SNB SWEDEN Opublikowano 29 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Wszystko do kanara :evil: A my, to co? świnki? :lol:To co moze mialem zrobic z 15 paczuszek i slac za morza kazdemu osobno, tak poszla jedna duzo i h... Kanar podzieli :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Zobaczymy, zobaczymy. Krzysiek chitrus. Cały dom szuwaxów ma :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanar Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Manio wpadniesz i sie podzielimy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonzo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Moje doświadczenie z NLF. Pierwsze użycie: Boczek drzwi mojej Czeszki Przed: Po: Oceńcie sami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VuDoo Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 Również używałem NLF'a i uważam, że jest to bardzo dobry środek. Miałem okazję porównać go z Autobrite'm "FAB" i oba są według mnie bardzo dobrymi produktami. NLF wprawdzie przegrywa z "FAB'em" jeśli chodzi o rozcieńczenie, ale za to zdecydowanie wygrywa ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 14 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2011 bonzo :-bd jak aplikowales NLF? odciągałeś odkurzaczem czy zbierałeś mikrofibrą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sprinter Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 NLF to faktycznie bardzo dobry i wydajny srodek do prania tapicerk, ale mam nadzieje ze wkrotce pojawi sie odpowiedni konkurent :) Gdzie można taką końcówkę zanabyć?? Lub podobnąco się na wkrętarkę zakłada, bo na allegrogo nie widać a prace nieraz by ułatwiła :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 30 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Konkurent to juz jest obecnie uzywamy naszego APC , ktory jest jeszcze bardziej wydajny a taka koncowke nie wiem sama szczotka to specjalnie robiona do maszyn cyclo wiec gdzie to w PL dostac nie wiem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi