mar_1981 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Bezpieczniki wybijały już około 14 Ale o elektryka nikt nie pytal ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Marcin no nie pytali bo oni amatorsko rozPYKiwali problemy bezpieczników :lol: Polit wczoraj był mistrzem :D nie mógł biedaczysko przyjąć do siebie że Czarek już pojechał :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 opcja się zmieniła , minetoo, bohal,kermit,szynka,bobas zostali na noc w naszej grocie, i się zastanawiam co zastane w poniedziałek :D u kurde ... zastaniesz szlaban wjazdowy i zgliszcza =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Srimlajner masz przerąbane. Na sobotę wypisz sobie urlop. Impreza świetna. Wkońcu wiem kto jest kto. Cieszę się, że tort smakował. Dodam tylko, że prace nad nim trwały od środy. Wykonany został w cukierni Krzyżan w Luboniu . Szwagier ktory się tym zajął jest podobnym świrem jak my. Zdjęcia i film są ale nie mam głowy żeby odpadlić kompa. Pełną relacje wrzucę na naszym fb. Dziękuje za spotkanie i pozdrawiam WSZYSTKICH. p.s. Kiełbasa rewelacyjna !!! Kermit ta woda jest dobra na kaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Właśnie dzwoniłem do minetoo, wsio spoko :u Panowie wyspani kawke wypili i zaraz się zbierają do domów :) Ale Polit był mistrzem nie da się ukryć, nawet samego dzinkinsa zwerbował do naprawy bezpieczników :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nawet samego dzinkinsa zwerbował do naprawy bezpiecznikówO nieee,dzinkinsa zwerbowałem ja :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 nawet samego dzinkinsa zwerbował do naprawy bezpiecznikówO nieee,dzinkinsa zwerbowałem ja :DA to przepraszam widocznie bezpiecznik wymieniałem i nie widziałem kto kogo :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Był przemiło. :u Ludzie posiadający kompromitujące zdjęcia ze mną w roli głównej są proszeni o nie publikowanie ich :lol: Seba posprzątałem trochę po sobie ale byle jak bo i mop byle jaki ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Podobno stróż ma jakiegoś mopa. Ale nie wiem czy by Ci pożyczył bo podobno...samochód nim myje :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Mam jedno "ale", ktore jednak pozostawiło niesmak i trochę umniejsza wspaniałość tego spotkania. JJ'q zapomnieliśmy się przytulić na pożegnanie... =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkinss Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ojjj Pany !! Spot MEGA :u :u :u :u :u :u Dziękuję wszystkim ;) Miło poznać było nowych i zobaczyć "stare" znane twarze :D A bezpieczniki to już wiadomo ....... :D ......... MEGAAAAAAAAAA :D :D :D Marco .............. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :u Do zobaczenia jak najszybciej ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Pięknie dziękujemy za tak liczne przybycie! Wielkie podziękowania dla elektryków-amatorów, którzy pomagali mi dojść do ładu z instalacją. Miejscówa przeszła prawdziwe chrzciny, biedni klienci nie mają pojęcia co tam się wyrabiało. Szczególnie w nocy w love-wagenie kermita :lol: Jednak dobrze zrobiliśmy, że auto klienta przestawiliśmy do innego garażu :) Należałoby podjechać na Rewolucji sprawdzić czy budynek jeszcze stoi. Tyle, że z bezpiecznikami walczyłem do 5 rano, więc nieprędko będę mógł wsiąść do auta ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Mam jedno "ale", ktore jednak pozostawiło niesmak i trochę umniejsza wspaniałość tego spotkania. JJ'q zapomnieliśmy się przytulić na pożegnanie... =)) Do jednej się przytułał i ma zakaz wstępu do Torunia ;) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 biedni klienci nie mają pojęcia co tam się wyrabiało. Szczególnie w nocy w love-wagenie kermita :lol: Jednak dobrze zrobiliśmy, że auto klienta przestawiliśmy do innego garażu :) Należałoby podjechać na Rewolucji sprawdzić czy budynek jeszcze stoi. Tyle, że z bezpiecznikami walczyłem do 5 rano, więc nieprędko będę mógł wsiąść do auta ;) Seba czy ja mam po co do firmy jechać w Poniedziałek :-ss :-ss :-ss :shock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nie no myślę, że w Warszawie jest bezpieczny :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Seba czy ja mam po co do firmy jechać w Poniedziałek :-ss :-ss :-ss :shock: Sam jestem ciekawy. Zostawiłem chłopaków po 20. Jeszcze na do widzenia im pizze zamówiłem. Z małymi problemami, ale dałem radę ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A bezpieczniki to już wiadomo ....... :D ......... MEGAAAAAAAAAA :D :D :D Do zobaczenia jak najszybciej ;) Kurcze Mariusz tak skupionego na bezpiecznikach jeszcze cię nie widziałem :lol: A Nowicki jak walczył =)) =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Nowickiego to porządnie zmęczyliście =)) latał z poczochraną grzywką i znikał przed samym odjazdem :D a później dwóch gagatków miałam na pokładzie ale na autobanie przy 1.9 dziwnie milczeli =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Czyli następny spot jak będzie to biorę torbę z narzędziami i naprawimy wam tą elektrykę :lol: Jednak dobrze zrobiliśmy, że auto klienta przestawiliśmy do innego garażu To była najlepsza decyzja wczoraj =)) A jak samochód Szynki bo podobno wczoraj miał jakieś przygody 8-} Wiolka szatan jesteś :shock: :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 25 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Ale jedank spot dziwny nikt nie chciał pokazać jakim jest super detailerem tylko wszyscy chcieli się wykazać kto jest najlepszym elektrykiem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx_nowicki Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Że co że ja? Chyba miało być a pół a nie szatan! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Szynkowóz dostał szuwaxem po masce. Potem ktoś to wypalcował. Ogólnie auto do kasacji :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 ale przyznacie, że największym przegranym spota jest czerwona maska? :roll: jak się dowie o kolejnym spocie, to dostanie nóżki i sp.....i cichaczem ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 Panowie ogromne podziękowania dla dziewczyn za pyszności jakimi nas ugościły!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2012 A u mnie ze zdjęć tylko tyle się uchowało :? A z tyłu bebzol Sprintera ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi