

Kermit ta woda jest dobra na kaca?

Ojjj Pany !! Spot MEGA :u :u :u :u :u :u

Dziękuję wszystkim ;) Miło poznać było nowych i zobaczyć "stare" znane twarze :D

A bezpieczniki to już wiadomo ....... :D ......... MEGAAAAAAAAAA :D :D :D

Marco .............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :u

Do zobaczenia jak najszybciej ;)

Pięknie dziękujemy za tak liczne przybycie! Wielkie podziękowania dla elektryków-amatorów, którzy pomagali mi dojść do ładu z instalacją. Miejscówa przeszła prawdziwe chrzciny, biedni klienci nie mają pojęcia co tam się wyrabiało. Szczególnie w nocy w love-wagenie kermita :lol: Jednak dobrze zrobiliśmy, że auto klienta przestawiliśmy do innego garażu :)

Należałoby podjechać na Rewolucji sprawdzić czy budynek jeszcze stoi. Tyle, że z bezpiecznikami walczyłem do 5 rano, więc nieprędko będę mógł wsiąść do auta ;)

biedni klienci nie mają pojęcia co tam się wyrabiało. Szczególnie w nocy w love-wagenie kermita :lol: Jednak dobrze zrobiliśmy, że auto klienta przestawiliśmy do innego garażu :)

Należałoby podjechać na Rewolucji sprawdzić czy budynek jeszcze stoi. Tyle, że z bezpiecznikami walczyłem do 5 rano, więc nieprędko będę mógł wsiąść do auta ;)

Seba czy ja mam po co do firmy jechać w Poniedziałek :-ss :-ss :-ss :shock:

Czyli następny spot jak będzie to biorę torbę z narzędziami i naprawimy wam tą elektrykę :lol:

Jednak dobrze zrobiliśmy, że auto klienta przestawiliśmy do innego garażu

To była najlepsza decyzja wczoraj =))

A jak samochód Szynki bo podobno wczoraj miał jakieś przygody 8-}

Wiolka szatan jesteś :shock: :u