Administrator JJ. Posted February 16, 2014 Administrator Report Share Posted February 16, 2014 Dzień dobry, cześć i czołem. Dawno nic nie wrzucałem a karta pamięci w aparacie pełna, nadrabiam więc zaległości. To była bodajże trzecia Mazda od tego samego właściciela, poziom brudu podobny choć trafił mi się i dziad (jeszcze pokażę). Zakres prac z zewnątrz identyczny co przy pozostałej dwójce (Mazda CX-7 i Mazda 2), w środku odkurzanie, czyszczenie plastików i wypranie siedziska fotela kierowcy. Pora przejść od słów do czynów, zapraszam do obejrzenia tej skromnej relacji :) Oględziny: W porównaniu z innymi, czyścioch funkiel nówka :D Jestem tam w ogóle potrzebny? No, może troszkę ;) Zrzucone felgi ukazały tyle zabrudzeń: A nadkola tyle: Myłem, szorowałem, płukałem... Wypłukałem? :) Końcówka wydechów przed mizianiem: A tu już koła i nadkola posmarowane.. Nadkole zaimpregnowane 303 Aerospace Protectant.. Auto od nowości myte na jednej myjni, panowie zdążyli zrobić swoje: Nie mam zdjęć 'po' ale defekty te zeszły po 'mojej' kombinacji, czyli S40 + zielony Honey Flexipads + DA.. Koła nawoskowane K2 Quantum :) Całość zabezpieczona tym razem.. Efekt końcowy: I to by było na tyle, zapraszam do komentowania :) :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Lubie oglądać Twoje relacje, bo są mega szczegóły. Świetna praca :ymapplause: btw ostatnie zdjęcie coś się nie halo wkradło 8-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_wolf Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 Mam wrażenie, że to auto wyjechało sterylne od Ciebie :D Fajnie, jw też lubię te szczegóły ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sivy Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 łapówka? :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted February 16, 2014 Author Administrator Report Share Posted February 16, 2014 Sławek, niestety nie, oddałem z powrotem :P Zdjęcie poprawię, dzięki :u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtassss Posted February 16, 2014 Report Share Posted February 16, 2014 JJ a powiedz jak pstrykasz fotki tych szczegółów, czy to we wnętrzu, czy wnęki to używam halogena, czy lampy z aparatu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted February 16, 2014 Author Administrator Report Share Posted February 16, 2014 Lubie oglądać Twoje relacje, bo są mega szczegóły. Świetna praca :ymapplause: Dzięki, w końcu o to w tym wszystkim chodzi :u Ostatnie zdjęcia wnętrza były robione na podwórku przy zmroku, może dlatego ładnie wyszły. Resztę zdjęć robię przy oświetleniu garażu, jest tam naprawdę jasno :) Nie mam sprzętu ani umiejętności aby bawić się lampami, halogenami, etc.. No i najczęściej brakuje na to czasu (pstrykam kilka zdjęć przy właścicielu które później okazują się gówniane... :rolleyes: ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
damianese Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 bomboniera była na sprawdzenie łasucha 8-} 8-} we wszystkich mazdach właściciel pozakładał niebieskie neony? Praca w miarę jak na Ciebie, jedynie dywaniki- nie lubię takiego wykończenia. Generalnie zdałeś 8-} Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fireman_marcin Posted February 18, 2014 Report Share Posted February 18, 2014 Kolejna mazda trzyma poziom :-bd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Administrator JJ. Posted February 18, 2014 Author Administrator Report Share Posted February 18, 2014 Marcin, dzięki :u Damian, w pierwszym momencie myślałem, że to faktycznie forma podzięki (robiłem mu 4 auta), jednakże nie chciałem być bezczelny i zostawiłem ten smakołyk :lol: Wszystkie dywaniki były smarowane tym samym i nie wycierane po wchłonięciu - niestety Polgum-y chłoną dużo i nierównomiernie, na tylnych można było zaobserwować przebicia na wzorkach. Dlatego uznałem, że nie będę niczego wycierał, w końcu się wchłonie i kolor trochę odbije. Na drugi dzień jest już naprawdę ładnie :u Niebieskie neony są na pewno w tej trójce i cx-7. W dwójce nie było a w starszej trójce nie jestem pewny.. :rolleyes: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
szynka Posted February 19, 2014 Report Share Posted February 19, 2014 Czyściutko..... bardzo ładnie JJ ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
100P Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 troche się chłopie nalatałeś wkoło tego auta żeby tak szczegółowo je dopieścić. szacun ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojak10 Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Pięknie wygląda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts