peppa Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 samcik, kupiłeś tego sonaxa w selgrosie? było więcej czy już nie warto jechać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samtive Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 nie wiem szczerze powiedziawszy bo jade 20stego po niego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 no dobra to moze sprawdze co i jak i dam znac. ale wiesz, ze ten xtreme do felg jest / mial byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brzozek Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Paulina w wawce dziś widziałem że był w promocji trzeba by sprawdzić do kiedy jest aktualna oferta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Byłem w Krakowie ok.godz 19 jest 5 szt po 22.02 brutto Zdjąłem dozownik poniuchałem i zapach jak Prix tylko z jakimś dodatkiem perfum. Postać żelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peppa Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 brzozek, junior - dzięki wielkie :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ponowię pytanie, bo chyba uciekło na tamtej stronie, a może ktoś tutaj zobaczy ;) Czy ktoś ma doświadczenia z tym środkiem? (Zmieniam zdjęcie, powinno się wyświetlać, ale jak coś to chodzi o Sonax Premium Class Lack Cleaner) Chodzi mi właściwie o dołączoną gąbkę, wydaje się strasznie twarda, boję się jej użyć do lakieru :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zdjęcie nie chce mi się załadować.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mar_1981 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 O to lotto Dżeju: http://autokosmetyki24.pl/kosmetyki-regeneratory-lakieru-sonax-premium-class-lack-cleaner-do-czyszczenia-i-odtluszczania-lakieru-o_l_111_200.html Nie miałem z tym styczności więc sie nie wypowiadam ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Dzięki Mar. Jutro dotknę tej gąbki i powiem co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Jak kupiłeś już i jest twarda no to wiesz lepiej weż sprawdzoną gąbkę do cleanera A jak nie kupiłeś to nie kupuj :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommy Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 siemano czy ktoś z forumowiczów miał styczność z jakimiś elektronarzedziami z biedronki, chodzi mi o trwałość, ewentualną gwarancję? od czwartku w biedronce maja być weltykulatory z koszem za 249zł i mocno się zastanawiam nad zakupem, a może już ktoś kupił wcześniej takie ustrojstwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zybercik Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Nie wiem nic o wertykulatorze, ale wiem że w Biedrze nie ma żadnych problemów z gwarancją, zwrotami. Coś nie działa w okresie gwarancyjnym? OK - wymieniamy ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 dark_wolf, macałem tą gąbkę - szarą stroną mógłbym nałożyć cleaner. Ale czarna służy chyba tylko do trzymania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dark_wolf Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2013 JJ. napisał(a): dark_wolf, macałem tą gąbkę - szarą stroną mógłbym nałożyć cleaner. Ale czarna służy chyba tylko do trzymania. Tak tak, skojarzyłem że czarna to część do łapy, ale szara wydawała się szorstka - skoro mówisz że jest ok to użyję i dam znać jak coś ;) Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Muszę doczyścić baaaaardzo zaniedbaną myjnię automatyczną. Na płytkach bród już wżarł się w szkliwo i szkliwa praktycznie nie ma. Potrzebuje więc jakiś kozacki kwas do takiej roboty. Użyłem Merida Super Sanitin i nawet nieźle ruszyło ale może macie coś lepszego na takie zaszczurzenie? Alux akurat się skończył i nie wiem w jaki sposób zadziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 Boohalu mam coś. Przetestowane właśnie w takich warunkach. Daj adres na PW i uzbrój się w cierpliwość :u Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 :ymhug: Piotruś, a tak coś na szybko? Ogólnodostępnego? ten Orlen co go dostałem jest ze szczotkami właśnie ale strasznie zaniedbanymi. A muszę przed menagerem błysnąć ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minetoo Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 booohal napisał(a): Ogólnodostępnego?Lipa :( Voight miałem ale tylko tłuszcze ruszał bez wżerów a wiem czego się u Ciebie spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
junior74 Opublikowano 5 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2013 booohal napisał(a): Potrzebuje więc jakiś kozacki kwas do takiej roboty. http://www.tenzi.sklep.pl/tenzi-clean-up-car-wash-p-536.html lub BetoRast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire1 Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Siema, czy wyczyścić tapicerkę po mechaniku przy szybie przedniej a potem czy ją zabezpieczyć? Będę robił ręcznie i tak samo fotel jest uwalony :/ jak się zabrać do tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booohal Opublikowano 7 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2013 Dzięki junior. Chyba zaatakuje czymś z Tenzi. PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jta5 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 No to teraz ja was podpytam Chcę zrobić ręczną polerkę, mam już kupionego Megsa UC i MS TriColor. W glinkę muszę się zapatrzeć, wybiorę chyba VP yellow Clay Bar.Auto nie jest garażowane. Środki są ograniczone, więc chce resztę ogarnąć AIO.Poczytałem trochę i zastanawiam się nad AG UDS lub AB Cherry Glaze. Zależy mi na dobrym wypełnieniu rys i niezłym wyglądzie 8-} Co o tym myślicie, co doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szynka Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Umyj, porządnie wyglinkuj, nałóż AIO i wosk. Będzie dobrze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jta5 Opublikowano 10 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2013 Taki jest plan, tylko jeszcze będzie ręczne UC. Generalnie na AIO nie zaleca się kładzenia wosku, a przynajmniej na AG UDS, więc jak to jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi