JJ. Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zielony wrócił ze spota! :mrgreen: :lol: Mam jedno "ale", ktore jednak pozostawiło niesmak i trochę umniejsza wspaniałość tego spotkania. JJ'q zapomnieliśmy się przytulić na pożegnanie..Kurczę, Wiolciu, faktycznie nie było uścisku.. =(( A cały czas o tym pamiętałem.. :ymblushing: ;)) Seba posprzątałem trochę po sobie ale byle jak bo i mop byle jaki:lol: W żołądku siedzą ogóreczek, chlebek, wędlinka. Nagle wpada wódka i mówi: a co Wy tak po ciemku siedzicie, dawajcie na zewnątrz, wiecie jaka jest impreza? :lol: Szczególnie w nocy w love-wagenie kermitaPrzeczytałem love-waginie :lol: JJ pierwszy raz złapał maszynęWyszło szydło z worka, największy chałturnik i ściemniacz :p Krzysiek nie wytrzymał... i "uzewnętrznił się" nam w nocy po "cichu"Ty chyba też byłeś blisko :lol: A pamietąsz jak się z nami pod bramą żegnałeś?Oooo.. Tego nie słyszałem, panowie, opowiedzcie ;) Arek, wiem, że mnie nie lubisz, już Ci linki w tym temacie poprawiłem :lol: edit: 3333 post :shock: \:D/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kermit Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Był przemiło. :u Ludzie posiadający kompromitujące zdjęcia ze mną w roli głównej są proszeni o nie publikowanie ich :lol: Seba posprzątałem trochę po sobie ale byle jak bo i mop byle jaki ;) Brzmi intrygująco :ymsick: ale tak naprawdę chodzi o rozlaną colę #:-s ,śpiący jak niemowlę bohol zsunął się z fotela pociągając za sobą napitek w kubeczkach i resztki kolacji =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Muszę przyznać, że spodziewałem się tragedii, ale poza smrodem, dało się dzisiaj pracować ;) Podziękowania dla kermita i minetoo - wy wydawaliście się być najtrzeźwiejsi, więc to pewnie Wasza zasługa. Wydawało mi się, że Szynkowy również trzymał pion, ale z relacji Seby wynika inaczej :) Wyszło też, że w sklepie byłem kilka razy więcej niż zapamiętałem :-o Okazuje się, że przez zabawę bezpiecznikami straciłem sporo innych atrakcji, ale liczę na szczegółowe relacje. Przyznam się również, że dzisiaj rozmawialiśmy o następnym spocie. Podstawowe założenia - prawdziwy projekt detailingowy, a potem budujemy elektrownię! No i co najmniej 2 dni żeby nikt nie musiał sobie niczego odmawiać :) Ostatnia sprawa - ktoś zostawił VW Tourana razem z kluczykami i jakieś elementy deski rozdzielczej z Forda Focusa. WTF?! :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miHoo79 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Touran do malowania ;) nawet uzgadniałeś pare szczegółów przy browarze ;) (w okolicach katowanej uprzednio maski po odłaczeniu zasilania przez Emeryta) Nastepny spot??? to się już wpisujemy na listę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Zapomniałem jeszcze napisać, że od soboty firma zmieniła nazwę na StudiodetalingowegpolerowaniaipołyskusamochodowegoSNBŁódź. Chwytliwe, prawda? :) Touran do malowania Już pamiętam. Te jest ten projekt w różu Hello Kitty, który jedzie na gay-parade? Nastepny spot??? to się już wpisujemy na listę :) Zdecydowanie z niepijących byłeś najbardziej pijący duchem =)) Następnym razem nie ma to-tamto. Tupolej, k-wa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Właśnie dzisiaj czekaliśmy na telefon od Ciebie w sprawie tourana. Rafał mnie pyta, dzwonił? Ja mu na to NIE? Qźwa myślałem, że nie zapamięta naszych ustaleń. Naiwny prawda? Polit za to whisky w kanciapie żeby nikt nie widział to Ci do dupy nakopię może nawet w najbliższą sobotę. To G... od focusa to moje ,masz to pomalować!!!! Wg mnie byłeś mistrzem ceremonii i naprawdę Cię lubię-za tupolewa masz przerąbane. Gdybym wziął od Ciebie te wszystkie prezenty to stary by Cię wypier.... na "poznański bruk" Pamiętasz co mi oferowałeś? Klientowi wycenę zrobiłeś taką, że dzisiaj musiałem się mocno tłumaczyć przez Ciebie. JJ jaki znowu link? Ciebie też lubię a zwłaszcza za trik z otwieraniem piwa kartką papieru. Zaraz siadam do filmu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja również na następnego spota zostawiam drugi rząd foteli w Bydgoszczy i przyjeżdżam swoim kamperem :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Boczek odkryłem, że przyssałeś się do mojego browara podczas walki z tupolewem b-( Cyclopa prawie rozwaliłeś o maskę. Mam propozycję formatujemy kartę? minetoo dziękuję za wymianę poglądów i wyjaśnienie mi pewnych niuansów Twojej barwnej twórczości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polit Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Właśnie dzisiaj czekaliśmy na telefon od Ciebie w sprawie tourana. Rafał mnie pyta, dzwonił? Ja mu na to NIE? Qźwa myślałem, że nie zapamięta naszych ustaleń. Naiwny prawda? Wszystko zapamiętałem, jedynie z przednim grillem nie jestem pewien, więc będę dzwonić :) Numer telefonu zapisałem na kartce takimi wołami, że odczytać można z kilometra. Zakładam, że zależało mi na czytelności. Polit za to whisky w kanciapie żeby nikt nie widział to Ci do dupy nakopię może nawet w najbliższą sobotę. Normalnie bym w to nie uwierzył, bo nie lubię whisky. Z drugiej strony, gdzieś je wcięło :P To G... od focusa to moje ,masz to pomalować!!!! To też ma iść w róż Hello Kitty? :ymdevil: Wg mnie byłeś mistrzem ceremonii i naprawdę Cię lubię-za tupolewa masz przerąbane. Gdybym wziął od Ciebie te wszystkie prezenty to stary by Cię wypier.... na "poznański bruk" Pamiętasz co mi oferowałeś? Klientowi wycenę zrobiłeś taką, że dzisiaj musiałem się mocno tłumaczyć przez Ciebie. Nie wiem o co chodzi, więc wklejam filmik z dziwnymi kozami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Faktycznie z boku jak się człowiek przyglądał to można pomysleć, że banda wariatów z narzędziami :lol: :lol: :lol: Boczek z Arkiem to dawali dokłądny przykład jak działać maszynami jednorącz oraz popijając bronxa, tudzież Polit dolewający pasty od cherry glaze po fast cuta :)) :)) :)) Next spot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja sie jednak bardzo ciesze ze ten byl schowany na czas spotu w rezerwowym garazu :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja pierdzielę, Zlot detailerów =)) Sabik cool B-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 SEBA jesteś okropny. Nie pokazałeś nam go!!! Hej ale nie było aż tak źle z nami co? Zaprosisz nas jeszcze kiedyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 26 Listopada 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 SEBA jesteś okropny. Nie pokazałeś nam go!!! Hej ale nie było aż tak źle z nami co? Zaprosisz nas jeszcze kiedyś? Dojechales zbyt pozno ci co byli pierwsi widzieli :lol: Pewnie ze Was zaprosimy ale to musi byc bardziej grubo niz teraz :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Ja go widziałem \:D/ Piękny był. Automat, mocny silnik, wersja USA podobno i ogólnie...mógłbym taki mieć :ymdaydream: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ale to musi byc bardziej grubo niz terazOK :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekkaz Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Pewnie ze Was zaprosimy ale to musi byc bardziej grubo niz teraz :mrgreen: Walniemy tort ........ :-? Coś się wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Wydawało mi się, że Szynkowy również trzymał pion, ale z relacji Seby wynika inaczejSzynkowy fakt, trzymał pion. On w przeciwieństwie do Ciebie nie krzyczał na całą halę i nie rysował ludziom samochodów :lol: Poza tym, wyglądaliście podobnie.. ;)) Pamiętam jak dogadywałeś jakieś szczegóły z klientem w pokoju z bezpiecznikami, mówiłeś całkiem składnie, nie wiedziałem, że już wtedy w głowie mało zostało :shock: :lol: Nie wiem o co chodzi, więc wklejam filmik z dziwnymi kozami: :lol: JJ jaki znowu link?Taki tam, do galerii na FB parę stron wcześniej.. ;)) Boczek z Arkiem to dawali dokłądny przykład jak działać maszynami jednorącz oraz popijając bronxa, tudzież Polit dolewający pasty od cherry glaze po fast cutaEkhem.. ocbodHtzDi8 :lol: A z tego całego wspominania i śmiania się, zapomniałem podziękować wszystkim przybyłym i organizatorom, miło było poznać osobiście forum DC oraz resztę SNB - Czarka i Sebę. Fajne z Was chłopaki :u A Nasi forumowicze to najlepsze grono w sieci :ymhug: Teraz PYKanie smakuje o wiele lepiej :) ps. Gdzie jest Krzyś vel. booohal? :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Osz Ty w mordę...Szynka czarodziej polerki :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 To jest nic Panowie, to jest wszystko nic ;) Sebba cieszymy sięże nei zostawiliśmy wielkiego bajzlu. Boohal mocno działał w tej kwestii :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Polit ja też sprzątałem! Mopa tylko macie z dupy! :D :D :D W nocy uciekłem od Minetoo, bo majacząc coś przez sen o drążeniu bezbarwnika, zaczął się do mnie dobierać. Nie wiedziałem jak to odebrać ^#(^ A tak ogólnie to fakt. Poleciałem. Przed następnym spotem wszyję Esperal ;) Meeega impreza. Dzięki wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ja też sprzątałem!A mówię o tym :f W nocy uciekłem od Minetoo, bo majacząc coś przez sen o drążeniu bezbarwnika, zaczął się do mnie dobierać. Nie wiedziałem jak to odebraćNo jak to...a mówiłeś co innego :lol: Panowie...na next spotkanie macie odemnie profi sprzęt do utrzymania powierzchni płaskich. Obiecuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 ekipa "inspekcyjna" z profi sprzętem krążąca po parkingu też była dobra :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Pmiętam :shock: =)) Sprzęt był lichy ale ile znalazł :ymdevil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 najwięcej to znalazł Polit :lol: z takiego bliska to on wszystko wypatrzył na masce .... =)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi