damianese Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 a ja zawsze daje :lol: przynajmniej po 3Mie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 Ja pisałem o sytuacji po korekcie. A normalnie, jak biały człowiek, albo dodziak/s40 albo ipa. :ymcowboy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianese Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 no właśnie chodzi po korekcie- ja daje żeby powiedzmy unormować i dać dobry podkład- ale może ja jakis dziwny jestem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 3 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2011 To jest osobne zagadnienie :lol: A na poważnie - nie widzę takiej konieczności. Pasta finiszowa ma właściwości czyszczące. Szkoda czasu. Lepiej po.....ć :f w tym czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Kolejne pytanie. Kolega planuje polerke lamp tylnych w Golfie III. Lampy to dymione Helle, mają one na sobie takie jakby paski, hmm wyglądają jakby były naklejone :? . Wiem, że to jest fabryczne, żadne ulepy. Jak myślicie, nic tych pasków nie weźmie :) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Myślę, że dopóki sam nie sprawdzisz to się nie dowiesz :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 A te paski z zewnątrz czy wewnątrz? Trzeba by dobrać się do lampy i zobaczyć z której one są strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 z zewnątrz, czuje się je jak się przejedzie palcem po lampie, bardzo lekko ale czuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zadzwoń do byle jakiego autoryzowanego serwisu VW, może Ci powiedzą. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 To już wole zepsuć lampy :lol: Tam takie tumany i lenie siedzą, że szok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Albo spróbuj delikatnie ręcznie najpierw i będziesz widział co się dzieje i pamiętaj że zawsze zaczynaj od jak najbardziej delikatnej kombinacji...dla bezpieczeństwa. przynajmniej ja tak robię ponieważ praktyki mało i wolę nie zepsuć nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Chodziło mi o to, że powiedzą czy to wklejki czy nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 6 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2011 Prędzej zadzwoń do Hella Polska może bardziej kompetentni ludzie będą niż w serwisie. http://www.hella.com/hella-pl-pl/index.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Krótka piłka, co jest delitakniejsze dla lakieru, o ile wogóle istnieje róznica. Rękawica z owczej wełny czy z grubej mikrofibry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 Takie same. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Pasty Farecla, ktoś używał?, lub słyszeliście cos o tych pastach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SNB SWEDEN Opublikowano 20 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2011 Pasty Farecla, ktoś używał?, lub słyszeliście cos o tych pastach?To sa chyba tak slynne pasty ze chyba wszyscy slyszeli , co mozna powiedziec no mozna sie namachac ale sa znani ludzie co tak ogarniaja farecla ze po tych HiFi profi z Wawy poprawiaja auta :) Ogolnie ciezka do opanowania tnie dobrze i brudzi wiec mozna sobie darowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Czy może ktoś mi powiedzieć kilka słów na temat środków Tenzi. Zastanawiam się nad kupnem i sprawdzeniem ale może ktoś miał styczność i powie co warto kupić z ich oferty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Tenzi ma całkiem dobre środki ale do auta proponuje tylko chemię cięzką - piany itp. Głównie czyszczące. Jakieś "nabłyski" -średnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 No właśnie zastanawiam się nad czymś "cięższym" do felg itp. Dziś był u mnie kolega który ma dostęp do tych produktów z rabatem i wysyłka odchodzi, więc chcę pomyśleć co wziąść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marctwain Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Bierz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 2 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2011 Dzięki za info, zobaczymy jak cenowo wyjdzie może większe opakowania na spółę z kimś sie ogarnie ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 3 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2011 A Kenotek Panowie? Na myjniach go używają, może też się spróbuje.. :? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lehto Opublikowano 5 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2011 osobiście tenzi mam pianę, która nawet w spryskiwaczu bez końcówki pianującej działa w miarę dobrze jako pre-wash. Ostatnio kupiłem preparat do mycia szyb (wycieranie tylko ściągaczką) - koncentrat 1l starczy na 40 litrów płynu do szyb, jedyne co to trzeba używać wody destylowanej. Przetestowany na szybach domowych - efekt powiedziałbym świetny. Do zwykłych płynów do szyb (domowych) już nie wrócę. edit: W uzupełnieniu - od Kenoteka miałem preparat do plastików wewnętrznych - całkiem przyzwoicie oczyszcza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio3 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 może głupie pytanie ale czy QD to inaczej wosk na mokro? I jak to w ogóle działa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi